canım ne kadar güzel ifade etmişsin. Bizimki sürekli göbek yok normal mi deyip duruyor. Haftalarımı sayıyor yani . kocamannnn göbeğim olsa adam mutlu olacak . doktora da sokmak istemiyorum benden çok soru soruyor.devlettede özeldede tartılmadım .kilomu sordular hep.bence sizde gitmeden evde tartılıp gidin.gün içi beslenme giyim kuşam vs hepsi fazladan ağırlık.
düşmanı uzakta aramıcanneyseki eşim benle gelmiyor yoksa oda abuk birşeyler derdi.erkekler bebek heyecanını anca göbek belli olunca yaşayacağını düşünüyor.eşimde bana sürekli göbeğin büyümedi deyip duruyor.her erkeğin babalık heyecanı ilk olarak kocaman bir göbekle başlıyor gibi
genetiklik çok önemli bilhassa annede olan yüksek ihtimal kızında oluyor ama benim annem çok küçük anne olmuş ve çatlaması çok normal neyse ki ben bu konuda çok şükür anneme çekmedim ve ilk gebelikte hiç çatlamadım onun dışında tip dahil herşey annem :)"Anneniz size hamileyken çatlamamışsa sizde çatlamazsınız genetik olarak." yazıyor bir yerde.. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benim o kadar nemlendirmeme rağmen karnımda oluştu bi kaç tane.
Karnım büyümüyo diyip duruyodum atağa geçti benim oğlan
Çatlaklar hiç umrumda değil.. Doğum kilolarını vereyim yeter.. Kafama takıp üzülmüyorum bile..
bence tadını çıkar ne ilgisiz adamlar var bi bilsencanım ne kadar güzel ifade etmişsin. Bizimki sürekli göbek yok normal mi deyip duruyor. Haftalarımı sayıyor yani . kocamannnn göbeğim olsa adam mutlu olacak . doktora da sokmak istemiyorum benden çok soru soruyor.Bazen acile gidiyoruz sırf bebeği merak ettiği için . Allahım ben delirmeden hayırlısıyla geçsin şu 9 ay.
yaaa ne güzel hissediyorsun. Bende kıpır kıpır bir şey hissediyorum ama doktorum ilk hamileliğim olduğu için 20.haftdan sonra ancak hissedebilirsin dedi .ayyy şuan kıpır kıpır benimki uyandı heralde yazıyorum ya nasıl vuruyor soldan ki genelde sağda hissederim hep sanırım bu el dirsek çünkü ayaklar sağda çooooooooook güzel bişey ya rabbim isteyen herkeze yaşatsın inş.
Al benden de o kadarbenim de öyle yaa nerde bu bebekler, kendimi hamile gibi hissedemiyorum
Ne kadar güzel . Allah mutluluğunuzu bozmasın .Çocuklarınızı da size bağışlasınbence tadını çıkar ne ilgisiz adamlar var bi bilsen
ilgi güzeldir bırak içinden geldiği gibi davransın :)
benimki benden sonra yatağa gelir ve hergün eline hemen karnıma koyar benimde bu çok hoşuma gidiyor
Canım sanki sen ben gibisinÇizgi çıkar canım benimde dün gece oldu ilk gebeliğim burada kızlar sağolsun beni bilgilendirdiler. Benimde sorunum bu bakayım göbek var mı çıkmış mı ne kadarlık , bunalıyorum inan . Yapı meselesi kişiden kişiye değşiyor. Eşim bile geçen doktor kontrolünde sordu doktor herkes hamilelikte fiziksel ve zihinsel anlamda farklılık gösterir dedi. Mesela ben hiç kusmadım ama etrafımda 9 aya kadar mide bulantısı yaşayan insanlar da var yapı meselesi herkes farklı yaşıyor ama ben bu forumu bu yüzden seviyorum yalnız hissetmiyorum kendimi .
Canım branşın ne? Ben de öğretmenim üde Eşofman giyiyorum deyince sordum.ben de dün lcw den lacivert eşofman aldım. Grisini almıştım zaten kullanıyordum. Bunu da özellikle okulda giymek için aldım. Tavsiye ederim pek rahat.
Bende hissetmek istiyorum canım benim inan ki tek beklediğim o . Kıpırtılar var ama inan bağırsak mı yoksa vuruyor mu anlaşılmıyor hiç . Sert bir hareket bekliyorum. Seninkini net hissedersen haber ver çok merak ediyorum .Canım sanki sen ben gibisinaynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de şükür hiç bulantı yaşamadım, karnım yok diye üzülüyorum, bebeğimi hissetmek istiyorum
bende biraz önce sağda hissettim bir kıpırtı.ilkkez pazartesi resmen tık tık vurdu soldan ben burdayım dedi.dün akşamda söylemesi ayıp balık yedim resmen balık gibi yüzdüğünü hissettim.değip geçti sürekli göbeğimden.yada ben öyle sanıyorumayyy şuan kıpır kıpır benimki uyandı heralde yazıyorum ya nasıl vuruyor soldan ki genelde sağda hissederim hep sanırım bu el dirsek çünkü ayaklar sağda çooooooooook güzel bişey ya rabbim isteyen herkeze yaşatsın inş.
kızlar selam nasılsınız bu haftasonu ankara'ya gitmiştim ankarada biraz yoruldum tuvalette silerken damla şeklinde değildi çizik şeklinde sanki kesik bir yere istiyormuş gibi kan geldi ama az miktarda daha sonra tuvalete girdiğimde görmedim ama acile gittim doktor alttan da baktı aklım çıktı hatta bisi oldu diye. Ultrasonla baktı bebek iyi dedi kalp atışlarını bende gördüm ama 2 gün sonra yani bugün yine aynı şey oldu kabızlık var ama ön taraftan geldi az miktarda çok korkuyorum ya yarın randevu alacağımAllahım hepimizin bebeklerini korusun
dışardan hissetmekten başka lüksleri yok erkeklerin o yüzden ya göbek büyüyecek yada ultrasonda görecek.güzel birşey heyecan yapması ben eşime gel biraz konuş diyorum naber diyo göbebeğime dokunup gidiyor.hak veriyorumda henüz birşey anlamıyor.enson 8. haftada görmüştü.bide verilen resimlerde var bebeği :/canım ne kadar güzel ifade etmişsin. Bizimki sürekli göbek yok normal mi deyip duruyor. Haftalarımı sayıyor yani . kocamannnn göbeğim olsa adam mutlu olacak . doktora da sokmak istemiyorum benden çok soru soruyor.Bazen acile gidiyoruz sırf bebeği merak ettiği için . Allahım ben delirmeden hayırlısıyla geçsin şu 9 ay.
Vermem mi , hemen yazarım. Bugün 18+5 olduk. Haftaya bugün de Ayrıntılı ultrasonumuz var, inş sağlıklıdır bebişlerimizBende hissetmek istiyorum canım benim inan ki tek beklediğim o . Kıpırtılar var ama inan bağırsak mı yoksa vuruyor mu anlaşılmıyor hiç . Sert bir hareket bekliyorum. Seninkini net hissedersen haber ver çok merak ediyorum .
pazartesi hissettim ki öncesinde gerçekten çok endişeliydim ya doktora gittiğimde Allah korusun kalbi durmuş şu olmuş bu olmuş diyecek diye.doktora gitmeden evde oturuyoken resmen çalı gibi bişi değdi göbeğime ritmik değildi tık tık vurdu 3-4 kere biraz durdu yine tık tık vurdu.toplamda 0n kere vurmamıştır.ritmik olan çok şey hissettim buyüzden ayırt etmem kolay oldu.bebeğim beni çok mutlu etti yani inşallah senide en kısa zamanda mutlu eder.Bende hissetmek istiyorum canım benim inan ki tek beklediğim o . Kıpırtılar var ama inan bağırsak mı yoksa vuruyor mu anlaşılmıyor hiç . Sert bir hareket bekliyorum. Seninkini net hissedersen haber ver çok merak ediyorum .
52 kilomusun ee bişiy yokmuş şişko görmemiş kocan, boyun kaç ben yakında 72 olcam yaYoook etmezler .. Benim kocam bile göbeğim belli olmuyor diye doktora eşim biraz şişkodur ondan mı göbeği çıkmadı dedi yaaa ..kaldı ki 52 kiloyum ben .. hamile kadına söylenecek şey mi.
Ay inşallah ben ayırt edemiyorum henüz . Tık tık bende hissediyorum ama dediğim gibi anlayamıyorum henüz . İnşallah en kısa zamanda anasına okkalı bir tekme atar . Senin adına da çok mutlu oldum canımpazartesi hissettim ki öncesinde gerçekten çok endişeliydim ya doktora gittiğimde Allah korusun kalbi durmuş şu olmuş bu olmuş diyecek diye.doktora gitmeden evde oturuyoken resmen çalı gibi bişi değdi göbeğime ritmik değildi tık tık vurdu 3-4 kere biraz durdu yine tık tık vurdu.toplamda 0n kere vurmamıştır.ritmik olan çok şey hissettim buyüzden ayırt etmem kolay oldu.bebeğim beni çok mutlu etti yani inşallah senide en kısa zamanda mutlu eder.
Merhaba canın seninle aynıyız . Benimde sat 1 eylül. Ben hep bu foruma yazıyorum . Diğer foruma hiç göz atmadım. Hoş geldinMerhabalar anneler ve anne adayları,ağustos annelerine yazdım sizlere de bir slm vereyim istedim Sata göre 1 eylül ama ağustosta olabilir belli olmaz o yüzden 2 sayfayi da takip etmeye çalışıcam inş herkeslere hayırlı hamislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?