Anaa çok eğlencelişöyleymiş bir tane ağac oluyor yanında gelinle damadın adı yazıyor ve nikah tarihleri ,misafirlerde gelip boyaya parmagını batırıyor ve bir dala yaprak yapıyor üstünede adını yazıyormuş ,böylece gelen misafirler için eğlenceli birşey oluyor,gelinle damadın da soy agacı gibi oluyormuş
Anaa çok eğlenceliama bizim düğünlerde olmaz o iş çoluk çocuk gider her yerini parmaklar onun
Olabilir canım tabi elini bulaştırmak istemeyenler de olabilir ıslak mendilde koy yanınahaa evet çocuk sorunu bende cok az çocuk olucak pek pahalı da değil belki misafirlerin hoşuna gider ,
Olabilir canım tabi elini bulaştırmak istemeyenler de olabilir ıslak mendilde koy yanına
ben nikahım için aldım bunu anı defteri yerine parmak izi olcak daha sonra evimin bi köşesine asıcamha yani mantıklı one öyle kınada öde hamamda ödeçok güzel birşey buldum biliyor musun bunu yeni keşif
Eki Görüntüle 1534077
ben nikahım için aldım bunu anı defteri yerine parmak izi olcak daha sonra evimin bi köşesine asıcam
Evet canım düğün ağacı diye geçiyo bak benimki buaaa gerçekten mi sevindimne zamandır var bu soyagacı biliyor musunuz
Yap kız değişik eğlenceli bişeyÇok güzelllbenimde aklıma giriyorsunuz bak bende yapçam sonunda
Anı defteri bende istiyorum düğüne ama nikahta da bu mu olsaaaaYap kız değişik eğlenceli bişeynikahımda bu düğünümde de anı defteri olcak kısmetse
aynen canım ya hep masraf hep masrafAnı defteri bende istiyorum düğüne ama nikahta da bu mu olsaaaa
düşünmem lazım hep masraf böyle yeni yeni şeyler işte
Mantıklı kızaynen canım ya hep masraf hep masrafama bi kere olan şeyler ve ilerde elimizde bu hatıralardan başka bişey kalmıycak o yüzden bence değer
Günaydın canım bizden başka bakan yok ki burayagünaydın canlarım
Günaydın canım bizden başka bakan yok ki buraya
Herkes başka topiklerde zaten görüyorum gidelim bizdeevet çıkıcam bende burdan yakında başka topiğe gidelim çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?