2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Dün aksamı yazamadim 1 kase sebze çorbası bol salata
Bu sabah 1 haşlama yumurta
2 kavrulmuş soğan
6 yaprak marul
Bolca şekersiz çay
Ooooo sen iyisin anam yaaaa massallahh.
Yemiyon yediriyon analarin hasisin
Gruptaki en once zayiflayanlardan olursun sen.
Ben iki sene sonra hala grupta okuz doyuran kahvaltilarimi yaziyo olcam galiba

Canım benim hayatım hep yediklerime dikkat etmekle geçti lise 2 deyken ekmeği hayatımdan çıkardım ki biz trabzonluyuz bizim oranın ekmeği acayip güzel Ama hic doyasiya yiyemedim
Ooooo sen iyisin anam yaaaa massallahh.
Yemiyon yediriyon analarin hasisin
Gruptaki en once zayiflayanlardan olursun sen.
Ben iki sene sonra hala grupta okuz doyuran kahvaltilarimi yaziyo olcam galiba

Canım benim hayatım hep yediklerime dikkat etmekle geçti lise 2 deyken ekmeği hayatımdan çıkardım ki biz trabzonluyuz bizim oranın ekmeği acayip güzel Ama hic doyasiya yiyemedim
Ben kacirdimmi ipin ucunu yiyiyorum ya. Vermem cok zor ama vok kolay almiyorum. Hamilelikte aldim ama yiyemedigim halde veya normal yedigim halde.

Çok kolay kilo alırım ve mutsuzsam asla kilo veremem ben küçükken midrmi usutmustum surekli kusardim dedem yemek yapardı yemeklere salça koymazdi çok az yağ karardı alerjim olan şeylerden yedirmezdi o yüzden hep dikkat etmek zorunda kaldım ve benim yapım öyle kemikli değil yumuş yumus et çok yururdum eskiden bacaklsrim çok güzeldi şimdi o sıkılık yok ama artık yuruyuse başlıca inşallah
Ben kacirdimmi ipin ucunu yiyiyorum ya. Vermem cok zor ama vok kolay almiyorum. Hamilelikte aldim ama yiyemedigim halde veya normal yedigim halde.

Yürüyüş bende cok yapiyordum evlendim kaybim sonrasi koştum yürüdüm günde 4 saat spor yaptim (is güç yok tabi o zamanlar) yaglari baya baya kasa cevirmistim

Bende yazayım bari :))

Bir haşlanmiş yumurtanın beyazı sarısının yarısı cunku yarısını oglan yedi :) iki sıkım çig kofte marul maydanoz nane eşliğinde :) bide buyuk ayran bunları saat 9 da yedim simdi kahvemi iciyorum valla sekersiz :/ simdilik bu kadar ama sonrasını garanti edemem

Puhahaha tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…