• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Selam arkadaslar. Bu sayfa kilomuzu hafta Hafta izleyebilecegimiz bir gunluk. Paylasimlar diger sayfada olacak..kilomuzu ve hedefimizi unutmayalim unutturmayalim:) kendimizle her an yüzleşebilelim diye açıldı bu sayfa. Malum diger sayfada cizelgeleri bulmak zor burdan takıp edebiliriz rahatlıkla hadi hayırlısı:)

Paylaşım sayfamız

"Miladımız-->2015"

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar. Bu sayfa kilomuzu hafta Hafta izleyebilecegimiz bir gunluk paylasimlar diger sayfada olacak..kilomuzu ve hedefimizi unutmayalim unutturmayalim:) kendimizle her an yüzleşebilelim diye açıldı bu sayfa. Malum diger sayfada cizelgeleri bulmak zor burdan takıp edebiliriz rahatlıkla hadi hayırlısı:)
Canım bi tanesin sen ya.Çok yaratıcı bi kadınsın vesselam.:KK52:
Hayırlı olsun yeni liste günlüğümüz. :KK9:
Gerçekten liste hangi sayfadaydı diye arayıp bulması zor oluyordu.Teşekkür ederim iyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni.:KK19:
Ben hem bizim sayfada hem burda yayınlayayım o zaman listeyi.Hem biz takip ederiz,hem de diğer gelen misafirler ne kadar kilo verdiğimizi görmüş olurlar :KK66:
Ben en son yayınladığımız güncel listeyi paylaşıyorum o zaman...

ebru..webp

10.11.2014 tarihli liste...

Canım beni listeye eklememişsin.. Unuttun mu acaba? Benim kilom:93 boyum:1.75 yaşım:27

Back
X