- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..Canım genelde hamilelikte mantar çok oluyor. Bende kaşınıyodum :) travazol verdi doktor. Çamaşırları ütüle dedi. Günlük ped kullanma dedi. İlişkiye girme gecene kadar dedi. Kuru tut dedi :):):)
canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..
çok güzelmiş iyi günlerde kullansın ben puset istemiyorum çıkarabiliriz herhalde arabası çok güzel baktık bizde indirim yoktuKızlar selamlar :) Oğluşumun ilk büyük eşyasını dün aldık. Ne zamandır araştırıyorduk Chicco ya karar verdik. Dolara endeksli olduğu için fiyatlar sürekli artıyor. Dün ebebek te %20 indirim vardı 950ye aldık. Portbebe olması çok hoşuma gitti, inşallah uzun süre kullanırız. Bebişimiz de rahat eder.
Eki Görüntüle 1468329
haklisin dikkat etmek lazim...ben de enfeksiyondan mantardan korkuyorum...dr. istemese de surekli idrar tahlili yaptiriyorum...mantar belirtilerini hic yasamadim umarim hicbirimiz yasamayiz...MANTAR İDRAR TAHLİLİNDE ÇIKAR MI BİLMİYORUM AMA AŞIRI BİR KAŞINTI YAPIO VE KAŞINAN DERİ PUL PUL DÖKÜLÜO BÖLE ZTN AYNAYLA BAKABİLİRSEN FARKEDERSİN O KISIMLARIN RENGİNDE DEĞİŞME OLUYO HAFİF KARARMA GİBİ BALAYINDA HAVUZDAN KAPTIM BU LANET MİKROBU ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM ALLAHA ŞÜKÜR BAŞIMA GELMEDİ DAHA SONRA AMA GEBELİKTE ÇOK ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMAK LAZIM
Kızlar selamlar :) Oğluşumun ilk büyük eşyasını dün aldık. Ne zamandır araştırıyorduk Chicco ya karar verdik. Dolara endeksli olduğu için fiyatlar sürekli artıyor. Dün ebebek te %20 indirim vardı 950ye aldık. Portbebe olması çok hoşuma gitti, inşallah uzun süre kullanırız. Bebişimiz de rahat eder.
Eki Görüntüle 1468329
suudi arabistanda yaşıyorum :) sorma içimiz ısınıyor kaynıyor hatta :)))
Bende az ince inceledim cok pahali sankiyaa gülerek kullanınnn çok beğeniyorum bunu bende muhtemelen bu modeli alacağım fiyatıda iyi düşmüş. ben bakarken 1,100 TL'ydi.
Canim burdada cok sucak oluyor yazin disariya cikamazsin.yaz gelmeden yurudum yurudum yoksa mumkun degil disari cikamazsin.osmaniyenin ilcesinde oturuyorum ben.
evet ya bazen çekiniyorum etrafımdan :)) tam büyüse rahat rahat giyecem kıyafetlerimi, bu şekilde uygun şey bulmak da zor oluyor..Benimde cikti karnim ikinci hamileligim bende gectim hamile pantolonlarina.ikincilerde erken cikiyor canim.
Bende az ince inceledim cok pahali sanki
ben
benim soruma cevap veren kimse olmamış arkadaşlar bu ağrılar huzursuz olmam normalmi
benim doktorumda vermedi özellikle balık yiyemediğimi söyledim. Yiyeceksin öyle olmaz dedinisanın ilk haftası gidicem bu sefer bende ısrar edicem vermesi için.
batıllar çok var valla yeme içme vucut şekline vs bakmıyo cinsiyet.hayırlısı neyse o olur inşallah.ben hamilelikten önce çok severdim ama şuan bebiş istemio sanırım turşu ekşi hiç canım istemio :) sanırım erkek olcak bebişim henüz belli değil ama tahminimce yediklerime göre öle düşünüyorum eskiden dışardan daha çok yerdik şuan ewde sağlıklı şeyler tercih ediyorum :)
kişi metabolizmasına bağlı demekki.ben kendimi az yemeye alıştırdığım için biraz fazla yiyince farkediyor hemen :/ ben 6 haftalıkken demir ilacına başladım onunda etkisi olabilir.kilo yapma gibi bir etkisi olmasada kabız olmayı tetikliyor.buyüzden hep dikkat ederek beslenmek gerekiyor :/ben ilk üç aylık dönemde 1kilo almıştım ama sonra 2 kilo verdim bundan sonra ne olur bilemem:)
canım ben doktora balık yiyemediğimi söyledim doktor decavitin yanında imom verdi.
sende doktoruna danışıp benzeri birşey kullanabilirsin.
ilk hamilelikte ilk aylar dışarda son aylar koşu bandında yürümüştüm.
tam 40.ıncı haftanın dolduğu gün koşu bandında yürüyüş yaptıktan sonra suyum boşaldı.
koşu bandından mı kaynaklı yoksa değil mi bilemiyorum.çünkü vaktimde gelmişti.
şuandada yürüyorum ama hızı 3 km/h i geçirmiyorum kesinlikle.
hamilelikte yürüyüş çok önemli.şişkinliği de alıyor.
bende aynı durumdayım.hamile pantolonlarına geçmeye çekiniyorum daha ama
3 km hız çok yavaş sanki ben 4.5 la başlıyorum onda bile ayaklarım sürekli önceki plakaya çarpıyor.genel olarakta hızlı yürüyen biri olduğum için herhalde.evet ben de 3te yürüyebiliyorum en fazla.. yarım saat çok iyi geliyor belim yürüdüğüm zaman ağrımıyor. ben de ilk gebelikte çok yürüdüm de malesef normal doğum olmadı.. nasip..
Evet cnm 1 hafta onden ilerliyor deyince 1 hafta oncesini hesaplayip degisiklik yaptim boyle daha iyi olduaa canım imzanı mı güncelledin ?
Evet cnm 1 hafta onden ilerliyor deyince 1 hafta oncesini hesaplayip degisiklik yaptim boyle daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?