enemmm o işler belliolmaz ki cnm ya yolda bi soluklanayım dersein oturursun bir banka batıverir paslı çivi işi şansa bırakmamakta fayda var sanki.. sağlık ocağına git onlar pek hevesli hemen yaparlar aşınıTétanos aşısını sordum doktora.. Bana evde çiviyle, paslı şeylerle mi uğraşıyorsun dedi.
Ben de haklısın başkan dedim. :))
Şimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadımyani vurdurma mı dedi
hahahaaaa aynen öyle valla esmer olsun bnm gelin renkli göz olsun mümkünse genlerinde bu özellikleri taşıyan adayların gelişim sürecine takriben doğunca kertme yaparız artık..ayy bilmiyorum kıskançlığım tuttu...kız hakklı sevdiceğine vercen tabiii..kardeşinede kıyamaz oda sevdiğini alsın.anaammmmmmm doğmamış çocuğa gelin beğenelim biz kattii....
kız analarına duyrulur!!!!...bebeklerinizin bi boy bi yarım ultrason fotolarını lütfen ekleyiniz..oğullarımıza kız beğenecez
Canım Türkiye gibi deil ki burası. Sağlık ocağı yokenemmm o işler belliolmaz ki cnm ya yolda bi soluklanayım dersein oturursun bir banka batıverir paslı çivi işi şansa bırakmamakta fayda var sanki.. sağlık ocağına git onlar pek hevesli hemen yaparlar aşını
kıllandım bak şimdi...bi ara bişey çıkmıştı bi hastalığı yaymak için falan amannn Allah korusun..aklıma kötü kötü şeyler geldiŞimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
hmm annem sen tr de değilsen bankta çivi batma şansın sıfır yapmaz tabi adamlar güveniyorlar memleketlerine.. bizde her an her yerde herşey olabilğir diye yapılıyor anladım bak şimdiŞimdi gerek yok ona daha sonra onlar dedi.. Kimseye yapılmıyormuş burda, Tr de niye yapılıyor anlamadım
yok miskim biz tr deyiz bizim dr işi şansa bırakmıyor e malum ülkemizde heran herşey olabilir diyekıllandım bak şimdi...bi ara bişey çıkmıştı bi hastalığı yaymak için falan amannn Allah korusun..aklıma kötü kötü şeyler geldi
Bu sene kızların sayısı az.. Rekabet olacak en iyisi kasım aralık kızlarına bi bakmakhahahaaaa aynen öyle valla esmer olsun bnm gelin renkli göz olsun mümkünse genlerinde bu özellikleri taşıyan adayların gelişim sürecine takriben doğunca kertme yaparız artık..
kıllandım bak şimdi...bi ara bişey çıkmıştı bi hastalığı yaymak için falan amannn Allah korusun..aklıma kötü kötü şeyler geldi
aslında burda da doktor istekte bulunmadan tahlil veremiyoz..Canım Türkiye gibi deil ki burası. Sağlık ocağı yok
Bi kan tahlili yaptırmak istesem doktor reçete yazmalı yoksa yapılmıyor.. Hamilelik için kan testi yaptırdığımda da öyle olmuştu :)
benim gözüm şimdihahahaaaa aynen öyle valla esmer olsun bnm gelin renkli göz olsun mümkünse genlerinde bu özellikleri taşıyan adayların gelişim sürecine takriben doğunca kertme yaparız artık..
amin..içime şüphe düşürdün rüzgar
Allah korusun kız :)
Burası ile bir değil çoğu şeyi değişik..amin..içime şüphe düşürdün rüzgar
eneeemm uzağa vermez belma ben diyim sana dayanamaz illa ist.içi olacak
doğrudur..takiplerin nasıl...kaç haftada gidiyorsunBurası ile bir değil çoğu şeyi değişik..
İçini rahat tut öyle birşey söz konusu bile olamaz. :)
yapma yawwweneeemm uzağa vermez belma ben diyim sana dayanamaz illa ist.içi olacak
kac kılo aldın???benım annemınde hep catlak benımde cıldım cok sıkı catlar dıye dusunuyorum ama mumkun oldugunca yaglıyorum kremlıyorum gercı ne yaparsan yap olcagı varsa olur dedı doktorda..denizi cok sewen bırı oldugum ıcın korkuyorum catlamaktanGünaydın..
Nasılsınız kızlar?
3 aylarınız mübarek olsun. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize ve hayırlı, sağlıklı evlatlar.. İnşaAllah..
Çatlaklar için ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri krem kullanıyorum, bol su içip nemli tutuyorum vücudumu. Ama malesef çatlaklar oluşmaya başladı. Ve benim fikrim genetik oldugu yönünde :)
Annem bana, hep sen yaptın karnımı böyle derdi :) Ve çatlayacağı varsa, ne yaparsanız yapın çatlayacak.
Ama üzülmüyorum, yapacak birşey yok. Kuzum iyi olsun da başka birşey istemem.
Sizler nasılsınız ? Bebişler iyidir umarım..
15 inde gittim. Sonraki randevu da 18 inde mayısın.. Doktor herşey güzel, yolunda sürekli gelmene gerek yok dedi. Ağrı felan olmadıgı sürece..doğrudur..takiplerin nasıl...kaç haftada gidiyorsun
kac kılo aldın???benım annemınde hep catlak benımde cıldım cok sıkı catlar dıye dusunuyorum ama mumkun oldugunca yaglıyorum kremlıyorum gercı ne yaparsan yap olcagı varsa olur dedı doktorda..denizi cok sewen bırı oldugum ıcın korkuyorum catlamaktanGünaydın..
Nasılsınız kızlar?
3 aylarınız mübarek olsun. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize ve hayırlı, sağlıklı evlatlar.. İnşaAllah..
Çatlaklar için ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri krem kullanıyorum, bol su içip nemli tutuyorum vücudumu. Ama malesef çatlaklar oluşmaya başladı. Ve benim fikrim genetik oldugu yönünde :)
Annem bana, hep sen yaptın karnımı böyle derdi :) Ve çatlayacağı varsa, ne yaparsanız yapın çatlayacak.
Ama üzülmüyorum, yapacak birşey yok. Kuzum iyi olsun da başka birşey istemem.
Sizler nasılsınız ? Bebişler iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?