2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tétanos aşısını sordum doktora.. Bana evde çiviyle, paslı şeylerle mi uğraşıyorsun dedi.

Ben de haklısın başkan dedim. :))
enemmm o işler belliolmaz ki cnm ya yolda bi soluklanayım dersein oturursun bir banka batıverir paslı çivi işi şansa bırakmamakta fayda var sanki.. sağlık ocağına git onlar pek hevesli hemen yaparlar aşını

hahahaaaa aynen öyle valla esmer olsun bnm gelin renkli göz olsun mümkünse genlerinde bu özellikleri taşıyan adayların gelişim sürecine takriben doğunca kertme yaparız artık..

Canım Türkiye gibi deil ki burası. Sağlık ocağı yok

Bi kan tahlili yaptırmak istesem doktor reçete yazmalı yoksa yapılmıyor.. Hamilelik için kan testi yaptırdığımda da öyle olmuştu :)

Şimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
hmm annem sen tr de değilsen bankta çivi batma şansın sıfır yapmaz tabi adamlar güveniyorlar memleketlerine.. bizde her an her yerde herşey olabilğir diye yapılıyor anladım bak şimdi

hahahaaaa aynen öyle valla esmer olsun bnm gelin renkli göz olsun mümkünse genlerinde bu özellikleri taşıyan adayların gelişim sürecine takriben doğunca kertme yaparız artık..
benim gözüm şimdi belmaakca 'nın kızında..takipteyimmmmmoğlanda he derse bu iş tamam

kac kılo aldın???benım annemınde hep catlak benımde cıldım cok sıkı catlar dıye dusunuyorum ama mumkun oldugunca yaglıyorum kremlıyorum gercı ne yaparsan yap olcagı varsa olur dedı doktorda..denizi cok sewen bırı oldugum ıcın korkuyorum catlamaktan

doğrudur..takiplerin nasıl...kaç haftada gidiyorsun
15 inde gittim. Sonraki randevu da 18 inde mayısın.. Doktor herşey güzel, yolunda sürekli gelmene gerek yok dedi. Ağrı felan olmadıgı sürece..
İlk sıralar 2 haftada bi gidiyoduk tedavi ile hamile kaldığım için. Şükür şimdi herşey iyi gidiyor. Senin nasıl gidiyor?

kac kılo aldın???benım annemınde hep catlak benımde cıldım cok sıkı catlar dıye dusunuyorum ama mumkun oldugunca yaglıyorum kremlıyorum gercı ne yaparsan yap olcagı varsa olur dedı doktorda..denizi cok sewen bırı oldugum ıcın korkuyorum catlamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…