YedimOoff offf super ya oyle de guzel yenir ki
Sır küpüsade kahve hala soylememis kilosu :))
Yok yav nittinAz almissin ya ben daha cok hatirladim 30 Fln
Ben de 20 almistim, hey gidinin
Yedim1 tabakcik alpere de verdim kemirdi
Yok yav nittinama simdi iyi ki almisim diyorum verdim gitti nasilsa. Yidim de yidim o zamanlar
Corba yedi biraz ama inadina hala sofraya atindi. Bende iyice pismis olan diplerden aldim bir tane verdim eline. Once bunu ne yapacagim der gibi bakti sonra bir iki isirdi. Arada emdi. Icinin pirincini yedi de dışını yiyemedi. Iki tane verdim bir tane yedi sayilir :) biraz cesaret lazim sadeceAlper de maasallah her seyi yiyor, ben anca basit seyler ezerek veriyorum.bogazinda kalcak diye korkudan
Her zamanAmaaaan bi daha ne zaman yicektin ki zaten
Her zamanne olurdu sanki yesek yesek kilo almasak. Ya zaten hamileyken cok yemedim ki. Neden kilo aldim anlamadim yazdi uyuyamiyordum da
Corba yedi biraz ama inadina hala sofraya atindi. Bende iyice pismis olan diplerden aldim bir tane verdim eline. Once bunu ne yapacagim der gibi bakti sonra bir iki isirdi. Arada emdi. Icinin pirincini yedi de dışını yiyemedi. Iki tane verdim bir tane yedi sayilir :) biraz cesaret lazim sadece
Hormonlarim nerde benim yaHormonlardan heralde
Allah iyiligini versin doktor kontrolunde mi vereceksin havucuKarpuzu bile veremedim yaaa, ctesi dr kontrolu var. haslanmis havuc goturcem uzun, yaninda yedircem :) ilk bir gorsem emin olsam gerisi gelecek.
Hormonlarim nerde benim yakilo almamak iyi ama fanfini 0 gerci kizginim
Allah iyiligini versin doktor kontrolunde mi vereceksin havucubaya korkuyorsun sen kiyamam
Adam da yoğun olmasa göze batacam da. Bu ara işi bitmiyor yorgun geliyor :))Yaa sorma o isi. Istek 0.nolcak bole bilmem
Gecer gecer. 1 yasina girecekler annesiii :)Evet napimicimde atamadigim bir korku var
Karpuzu bile veremedim yaaa, ctesi dr kontrolu var. haslanmis havuc goturcem uzun, yaninda yedircem :) ilk bir gorsem emin olsam gerisi gelecek.
Canim sn fb da blw turkiye geubuna da uye ol ordaki videolari izle de biraz cesaret gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?