• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

geçen hafta :100,3
bu hafta :101,3
fark :+1
neler oluyor anlamadım :KK43::KK43: tamam çok diyetlik değildim bu hafta bu kadar da kötü değildim her gün ya yürüdüm ya spor yaptım ondan mı acaba?
ama kızlar and olsun büyük konuştum haftaya 99lu bir şeyler bekleyin benden:KK57::KK57:

slm kızlar bende bu hafta artıdayım dün 92.8 dim bu sabah 92 çıktım..
geçen hafta 91.4
bu hafta 92
fark +600

ebrlst.webp

tomurcuğum yapmış listeyi eline emeğine sağlık canımcııımmmm

Geçen hafta 92.4
Güncel. 92.2

Kendimle gurur duyuyorum 200 grlik fark için!

Selam kızlar ,ben de tartılamadım eşim gecede benimde.Bu hafta kayınvalidede kalıyoruz oğlumla.Onun da tartı pili bitmiş.Bugün alırım pil bende yarın tartılayım

Günaydın kizlar
Söyle bir hesaplama yapinca hedefime ulaşmanin gayet zorlaştıgini anlamak zor degil elbette. . Mayıs'ın 12 si olduğuna gore onumde 18 yada 19 gun var. Hedefim 85 ti guncel kilom ustun ve basarili performansım sayesinde 92.2.
Yani 1 haziran a kadar aranizdayim kızlar. Şimdi pes mi edicem tabiki Hayır.
Öyle yada böyle yoluma devam edeceğim.. bakalim zaman bana ne gösterecek.

Evet canim demekki. Dikkat etsem birkac güne inecegini biliyordum ama bir gunde gitmesine aklim ermedi. 90 i gordugumde sevinecegim hic aklima gelmezdi:))
Hayat işte..

bence yukarıdaki sözün etkili oldu, ne zaman büyük konuşsan veremiyorsun ama kısmet deyip işin ucunu bırakmadığında vücut rahatlayıp salıveriyor kendini:KK53: sen diyetini yap giden gitmeyen diye rakamlara takılma, gerçekten sağlıklı şeyler yiyorsan paşa paşa yağlar bizi terk ediyor.:KK19::KK60:

bence yukarıdaki sözün etkili oldu, ne zaman büyük konuşsan veremiyorsun ama kısmet deyip işin ucunu bırakmadığında vücut rahatlayıp salıveriyor kendini:KK53: sen diyetini yap giden gitmeyen diye rakamlara takılma, gerçekten sağlıklı şeyler yiyorsan paşa paşa yağlar bizi terk ediyor.:KK19::KK60:

Canımm ya durumumu benden daha güzel ozetlemissin. Haklisin relaks olmak lazım. Ama o buyuk konustugum zamanlar hep stres oldugum yada imalı sözler duydugum zamanlara denk geliyor. Rabbim stresten sıkıntıdan uzak tutsun yada onlarla basedebilecek guc versin bize. Bu kilolar sıkıntıların eseri zaten..

Back
X