• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Senin de toparlayacagina inanıyorum ben azcık gayret edersen iki haftaya uc haneli rakamlardan uzaklasabilirsin. .
inşallah gülüm üşümekten bi kurtulsam ısınsam çok hızlı gidecek biliyorum bu fazlalaıkları zaten 2 güne geri yollarım ona şüphen olmasın :)

:KK57::KK57::KK57:
komşuların taşınması ruh dünyana da, tartıya da pek iyi yansımadı sanırım...:KK48:

ama sen bir kaç güne toparlarsın, sana güveniyorum
evet bana güven canım güvenini boşa çıkarmıycam :) sürekli toplandık cips çerez hazır pastalar ucundan yanından tırtıklayınca üstüne yemekler kahvaltılar eknenince böyle oldu işte :)
evet bu daha iyi:KK51:

ebrlst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ ...................................... MİLAD ....................... -2 KG :KK9::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ
................................. GÜLSAYSZEY .................. -1,3 KG :KK73::KK71:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
.............................. TOMURCUK .................. -1,2 KG :KK52::KK49:

HAFTANIN BİRİNCİSİ ...................................... MİLAD ....................... -2 KG :KK9::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ
................................. GÜLSAYSZEY .................. -1,3 KG :KK73::KK71:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
.............................. TOMURCUK .................. -1,2 KG :KK52::KK49:
şu başarımı görünce bugünkü kilomdan utandımm:KK61:

hemen toparlayacağım...

Back
X