kızlar mrb belki biraz konu dısı ama kusura bakmayınbugun saglık oacagına gıttım kan tahlılı verdım kolestreol um yuksek cıktı normal degerler 120-220 arasında benım 233 cıkmıs dr umu aradım sordum korkutalacak bırsey yok boyle seylere takılmayın hamılelıkte normal dedı ama ılk gebelıgım olunca cok tedırgın oldum.. daha once boyle bırsey yasayan ya da aranızda bu tur olayla karsılasan var mı?
ıs yerındekı abla da oyle soyledı ama tedırgın oldum ıstecanım geçen ay benimde kolestrolum yüksek çıkmıştı ama zaten olması gereken buymuş. Hamilelikte kolestrol yükselirmiş. İnternette hamilelik için kolestrol değerlerini arat göreceksin.
yok cnm korkma eskiden lekelenmeler çok oluyormuş kadınlarınn yüzünde hamilelikte ama o tamamen güneş kremi kullanmamakla alakalı bi durummuş.. normal de bile dışarı çıkarken yaz kış güneş kremi kullanılmalıymış ki yaşlanınca kahve lekeler oluşmasın.. yani dışarı çıkarken güneş kremi sürmeyi ihmal etme.. babenin ürünü çok güzel tavsiye ederim.. ben 17 yaşımdan beri kullanıyorum güneş koruyucu çok şükür hamileliktede lekelenmem falan kalmadı.. annemde çok vardı ama dr gitmişti bu bilgilerde annemden zaten o başlattı 17 yaşında güneş kremine..
Kesinlikle haklısın. Hatta ben akşam evdeysem yüzümü yıkayıp tekrar kremliyorum. Çünkü bilgisayar karşısındayken bile krem gerekiyormuş. Haberiniz olsun :)
ıs yerındekı abla da oyle soyledı ama tedırgın oldum ıstedogumdan sonra dusermıs eger dusmezse o zaman skıntı olurmus ama ınsan korkuyo acaba ogluma bısı olur mu dıye
oyyyyyyyy kıyamam çok güzeller ellerine sağlıkBakın kızlar nikah şekerlerimizden artanları bebeğim için süsledim
inşallah canım :) evet bende sımdı farkettım senın bebısının cınsıyetı de bellı mı?Yok canım içini ferah tut bol bol dua et bişey olmaz :) buarada doğum tarihlerimizde aynıymış hemen hemen :)
canım aç mı verdin kanını biraz yüksek çıkmış evet ama çok yağlı şeylerden uzat dur bebek için zararlı değildir belki ama senin sağlığında önemli dikkat etkızlar mrb belki biraz konu dısı ama kusura bakmayınbugun saglık oacagına gıttım kan tahlılı verdım kolestreol um yuksek cıktı normal degerler 120-220 arasında benım 233 cıkmıs dr umu aradım sordum korkutalacak bırsey yok boyle seylere takılmayın hamılelıkte normal dedı ama ılk gebelıgım olunca cok tedırgın oldum.. daha once boyle bırsey yasayan ya da aranızda bu tur olayla karsılasan var mı?
çok güzel olmu canım bende dogum ıcın lavanta keseleri hazırlamayı dusunuyorum mavi tonlarında :)Bakın kızlar nikah şekerlerimizden artanları bebeğim için süsledim
Kızlar aranızda coraspin 100 mg içen varmı bende kanda pıhtılaşma olduğu belli değil ama bir defa kimyasal gebelik yaşadim diye doktor İçmesi söyledi ama sizce coraspin bir zararı olur mu?????
ewet canım ac verdım bnde yukseklıgını gorunce tedırgın oldum zaten ınsallah sorun olmazcanım aç mı verdin kanını biraz yüksek çıkmış evet ama çok yağlı şeylerden uzat dur bebek için zararlı değildir belki ama senin sağlığında önemli dikkat et
Araştırdım biraz canım doğum odası için ikramlıklar için çok basit şeylere çok para istiyorlar süsleri ben hazılıcam sadece süslemeye gelicek ona bile 200 lira istedi hiçbişey getirmicek tülleri süsleri ben alıcam yavaş yavaş başladım sırayla yapıcam artık Beğenmene sevindim :)çok güzel olmu canım bende dogum ıcın lavanta keseleri hazırlamayı dusunuyorum mavi tonlarında :)
bence en guzelı kendının hazırlaması sonucta evladın ıcın butun bu hazırlıklar bn lohusa serbetlerı ıcın kucuk kadehler aldım surahısıyle beraber onları susleyecegım gelen mısafırlere oglumun odasına keceden kapı susu yapıcam duvarlarını falan susleyecem el emegı goz nuru kendım yapıcam :)Araştırdım biraz canım doğum odası için ikramlıklar için çok basit şeylere çok para istiyorlar süsleri ben hazılıcam sadece süslemeye gelicek ona bile 200 lira istedi hiçbişey getirmicek tülleri süsleri ben alıcam yavaş yavaş başladım sırayla yapıcam artık Beğenmene sevindim :)
bebeğin için sıkıntı olmayacaktır ama dediğim gibi sen dikkat et bende hastanede çalıştığım için genelde bu değerlere ilaç başlıyor doktorum ama sen gebe olduğun için başlamayacaktır diyet ve düzenli beslenme der dikkat et senewet canım ac verdım bnde yukseklıgını gorunce tedırgın oldum zaten ınsallah sorun olmaz
cok tesekkur ederım canım du aksam mısafırlıkteydık ve orda bıraz fazla kacırdım sanırım hamur ısını onun etkısı de olabılır mı kıbebeğin için sıkıntı olmayacaktır ama dediğim gibi sen dikkat et bende hastanede çalıştığım için genelde bu değerlere ilaç başlıyor doktorum ama sen gebe olduğun için başlamayacaktır diyet ve düzenli beslenme der dikkat et sen
olabilir evet yürüyüş yap hem bebeğin içinde faydalı :)cok tesekkur ederım canım du aksam mısafırlıkteydık ve orda bıraz fazla kacırdım sanırım hamur ısını onun etkısı de olabılır mı kı
bu dediğini kullanmadım bende de var kanda pıhtılaşma ama çok yüksek seviye de değil o yüzden sadece bebe aspirini içiyorum hergün 35. haftaya kadar.. belki mseninde dediğin gibi önceki hamileliğin sorunlu olduğu için vermiştir.. hem dr verdiyse vardır bi bildiği.. dr güvenmek yada güvenebileceğin dr gitmek önemli olan.. bu formda herkes elevit vitamine olumsuz yorum yazdı ben dr sordum domuz jelatini var falan diyolar dedim güldü geçti sen içini rahat tut dedi ki 13 yıllık jinekoloğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?