2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Pazartesiye dek tartıyı yasakladım kendime. Öyle çok sıkı fıkı da ilerlemiyorum zaten yoksaaaaa ben de verirdim o kadarcık kiloyu
İp atlayin ip. Çok süper terletiyor. Hemen fark edersiniz. Ben hissediyorum. Foto eklemeye çalışıyorum ama boyutu ayarlayamadim

Ben ip atlama özürlüyüm ya ellerim ayaklarım birbirine dolanıyo hem şimdi durup dururken 5.5 şiddetinde evi sallayıp milleti sokağa dökmeye gerek yok
:)) ilk başlarda dolaniyorsun basiyorsun üstüne sonra alisiyorsun. Bende parmak ucunda atıyorum çok ses çıkmıyor bir de alttakiler çalışıyor sansima

Allahım yareppim nerenize diyet spor yapıyosunuz siz yaw gayet zayıfsın sen
Ama biraz göbek var. BacaklarıM da biraz incelsin istiyorum. Ben hep kilo konusunda takintiliydim zaten. Doğumdan sonra daha bir taktım çok şükür 65 e geldim. Bu hafta 64 u görmeyi hedefliyorum

bebeem canım ben 71olmuşum 4 günde 700 gr vermisim çok mutlu oldum diyet spor ev işi tayin için ev toparlamabelki 65 e duserim sabah tartı fotosu atarım

nenuya canim az bi gobek kalmış sadece masallah :)
phenyl vaaaay aksam tabloyu duzenleyeyim unutmayayim da net azaldi giremiyorum
sade kahve hala rejime devam ediyorum yahu kilo verdim ama hala size hep destek tam destek

Bu da yandan foto. Boyuttan atamadimdi.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-11-13-59-21-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 36
Bence sen tamamsin gitmiş göbek. Benim de az kaldı fark ediyorum şimdi bir xe hasta olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…