Bizde 8 ekim dogumluyuz ve 67 cm 8 kilo yuz gören insanlar zayıf bu gelişMemiş diyor kızla r sizce iyi mi
Bizim oğlan da sevmiyor zaten daha destekli de oturamiyor birkaç saniye dik durdukdan sonra ayaklarına doğru gidiyor 15 ekim doğumlu sanirim daha oturmak için kaslari hazir değil mama sandalyesi almayi düşünüyorum restoranta gittiğimiz de onlarda biraz da olsa iyi oturuyor belki oyle likle alisir oturmaya diye düşünüyorummerhaba anneler biz 3 ekim doğumluyuz oğlum oturmaktan hoşlanmıyor sizce normal mi destek minderine oturtturuyorum iki dk durmadan kendini atıyor.
benim oğlum 6 aylık olduğundan beri mama sandalyesinde oturuyor.orada otururken sorun yok ama normal yerde oturttuğumda kızıyorBizim oğlan da sevmiyor zaten daha destekli de oturamiyor birkaç saniye dik durdukdan sonra ayaklarına doğru gidiyor 15 ekim doğumlu sanirim daha oturmak için kaslari hazir değil mama sandalyesi almayi düşünüyorum restoranta gittiğimiz de onlarda biraz da olsa iyi oturuyor belki oyle likle alisir oturmaya diye düşünüyorum
benim oğlum 6 aylık olduğundan beri mama sandalyesinde oturuyor.orada otururken sorun yok ama normal yerde oturttuğumda kızıyor[/QUOTE
önüne oyuncak koyarak eğlendirmeye calisin öylelikle alisir belki bizimki de pek sevmiyor ayaklari üstüne basmayi çok seviyo hemen oturtunca kambur duruyo bende pek zorlamak istemiyorum nasil öğrenecek bilmiyorum
Bizimki de bu aralar biraz biraz oturmaya başladı çok şükür ama henüz belini dik tutamiyor oturdukca alisacaktir inşallah bide geç basladim ben oturtmaya çevremde 3 aylikken oturtmaya başlayanlar da var onlar simdi maşallah güzel oturuyor inşallah bizimki lerde kisa zamanda başlar larevet bunu bi kaç gündür denedim işe yarıyor daha uzun durmaya başladı
evet ben tam 6 aylık olunca oturtmaya başladım millet 4 aylık falan başlıyorBizimki de bu aralar biraz biraz oturmaya başladı çok şükür ama henüz belini dik tutamiyor oturdukca alisacaktir inşallah bide geç basladim ben oturtmaya çevremde 3 aylikken oturtmaya başlayanlar da var onlar simdi maşallah güzel oturuyor inşallah bizimki lerde kisa zamanda başlar lar
emziriyor musunuzKizlar bizim ek gidaya geçtik geceli kabizlik sorunumuz var sizdede var mi öyle bi sikinti varsa neler yapiyorsunuz
Evet ama bi sabah bi aksam daha cok ek gida aliyor + formül mama sutum yetmiyordu zatenemziriyor musunuz
Merhaba bebegininz kacinci gunde gulmeye baslamisti.beninki tam iki aylik oldu ama hala gulmuyor.ses cikarmiyo agu vs.Selam kızlar. 16 ekimde doğdu bebişim.gecen kontrolde 5850 gr 54cm boyu vardı.dogdugunda ise 51 cm boyunda 3950 gr agırlığındaydı.bizimkide gülmeye başladı goxuyle takıp edıyor.kafaaını dık tutabılıyor yoruluyo ama bu gunlerdede bağırıyor sesler çıkarıyor çok tatlı birden bire oldu şaşırdım baya.
Bebegijiz ilk kacinci ayda guldu acaba yada gun diyeyeim benim bebegim 2 aylik tam 58 gun oldu bugun ama hala gulmiyor suratimiza bakinca2 Ekimde doğdu benim paşam da 2800 gr ve 48 cm 10 gün küvezde kaldık 2500 gr kadar indi kilomuz şimdi iyi toparladı 6500 gr çok hareketli gülüyor agu yapıyor yattığı yerden kayıyor daha bir sürü şey çok şükür rabbime onu bize bağışladı insanın evladıyla sınanması çok zor bu hafta sünnetimizi de olduk büyüyoruz hızla
Bu ay içinde baslicaktir korkmayin tam hatirlamiyorum ama tuna iki ay civari gülmeye başla misti sanirim arkadasim bu konuyla ilgili çok kafasina takti iki aylik di yapmiyor diye ama simdi 4.5 aylik oldu gülüyor ve agu yapiyorBebegijiz ilk kacinci ayda guldu acaba yada gun diyeyeim benim bebegim 2 aylik tam 58 gun oldu bugun ama hala gulmiyor suratimiza bakinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?