2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Akrabanin yaptiklarina bende bi diyorum. Bugun yaptigin kacamak yuzunden bu hafta olmadi ya teee pazartesi baslarim deme bu bir. Ikincisi yiyeceksen ekstra spor yap bu da iki

Neeeeyyyy ben karşı koyamazdım bu teklife

Yaa yedim hepsinden ama tadimlik :/ aksama yemem artık spor yapamam butun evi alt ust ettim eşyaların yerini değiştiriyorum temizlik falan derken spor olur zaten

?
Tarti ne 61 ne 60 gosteriyor. Şükür yine bu hale :) hamile kaldigim kiloyu tutturdum sayilir sira evlendigim kiloda :))

Vavvvv pek caliskaniz ben bilmiyom daha tartilmadim sipam bi uyusa iyice yatagina atip tartilcam zira evi basan karincalarla yapilan muharebeyi ben kazandim
Temizlik yapmak hediyesi verdiler ilaclama sonrasi

bebeem -----boy 1.60-başlangıç 65-güncel 60.5-verilen 4.5-hedef:58

phenyl -----boy 1.70-başlangiç 70-güncel 67.6-verilen 2.4-hedef:60

nenuya ----boy 1.65-başlangıç 68.5-güncel 64.8-verilen 3.7-hedef:58

sade kahve ---boy?-başlangıç?-güncel?-verilen 3.4-hedef:?

Angiedare ---boy 1.62-başlangıç 69.1-güncel67.6 -verilen 1.5-hedef:60/55

bisoru -------boy 1.61-başlangıç 68-güncel -verilen -hedef:55-53

M Mtmtk-m ---boy 1.75-başlangıç 78-güncel 76.2-verilen1.8-hedef:68

carnat ------boy 1.65-başlangıç 84-güncel 1.5-verilen 82.5-hedef:60

Yvzbt ----boy 1.70- başlangıç 70-güncel 66.9-verilen 3.1-hedef:59.9

ranapinar ----boy 1.62- başlangıç 60-güncel?-verilen?-hedef:54

loveatsecondsight ----boy?-başlangıç 63-güncel?-verilen?-hedef:59

perilice_ada ----boy 1.60-başlangıç 60.5-güncel 58.3-verilen 2.2-hedef:52

ferideei ---boy?-baslangıç 83-güncel?-verilen?-hedef:?

Y ysmn1096 ----boy 1.70-başlangıç 74-güncel 70.8 verilen 3.2-hedef:60

filiz_ank -----boy 1.60-başlangıç55-güncel?verilen?-hedef:48

@EcDU---boy 1.68-başlangıç 76.6-güncel 75.6-verilen 1.0-hedef:64

@tatlilavinya---boy 1.60-başlangıç 54.2-güncel 52-verilen 2.2-hedef:48

@ayselcsb---boy 1.65-başlangıç 59-güncel 55-verilen 4-hedef 50

chiLL ------boy 1.71-başlangıç 84-güncel?-verilen?-hedef 75

Her pazartesi güncellenecek listemizgüzelanneler

?

Vavvvv pek caliskaniz ben bilmiyom daha tartilmadim sipam bi uyusa iyice yatagina atip tartilcam zira evi basan karincalarla yapilan muharebeyi ben kazandim
Temizlik yapmak hediyesi verdiler ilaclama sonrasi
Oy bizde de var iki uc tane. Buldugumu aliyorum supurgeye :-/ sporunu yap yarin bi tartil hele hatun bakim ne durumdasin. Benim bir haftadir kosturmadan gidiyor giden.

Oooooow bebegim masallah bebegim dedim ama

Efendim zatialiniz cok guzel kilo vermissiniz. Hemen kaleme aliyorum efenim
Bana bebeğim dedi, nikahına alıcan namusumu temizliycen kurtuluş yok valla ilk haftanın etkisi midir regl şişkinliği mi indi bilmem ama fena gaza geldim. Eeee 100 küsür kilodan inmek kolay değil ne de olsa

Bana bebeğim dedi, nikahına alıcan namusumu temizliycen kurtuluş yok valla ilk haftanın etkisi midir regl şişkinliği mi indi bilmem ama fena gaza geldim. Eeee 100 küsür kilodan inmek kolay değil ne de olsa
Valla benim 1 ayda verdigimi 1 haftada vermissin. Saygi duydum

Senin zaten yolun kısacıktı benimse yolum var daha, ondan. Bi de ben sezaryendenmidir nedir hiç verememiştim regl olmama rağmen.çözemediydim. İnş devam ederim de girerim eski kıyafetlerime. Onlar bana bakıyo ben onlara. Tarihte böyle bi dram yoktur
Valla benim 1 ayda verdigimi 1 haftada vermissin. Saygi duydum

Bugun kisin icine tayt bile giyebildigim ama artik olmayan kotuma tayt ile girdim tayt inceydi ama olsun kalorilerle ilgili bir belgesel vardi. 3 ayri aileye kahvalti yaptirdilar. Bi aile devamli spor yapti biri ev isi yapti digeri oturdu ve kitap okudu. Sonucta neredeyse benzer kalori harcandi adam otururken 800 küsur kalori harcamış. Dipnot olarak da dediler ki spordan daha cok günlük klasik hareketler kilo verdirir ve kalori harcatirmis. Sporu ayni randumanda yapamazsiniz ama gunluk hareketleriniz klasiktir ve hep yaparsiniz bu da kalori kaybina yol acar dedi.
Bu huysuz mini mini bebelerle biz baya kilo veririz gibi geliyor ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…