2015 Eylül Ekim anneleri buraya..

Arkadaşlar bizde 14 eylül doğumluyuz bebişlerinize neler veriyosunuz bizim diş sıkıntısı yüzünden sanırım yemek konusunda iştahsızız zor yediriyorum. 8.5 kg kilomuz normal ama demir ve vitamini yeterince alamamasında korkuyorum önerileriniz varsa sevinirim.

Merhabalar bizde 20 ekim doğumluyuz 7500 kg 69 cm boyumuz diş sıkıntımız cok fazla aşımızı olduk bugün pek bir mızmızız

Bizde 8 ekim dogumluyuz ve 67 cm 8 kilo yuz gören insanlar zayıf bu gelişMemiş diyor kızla r sizce iyi mi

İlk ben basliyayim bizim paşa keyfine düşkün sanirim pek birşey yaptigi söylenemez :-/ yemek yemeği çok seviyor elimizde yeterki birşey gormesin hemen oda istiyor biz ek olarak yoğurt çorbalar meyve pureleri hurma gün kurusu pekmez veriyoruz gelişim olarak henuz oturamiyor ama biberon tutuyor çığlık atiyo sesli gülüyor anlamsiz sesleri var tükürük cikariyor bi elinden ötekine oyuncak değiştiriyor yan donuyor arada tamda dönüyor ayaklari üstüne basmayi çok seviyor aklima gelenler bunlar bi maşallah aliriz teyzeleri :-*

merhaba anneler biz 3 ekim doğumluyuz oğlum oturmaktan hoşlanmıyor sizce normal mi destek minderine oturtturuyorum iki dk durmadan kendini atıyor.

merhaba anneler biz 3 ekim doğumluyuz oğlum oturmaktan hoşlanmıyor sizce normal mi destek minderine oturtturuyorum iki dk durmadan kendini atıyor.
Bizim oğlan da sevmiyor zaten daha destekli de oturamiyor birkaç saniye dik durdukdan sonra ayaklarına doğru gidiyor 15 ekim doğumlu sanirim daha oturmak için kaslari hazir değil mama sandalyesi almayi düşünüyorum restoranta gittiğimiz de onlarda biraz da olsa iyi oturuyor belki oyle likle alisir oturmaya diye düşünüyorum

benim oğlum 6 aylık olduğundan beri mama sandalyesinde oturuyor.orada otururken sorun yok ama normal yerde oturttuğumda kızıyor

evet bunu bi kaç gündür denedim işe yarıyor daha uzun durmaya başladı
Bizimki de bu aralar biraz biraz oturmaya başladı çok şükür ama henüz belini dik tutamiyor oturdukca alisacaktir inşallah bide geç basladim ben oturtmaya çevremde 3 aylikken oturtmaya başlayanlar da var onlar simdi maşallah güzel oturuyor inşallah bizimki lerde kisa zamanda başlar lar

evet ben tam 6 aylık olunca oturtmaya başladım millet 4 aylık falan başlıyor

Kizlar bizim ek gidaya geçtik geceli kabizlik sorunumuz var sizdede var mi öyle bi sikinti varsa neler yapiyorsunuz

Merhaba bebegininz kacinci gunde gulmeye baslamisti.beninki tam iki aylik oldu ama hala gulmuyor.ses cikarmiyo agu vs.

Bebegijiz ilk kacinci ayda guldu acaba yada gun diyeyeim benim bebegim 2 aylik tam 58 gun oldu bugun ama hala gulmiyor suratimiza bakinca

Bebegijiz ilk kacinci ayda guldu acaba yada gun diyeyeim benim bebegim 2 aylik tam 58 gun oldu bugun ama hala gulmiyor suratimiza bakinca
Bu ay içinde baslicaktir korkmayin tam hatirlamiyorum ama tuna iki ay civari gülmeye başla misti sanirim arkadasim bu konuyla ilgili çok kafasina takti iki aylik di yapmiyor diye ama simdi 4.5 aylik oldu gülüyor ve agu yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…