Akrabanin yaptiklarina bende biYaaa bu bana yapılır mı o kadar da kararlıydim ben yaa
Sabah ne güzel yulafli kivili probiyotik yoğurdumu yedim sporumu yapmıştım. Yarım saat önce kocamın çok becerikli akrabası geldi gün varmış mis da ben gelemezmiş misim de aman yiyelimmis çoluk cocuk diye sarma börek hashasli cevizli çörek pogaca kek tiramisu ve kısır getirdiDedim içimden tabi Daha oncede yaptı bi kaç sefer bi tepsi börek bir tepsi pogaca bi seferde kuruvasanla tatlı yapıp getirmişti derdi ne anlamadım sen çocukla yapamazsın böyle seyler diyo
Yaaa bu bana yapılır mı o kadar da kararlıydim ben yaa
Sabah ne güzel yulafli kivili probiyotik yoğurdumu yedim sporumu yapmıştım. Yarım saat önce kocamın çok becerikli akrabası geldi gün varmış mis da ben gelemezmiş misim de aman yiyelimmis çoluk cocuk diye sarma börek hashasli cevizli çörek pogaca kek tiramisu ve kısır getirdiDedim içimden tabi Daha oncede yaptı bi kaç sefer bi tepsi börek bir tepsi pogaca bi seferde kuruvasanla tatlı yapıp getirmişti derdi ne anlamadım sen çocukla yapamazsın böyle seyler diyo
Anladım canım.Canim denedim 3 gün de dikiş yerlerim ağrıdı spor yapıyorum bende
Aynen bende hamile kaldığım kiloyu geçtim. Şimdi evlendigim kilo da sıraTarti ne 61 ne 60 gosteriyor. Şükür yine bu hale :) hamile kaldigim kiloyu tutturdum sayilir sira evlendigim kiloda :))
Rejim yapamiyorum bu ara bir de yapabilsem. 3 gun olacak cildirtiyor beni alper viyak ciyak devamli. Psikoloji falan hicbirsey birakmadi bende.Anladım canım.
Aynen bende hamile kaldığım kiloyu geçtim. Şimdi evlendigim kilo da sıra
Tarti ne 61 ne 60 gosteriyor. Şükür yine bu hale :) hamile kaldigim kiloyu tutturdum sayilir sira evlendigim kiloda :))
Waaow kıskandım yahu :)
Waaow kıskandım yahu :)
Zaten kerem olmasa aksama kadar hepsini yemiş bi günde 3 kilo almış olurdumİlk haftanın meyvesikomşu tabaklarını kereme bırak sen de başla
Tarti ne 61 ne 60 gosteriyor. Şükür yine bu hale :) hamile kaldigim kiloyu tutturdum sayilir sira evlendigim kiloda :))
Oooooow bebegim masallah
Oy bizde de var iki uc tane. Buldugumu aliyorum supurgeye :-/ sporunu yap yarin bi tartil hele hatun bakim ne durumdasin. Benim bir haftadir kosturmadan gidiyor giden.?
Vavvvv pek caliskaniz ben bilmiyom daha tartilmadim sipam bi uyusa iyice yatagina atip tartilcam zira evi basan karincalarla yapilan muharebeyi ben kazandim
Temizlik yapmak hediyesi verdilerilaclama sonrasi
Tamam yarin bekliyorum. Hen nasil unutursun yav. Benim kalkar kalkmaz ilk isim oSabah tartilmayi unuttum ben ya
Bana bebeğim dedi, nikahına alıcan namusumu temizliycen kurtuluş yokOooooow bebegim masallahbebegim dedim ama
Efendim zatialiniz cok guzel kilo vermissiniz. Hemen kaleme aliyorum efenim
Valla benim 1 ayda verdigimi 1 haftada vermissin. Saygi duydumBana bebeğim dedi, nikahına alıcan namusumu temizliycen kurtuluş yokvalla ilk haftanın etkisi midir regl şişkinliği mi indi bilmem ama fena gaza geldim. Eeee 100 küsür kilodan inmek kolay değil ne de olsa
Valla benim 1 ayda verdigimi 1 haftada vermissin. Saygi duydum
Bugun kisin icine tayt bile giyebildigim ama artik olmayan kotuma tayt ile girdimSenin zaten yolun kısacıktı benimse yolum var daha, ondan. Bi de ben sezaryendenmidir nedir hiç verememiştim regl olmama rağmen.çözemediydim. İnş devam ederim de girerim eski kıyafetlerime. Onlar bana bakıyo ben onlara. Tarihte böyle bi dram yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?