2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım genelde hamilelikte mantar çok oluyor. Bende kaşınıyodum :) travazol verdi doktor. Çamaşırları ütüle dedi. Günlük ped kullanma dedi. İlişkiye girme gecene kadar dedi. Kuru tut dedi :):):)
canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..

canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..

MANTAR İDRAR TAHLİLİNDE ÇIKAR MI BİLMİYORUM AMA AŞIRI BİR KAŞINTI YAPIO VE KAŞINAN DERİ PUL PUL DÖKÜLÜO BÖLE ZTN AYNAYLA BAKABİLİRSEN FARKEDERSİN O KISIMLARIN RENGİNDE DEĞİŞME OLUYO HAFİF KARARMA GİBİ BALAYINDA HAVUZDAN KAPTIM BU LANET MİKROBU ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM ALLAHA ŞÜKÜR BAŞIMA GELMEDİ DAHA SONRA AMA GEBELİKTE ÇOK ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMAK LAZIM

çok güzelmiş iyi günlerde kullansın ben puset istemiyorum çıkarabiliriz herhalde arabası çok güzel baktık bizde indirim yoktu

haklisin dikkat etmek lazim...ben de enfeksiyondan mantardan korkuyorum...dr. istemese de surekli idrar tahlili yaptiriyorum...mantar belirtilerini hic yasamadim umarim hicbirimiz yasamayiz...

Kizlar aranzda bnm gibi olan varmiibnm bulantm biraz azaldi derken bugün tekrar azdi.hicbiseyyyy yiyemyrm.basim donuyooo tansiyonum da baya düşük 9-5 .cokkotu hissedyrm

yaa gülerek kullanınnn çok beğeniyorum bunu bende muhtemelen bu modeli alacağım fiyatıda iyi düşmüş. ben bakarken 1,100 TL'ydi.

Canim burdada cok sucak oluyor yazin disariya cikamazsin.yaz gelmeden yurudum yurudum yoksa mumkun degil disari cikamazsin.osmaniyenin ilcesinde oturuyorum ben.

evet oralar da öyle nemli nemli hem de.. Allah yardımcınız olsun.. sizin de günün hiçbi saatinde serinleme olmuyor mu? bizim en az 40 oluyor, geceleri 40a düşüyor..

Benimde cikti karnim ikinci hamileligim bende gectim hamile pantolonlarina.ikincilerde erken cikiyor canim.
evet ya bazen çekiniyorum etrafımdan :)) tam büyüse rahat rahat giyecem kıyafetlerimi, bu şekilde uygun şey bulmak da zor oluyor..

benim doktorumda vermedi özellikle balık yiyemediğimi söyledim. Yiyeceksin öyle olmaz dedi nisanın ilk haftası gidicem bu sefer bende ısrar edicem vermesi için.

öyle kolaydı yemek.. ben adı geçince kustuğumu biliyorum ya, imkansız şuanda.. keşke yiyebilsem.. sanki biz istemiyoruz doktorları da anlamıyorum..

batıllar çok var valla yeme içme vucut şekline vs bakmıyo cinsiyet.hayırlısı neyse o olur inşallah.

ben ilk üç aylık dönemde 1kilo almıştım ama sonra 2 kilo verdim bundan sonra ne olur bilemem:)
kişi metabolizmasına bağlı demekki.ben kendimi az yemeye alıştırdığım için biraz fazla yiyince farkediyor hemen :/ ben 6 haftalıkken demir ilacına başladım onunda etkisi olabilir.kilo yapma gibi bir etkisi olmasada kabız olmayı tetikliyor.buyüzden hep dikkat ederek beslenmek gerekiyor :/

evet ben de 3te yürüyebiliyorum en fazla.. yarım saat çok iyi geliyor belim yürüdüğüm zaman ağrımıyor. ben de ilk gebelikte çok yürüdüm de malesef normal doğum olmadı.. nasip..

bluebottle, post: 40144216, member: 213639"]rahim genişlediği için de olabiliyor, akıntın fazla mı koku vs varsa enfeksiyon da olabilir Allah korusun..[/QUOTE]
canim benım akintim hiç olmadı çok şükür dün biraz iş yaptım onunlami ilgili bilmiyorum devam ederse aricam dr

evet ben de 3te yürüyebiliyorum en fazla.. yarım saat çok iyi geliyor belim yürüdüğüm zaman ağrımıyor. ben de ilk gebelikte çok yürüdüm de malesef normal doğum olmadı.. nasip..
3 km hız çok yavaş sanki ben 4.5 la başlıyorum onda bile ayaklarım sürekli önceki plakaya çarpıyor.genel olarakta hızlı yürüyen biri olduğum için herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…