Ben bazi kisileri biliyorum. Bebeem Ranapinar sade kahve carnat nazyam gibi. Bircok kisi kendini tanitmadi. Bir de kk haric de var bence. Mesela sen kimsin? :)
Ole olcak galiba cok az kaldi yaza, 4 aylik arkadasim da icine cekiyor,us surekli, ole ole gitmis gobegi. Ben amcalar gibi saliyorum valla
Aaa oyle tanisma oldu mu? Ben oraya pek yazmiyorum sadece takip ediyorumzaten sonradan buldum. Bi ara temmuz agustos eylul anneleri diye bi grup vardi orda da surekli reklam falan yapiyolardi ordan ciktim
Sen devamli korse giyecen ozellikle sicakta isyerinde eve gelince spor ohh bitti gitti.
Ayy bn de bundan bahsediyorum.. Ben gidip gidip large beden pantolon aliyorum@tatlilavinya
Sen korseyi babane donu mu sandin sikacak tabiCok sikiyor lanet meret, giyemiyorum. 9 ayda bozulan 9 ayda duzelir diye dusunuyorum. Kaldi 2.5 ay ama tik yok.
Herkesin derdi kendine buyukphenyl
O cok karisikti ama ya.Aaa oyle tanisma oldu mu? Ben oraya pek yazmiyorum sadece takip ediyorumzaten sonradan buldum. Bi ara temmuz agustos eylul anneleri diye bi grup vardi orda da surekli reklam falan yapiyolardi ordan ciktim
Hava atti bize kopek çektiHe canim bizimlen egleniyo
Hava atti bize kopek çekti
O cok karisikti ama ya.
İşte onlar hep vesvese... sen bana inan.Puhahaha
Siz benim bunalimlarimi bilseniz
Katilmadim ben. Hicbirini taniyamadim ki :-/Orda bi whatsapp grubu kurulmustu katildin mi?
Katilmadim ben. Hicbirini taniyamadim ki :-/
Evet evet aslinin grubu hatta hem 2015 hem 2016 haziran temmuz agustos eylul anneleri.genis bir yelpaze
Uu cokmus :-/ kari milletiBen katildim dakikada 100 mesaj geliyordu, sarj dayanmiyordu gactimmm
Yoo digerinde bul birbirini bulabilirsen. Yelpazesi genis. Cok genisssss....Ayy o kadar kalabalikta hic anlayamam kimin kim oldugunusadece eylul anneleri yeterli benim icin siz digerinde mi takiliyosunuz
Öncekinde de böyle gaza gelip foto çekmiştim bu sefer kanmam
Facede gördüm guzel hatunsun bi kere
Yoo digerinde bul birbirini bulabilirsen. Yelpazesi genis. Cok genisssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?