2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Ben bazi kisileri biliyorum. Bebeem Ranapinar sade kahve carnat nazyam gibi. Bircok kisi kendini tanitmadi. Bir de kk haric de var bence. Mesela sen kimsin? :)

Aaa oyle tanisma oldu mu? Ben oraya pek yazmiyorum sadece takip ediyorum zaten sonradan buldum. Bi ara temmuz agustos eylul anneleri diye bi grup vardi orda da surekli reklam falan yapiyolardi ordan ciktim

Aaa oyle tanisma oldu mu? Ben oraya pek yazmiyorum sadece takip ediyorum zaten sonradan buldum. Bi ara temmuz agustos eylul anneleri diye bi grup vardi orda da surekli reklam falan yapiyolardi ordan ciktim

Evet evet aslinin grubu hatta hem 2015 hem 2016 haziran temmuz agustos eylul anneleri.genis bir yelpaze

O cok karisikti ama ya.

Kızlar 63 kiloyum 4 kilo gitmiş 10 kilo kaldı öğlen küçük beyaz çikolata yedim şimdi tarcinli yoğurt yicem bu arada bugün 3 saat yuruduk ogluma kıyafet dişlik bolon yapan su maket telefon ceviz keçiboynuzu tozu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…