Azimlisin sevdim seni masallahDün aksamı yazamadim 1 kase sebze çorbası bol salata
Bu sabah 1 haşlama yumurta
2 kavrulmuş soğan
6 yaprak marul
Bolca şekersiz çay
Ooooo sen iyisin anam yaaaa massallahh.Dün aksamı yazamadim 1 kase sebze çorbası bol salata
Bu sabah 1 haşlama yumurta
2 kavrulmuş soğan
6 yaprak marul
Bolca şekersiz çay
Ooooo sen iyisin anam yaaaa massallahh.
Yemiyon yediriyon analarin hasisin
Gruptaki en once zayiflayanlardan olursun sen.
Ben iki sene sonra hala grupta okuz doyuran kahvaltilarimi yaziyo olcam galiba
Ben kacirdimmi ipin ucunu yiyiyorum ya. Vermem cok zor ama vok kolay almiyorum. Hamilelikte aldim ama yiyemedigim halde veya normal yedigim halde.Canım benim hayatım hep yediklerime dikkat etmekle geçti lise 2 deyken ekmeği hayatımdan çıkardım ki biz trabzonluyuz bizim oranın ekmeği acayip güzel Ama hic doyasiya yiyemedim
Ben kacirdimmi ipin ucunu yiyiyorum ya. Vermem cok zor ama vok kolay almiyorum. Hamilelikte aldim ama yiyemedigim halde veya normal yedigim halde.
Yürüyüş bende cok yapiyordum evlendim kaybim sonrasi koştum yürüdüm günde 4 saat spor yaptim (is güç yok tabi o zamanlar) yaglari baya baya kasa cevirmistimÇok kolay kilo alırım ve mutsuzsam asla kilo veremem ben küçükken midrmi usutmustum surekli kusardim dedem yemek yapardı yemeklere salça koymazdi çok az yağ karardı alerjim olan şeylerden yedirmezdi o yüzden hep dikkat etmek zorunda kaldım ve benim yapım öyle kemikli değil yumuş yumus et çok yururdum eskiden bacaklsrim çok güzeldi şimdi o sıkılık yok ama artık yuruyuse başlıca inşallah
bir iki atıştırsaydın canım kan şekerin düşecekHala birsey yemedim :-/
Fırsat bulamadim ki evi toparla camasir katla sil supur alperi yedir derken ben kaldim :-/bir iki atıştırsaydın canım kan şekerin düşecek
Evet yine acikliyorum:))
Bugunku kahvaltim
2 dilim BIM mali esmer ekmek
Minnacik peynir
2-3zeytin
1 köy yumurtasi
1pinçik tereyag
Sekersiz sallama cay
Bugun 7de kalktim canim istemedi pek..
Ara ogunumu acikliyorum.........
Cilginlar gibi pastaaaa borekkk makarna salatasiiiiiii!!!!!
Günüm var da soylemesi ayip
tartı fotosu çeker yüklerdim de yemiyo
Sen bizi kandiriyorsuunn
Facede gördüm guzel hatunsun bi kereÖncekinde de böyle gaza gelip foto çekmiştim bu sefer kanmam
Facede gördüm guzel hatunsun bi kere
Pembisli bi resim vardi o yeni mi eski mi?O zamanlar azıcık zayıftım yavrıııım çocuktan sonra böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?