2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayyy şuan kıpır kıpır benimki uyandı heralde yazıyorum ya nasıl vuruyor soldan ki genelde sağda hissederim hep sanırım bu el dirsek çünkü ayaklar sağda çooooooooook güzel bişey ya rabbim isteyen herkeze yaşatsın inş.

canım ne kadar güzel ifade etmişsin. Bizimki sürekli göbek yok normal mi deyip duruyor. Haftalarımı sayıyor yani . kocamannnn göbeğim olsa adam mutlu olacak . doktora da sokmak istemiyorum benden çok soru soruyor. Bazen acile gidiyoruz sırf bebeği merak ettiği için . Allahım ben delirmeden hayırlısıyla geçsin şu 9 ay.

genetiklik çok önemli bilhassa annede olan yüksek ihtimal kızında oluyor ama benim annem çok küçük anne olmuş ve çatlaması çok normal neyse ki ben bu konuda çok şükür anneme çekmedim ve ilk gebelikte hiç çatlamadım onun dışında tip dahil herşey annem :)

bence tadını çıkar ne ilgisiz adamlar var bi bilsen
ilgi güzeldir bırak içinden geldiği gibi davransın :)
benimki benden sonra yatağa gelir ve hergün eline hemen karnıma koyar benimde bu çok hoşuma gidiyor

yaaa ne güzel hissediyorsun. Bende kıpır kıpır bir şey hissediyorum ama doktorum ilk hamileliğim olduğu için 20.haftdan sonra ancak hissedebilirsin dedi . Henüz ayırt ettiğim sert bir hareket yok. Ama bende kıpırtılar hissediyorum . Doktor da öyle deyince moralim bozuldu. Senin ikinci hamileliğin olduğun için daha erken hissediyorsun sanırım . Ben henüz kıpırtıları bağırsak hareketinden ayıramıyorum, sanırım sert bir hareket gelmedikçe de ayıramayacağım

Kızlar çevremdeki arkadaşlar ve akrabalar hepsini çok dikkat ettim kesinlikle annenizde çatlak yoksa sizdede çatlak olması pek mümkün değil genetik olarak. Bence öyle ben ilk hamileliğimde 5 tane mustela krem kullandım ve ayretten Nivea kremdekullandım cildim nemli kalsın diye ama yok nafile çatlayacağı varsa çatlıyor bir dünya para verdim o kremlere ama ne olduuuuuuuu göbeğim harita gibi şuanda çirkin göbeğim ama ne yapayım oldu artık. Benim annemde çatlağı var bendede. Kızlar o göbüşteki kaşınma çatlakların habercisiymiş doktorum net söyledi. Resmen harita gibi göbeğim var ama yine kattina arkadaşın önerdiği vaseline kakaoluyu aldım deli gibi kullanıyorum daha da çok çatlamasın diye oğlum ve iyi olsun sağsalim kucağıma alayına boşver çatlakları

bence tadını çıkar ne ilgisiz adamlar var bi bilsen
ilgi güzeldir bırak içinden geldiği gibi davransın :)
benimki benden sonra yatağa gelir ve hergün eline hemen karnıma koyar benimde bu çok hoşuma gidiyor
Ne kadar güzel . Allah mutluluğunuzu bozmasın .Çocuklarınızı da size bağışlasın

Canım sanki sen ben gibisin aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de şükür hiç bulantı yaşamadım, karnım yok diye üzülüyorum, bebeğimi hissetmek istiyorum

ben de dün lcw den lacivert eşofman aldım. Grisini almıştım zaten kullanıyordum. Bunu da özellikle okulda giymek için aldım. Tavsiye ederim pek rahat.
Canım branşın ne? Ben de öğretmenim üde Eşofman giyiyorum deyince sordum.

Canım sanki sen ben gibisin aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de şükür hiç bulantı yaşamadım, karnım yok diye üzülüyorum, bebeğimi hissetmek istiyorum
Bende hissetmek istiyorum canım benim inan ki tek beklediğim o . Kıpırtılar var ama inan bağırsak mı yoksa vuruyor mu anlaşılmıyor hiç . Sert bir hareket bekliyorum. Seninkini net hissedersen haber ver çok merak ediyorum .

bende biraz önce sağda hissettim bir kıpırtı.ilkkez pazartesi resmen tık tık vurdu soldan ben burdayım dedi.dün akşamda söylemesi ayıp balık yedim resmen balık gibi yüzdüğünü hissettim.değip geçti sürekli göbeğimden.yada ben öyle sanıyorum

Canım mesajını şimdi okudum hiç endişelenme aynı şey geçen hafta bende de oldu bende koştur koştur doktra gittim aynen alttan bile muayne etti ama bişey yok dedi. Hamilelikte bizim göremediğimiz vajinada çatlaklar olabiliyormuş onlar iç çamaşırından bile tahriş olup kanama yapabilir muhtemelen öyle bişey dedi. Çünkü içerde veya keseda hiç kan göremedi. Bence seninde öyle bişey :)

dışardan hissetmekten başka lüksleri yok erkeklerin o yüzden ya göbek büyüyecek yada ultrasonda görecek.güzel birşey heyecan yapması ben eşime gel biraz konuş diyorum naber diyo göbebeğime dokunup gidiyor.hak veriyorumda henüz birşey anlamıyor.enson 8. haftada görmüştü.bide verilen resimlerde var bebeği :/

Vermem mi , hemen yazarım. Bugün 18+5 olduk. Haftaya bugün de Ayrıntılı ultrasonumuz var, inş sağlıklıdır bebişlerimiz

pazartesi hissettim ki öncesinde gerçekten çok endişeliydim ya doktora gittiğimde Allah korusun kalbi durmuş şu olmuş bu olmuş diyecek diye.doktora gitmeden evde oturuyoken resmen çalı gibi bişi değdi göbeğime ritmik değildi tık tık vurdu 3-4 kere biraz durdu yine tık tık vurdu.toplamda 0n kere vurmamıştır.ritmik olan çok şey hissettim buyüzden ayırt etmem kolay oldu.bebeğim beni çok mutlu etti yani inşallah senide en kısa zamanda mutlu eder.

Yoook etmezler .. Benim kocam bile göbeğim belli olmuyor diye doktora eşim biraz şişkodur ondan mı göbeği çıkmadı dedi yaaa .. kaldı ki 52 kiloyum ben .. hamile kadına söylenecek şey mi.
52 kilomusun ee bişiy yokmuş şişko görmemiş kocan, boyun kaç ben yakında 72 olcam ya

Ay inşallah ben ayırt edemiyorum henüz . Tık tık bende hissediyorum ama dediğim gibi anlayamıyorum henüz . İnşallah en kısa zamanda anasına okkalı bir tekme atar . Senin adına da çok mutlu oldum canım

Merhaba canın seninle aynıyız . Benimde sat 1 eylül. Ben hep bu foruma yazıyorum . Diğer foruma hiç göz atmadım. Hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…