Tamam yarin bekliyorum. Hen nasil unutursun yav. Benim kalkar kalkmaz ilk isim o
Bugun kisin icine tayt bile giyebildigim ama artik olmayan kotuma tayt ile girdimtayt inceydi ama olsun kalorilerle ilgili bir belgesel vardi. 3 ayri aileye kahvalti yaptirdilar. Bi aile devamli spor yapti biri ev isi yapti digeri oturdu ve kitap okudu. Sonucta neredeyse benzer kalori harcandi adam otururken 800 küsur kalori harcamış. Dipnot olarak da dediler ki spordan daha cok günlük klasik hareketler kilo verdirir ve kalori harcatirmis. Sporu ayni randumanda yapamazsiniz ama gunluk hareketleriniz klasiktir ve hep yaparsiniz bu da kalori kaybina yol acar dedi.
Bu huysuz mini mini bebelerle biz baya kilo veririz gibi geliyor ayrica
Ayy yine unuttum yaabenim sipa gozunu acar acmaz kahvalti derdine dustugu icin unutuyorum
Ohooo olmuyor böyle yavrucum haftanın ortası geldi bizi de düşün, meraklardayız vermediysen kulağıma söyle
Aaa niye oyunumu bozuyosun yaaunuttum diip diip bu haftayi atlatacadim
Sabah oglusuma patates tostu yapmanin heyecaniyla unutmusum
Ben elimi yüzümü yikar yikamaz tartiliyorum :) gözünün önüne koy tartiyiAyy yine unuttum yaabenim sipa gozunu acar acmaz kahvalti derdine dustugu icin unutuyorum
Güzel oluyor mu? Aklimdaydi unuttum denemeyi.Aaa niye oyunumu bozuyosun yaaunuttum diip diip bu haftayi atlatacadim
Sabah oglusuma patates tostu yapmanin heyecaniyla unutmusum
Bende öyle biliyordum çürüttüler teorimi :-/ az daha var az daha. 2-3 kilocuk.Ben de tam tersi diye biliyorumvücut günlük klasik koşturmacaya alıştığı için bunu normal kabul edip spordan saymıyomuş ve işe yaramıyomuş filan. Aman neyse girmişsin zaten eski kotlarına, hesap kitap dönemi kapanmış senin
Patates tostu? Tarif vir hele, vallahi oğlum için
bebeem beni de yazar misin listeye.boy 1.60 kilo 55.hedef 49.9.evlendiğim kilo 48 di şimdi okadar olmaya gerek yok.50 altına düşsem yeter inşallah.gece tatlılarıni kesmek için tavsiyelerinizi bekliyorumbiri beni durdursun
Hii... Kavga sebebi resmeeenÇok pis gaza geldim varya ,hoşgeldin e komşu geldi bana kilolu dediBir ayda 5 kilo vericem ,ahanda yaziyom buraya 75,800 üm tarih 17 mayıs 2016,17 haziran 2016 da en az 5 kilo gidecek 5
Yarin yapayim ben bunu :) tesekkür ettimPatatesi rendeliyosun, suyunu sikiyosun elinle.. Icine bi yumurta sarisi, bi kasik tam bugday unu.. Yagli kagitta tost makinasinda pisiriyosun.. Kendimize de tuzlu ve kasarlisini yaptim
bebeem cok sevdi canim.. Tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?