2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bebeğime doktor % lik demeden direk ben sormadan kız dedi.devlet hastanesi diye pek güvenemiyorum hala içimde bir şüphe var ya değilse diye :/ sizce bukadar net demişken bu haftada bir sürpriz olmaz değil mi ? zira herkese söyledik betül banu geliyor diye.

Ay inşallah ben ayırt edemiyorum henüz . Tık tık bende hissediyorum ama dediğim gibi anlayamıyorum henüz . İnşallah en kısa zamanda anasına okkalı bir tekme atar . Senin adına da çok mutlu oldum canım
belli belirsiz kıpırtılar bile insanın içini rahatlatıyor.sanki ben bir süredir hiç hissetmiyor gibiydim o yüzden aklımdan felaket senaryoları geçmeye başlamıştı.inşallah bu muhabbetin üzerine afilli bir tekme yersinde görürsün

52 kilomusun ee bişiy yokmuş şişko görmemiş kocan, boyun kaç ben yakında 72 olcam ya
Boyum 1.63 canım . Boyuma göre kilolu duruyorum azıcık. Kocama göre kiloluyum o benim 45 kiloluk hallerimi gördüğü için
Ama göbeğim henüz yok .Kocamannn olsun istiyorum . Sanırım o zaman daha farklı hissedecek.

Merhaba canın seninle aynıyız . Benimde sat 1 eylül. Ben hep bu foruma yazıyorum . Diğer foruma hiç göz atmadım. Hoş geldin
Benim 3.bebeğim ilk 2 si maalesef sezeryan bunda normal istiyorum yine ama bakalım olmazsa sezeryan yaparlar ozaman da ağustosta olur 2. KuzuMDA öyle olmuştu artık hayırlısı olsun cnm bu arada hosbuldum.

olurmu ya 52 kilo bile az boyuna en az 55 olman gerek kocan demek zayıf hatun seviyor :)

Kizlar ben kendimi cok tuaf hissediyorum ilk gebeligimde boyle degildim gulme kirizine grien ben herseye agliyorum az once esim arabayi parka gotur dedi ona bile sinir oldum otururken bile aglayasim geliyo ne yapicam ben boyle icinizde boyle olan var mi

Bende oyleyik sacma sapan normalde hayatta aglamayacagim seylere agliorum arada.olur boyle seyler :)

yaa kizlar moralim çok bozuk dr farklı bölüme geçmiş başka dr bulmam lazim ne kadar zor zubeyde hanima Müzeyyen hanima gidiyordum aile planlaması na geçmiş gebelerde artık bakıyor mus bilen varsa bana iyi bir dr tavsiye edecek lütfen yardımcı olun arkadaslar ben hast memnunum oraya giden varsa dr ismi verirmisiniz suan dr rahmi sinan Karadeniz diye bir dr buldum ama nasıl bir dr bilmiyorum

gayet normal cnm bende sendenim kızımda hiç hamile gibi değildim hop oturup hop kalkardım gezerdim eğlenirdim ama her gebelik aynı olmuyor ne yazık ki.. bunda erkenden başladı gerilme ağrıları mesela.. duygusallık üst safhada kızıma bile dalga konusu oldum eşime hoşuma gitmeyen herşeyde küstüm küscem bak diyormuşum sık sık farkında değilim kızım gülme krizine giriyor anne sen kaya gibiydin ne oldu sana yumuşacık pamuğa döndün diyor sıpam

merhaba kızlar.. form çok çabuk ilerliyor oku oku anca bitirebildim kilodan konu açılmış bende katılıyım ilk hamileliğim 46.5la hamile kaldım 1,68 boy doğal olarak zayıfım şuan 53,5 oldum en son 1 hafta önce tartıldım ben kilo alıyorum diye seviniyorum çünkü hiç 52 kiloyu geçemedim yaşım 24 kilom olmadığı için kocaman bir göbeğim var cinsiyette etkiliyor sanırım inanmazdım ama sivri bi göbeğim var ve bebeğimin pipisi var alışverişle ilgili olarak beşik yatak hastane çıkışı fln aldım bu akşamda kalan eksiklerini alıp yavaştan hastane süslerine başlıycam çalışıyorum ve yetiştirememekten korkuyorum benim size bi sorum olucak bebek eşyalarını nasıl yıkamam gerekio bununla ilgili hiç bilgim yo. çok uzun oldu kusura bakmayın çok sık giriyorum ama yazamıyorum. buarada tahlillerinde kötü haber alıp üzülen arkadaşlar sizin için dua ediyorum yazamasamda yanınızdayım

marketlerde bebek deterjanı satılıyor.
marka yazmayım.
onla 30 derecede yıkayacaksın.

Kızlar aranızda coraspin 100 mg içen varmı bende kanda pıhtılaşma olduğu belli değil ama bir defa kimyasal gebelik yaşadim diye doktor İçmesi söyledi ama sizce coraspin bir zararı olur mu?????

cnm bebek kıyafetlerini doğuma 1 ay kala yıka makinede bebek programı yada antibakteriyel programı oda yoksa çok uzun olmayan kısa programda narin yıkama veya elde yıkama gibi 30 - 40 derece de bebek için özel sıvı deterjanla yıkaman yeterli olacak.. kurutma kullanıyorsan kurutmaya atma asarak kurut.. ben dalinin ürünlerini çok beğeniyorum kızımda da onu kullanmıştım şimdi oğluşumada dalin aldım herşeyini..

Kızlar aranızda coraspin 100 mg içen varmı bende kanda pıhtılaşma olduğu belli değil ama bir defa kimyasal gebelik yaşadim diye doktor İçmesi söyledi ama sizce coraspin bir zararı olur mu?????
Ben içiyorum canım. Ben de pıhtılaşma var hem iğne hem de aspirin içiyorum. Birşey olmaz merak etme.

Canim kanber beye git ben ona gidiyorum.cok tatli cana yakin.

bu dediğini kullanmadım bende de var kanda pıhtılaşma ama çok yüksek seviye de değil o yüzden sadece bebe aspirini içiyorum hergün 35. haftaya kadar.. belki mseninde dediğin gibi önceki hamileliğin sorunlu olduğu için vermiştir.. hem dr verdiyse vardır bi bildiği.. dr güvenmek yada güvenebileceğin dr gitmek önemli olan.. bu formda herkes elevit vitamine olumsuz yorum yazdı ben dr sordum domuz jelatini var falan diyolar dedim güldü geçti sen içini rahat tut dedi ki 13 yıllık jinekoloğum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…