Söylemem kiii
Verdin mi hic konu acilali
Ooo gitmiş mi göbek ne. Bir de yan ceksen daha iyi anlaşılırEki Görüntüle 1830077 61 uzerimdeki kapri hamileyken tayt gibiydi
İki günde mi indin
İp atlayin ip. Çok süper terletiyor. Hemen fark edersiniz. Ben hissediyorum. Foto eklemeye çalışıyorum ama boyutu ayarlayamadimPazartesiye dek tartıyı yasakladım kendime. Öyle çok sıkı fıkı da ilerlemiyorum zaten yoksaaaaa ben de verirdim o kadarcık kiloyu
İp atlayin ip. Çok süper terletiyor. Hemen fark edersiniz. Ben hissediyorum. Foto eklemeye çalışıyorum ama boyutu ayarlayamadim
:)) ilk başlarda dolaniyorsun basiyorsun üstüne sonra alisiyorsun. Bende parmak ucunda atıyorum çok ses çıkmıyor bir de alttakiler çalışıyor sansimaBen ip atlama özürlüyüm ya ellerim ayaklarım birbirine dolanıyohem şimdi durup dururken 5.5 şiddetinde evi sallayıp milleti sokağa dökmeye gerek yok
Nihayet bunu ekleyebildim.
Ama biraz göbek var. BacaklarıM da biraz incelsin istiyorum. Ben hep kilo konusunda takintiliydim zaten. Doğumdan sonra daha bir taktım çok şükür 65 e geldim. Bu hafta 64 u görmeyi hedefliyorumAllahım yareppim nerenize diyet spor yapıyosunuz siz yawgayet zayıfsın sen
HiiiiEki Görüntüle 1830077 61 uzerimdeki kapri hamileyken tayt gibiydi
Yimeeem. Saka saka arada kaciriyorum dozu :-/HiiiiSen baya olmussun yaa ye artık
Ha gayret gidiyor tatil kilolari :)bebeem canım ben 71olmuşum 4 günde 700 gr vermisim çok mutlu oldum diyet spor ev işi tayin için ev toparlamabelki 65 e duserim sabah tartı fotosu atarım
Bence sen tamamsin gitmiş göbek. Benim de az kaldı fark ediyorum şimdi bir xe hasta olmuşum.nenuya canim az bi gobek kalmış sadece masallah :)
phenyl vaaaay aksam tabloyu duzenleyeyim unutmayayim da net azaldi giremiyorum
sade kahve hala rejime devam ediyorum yahu kilo verdim ama hala size hep destek tam destek
Bu da yandan foto. Boyuttan atamadimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?