Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Antalya'ya gittim ya seminere.1 hafta kaldım.Açık büfe ve düzensiz uyku saatleri sürekli ders çalışma ve stres sonuç bu.bir haftada 2, 5 kilo alınmaz, ne oldu ki sana?
ikili rakamları gördüğün için tebrik ederim canım benim de ilk hedefim ikili rakamlarMerhaba kizlar
Geçen hafta 100.1
Bu gün kü .99
Fark.1 kilo 100
Geçen hafta 89.3
bu hafta 87.7
fark 1.5
Haftaya hedef 86.5
hedef 65
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....................................mebeyh............................. -2,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................................Şaheste.............................. -2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............................. tatlıtambak......................... -1,6 kg
HAFTANIN DÖRDÜNCÜLERİ.............. aysun163...şabanınaşkı............. -1,1![]()
tebrikler kızlarHAFTANIN BİRİNCİSİ.....................................mebeyh............................. -2,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................................Şaheste.............................. -2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............................. tatlıtambak......................... -1,6 kg
HAFTANIN DÖRDÜNCÜLERİ.............. aysun163...şabanınaşkı............. -1,1![]()
Hem liste yap hemde kendini en başa yaz, senin mazeretin vardı o yüzden çok kınayamıyorum seni..HAFTANIN KINANANLARI !!!
1- TOMURCUK : +2,5 kg![]()
2- İLKAY80 : +0,5 kg
3- DESTİNA : +0,1 kg![]()
Şimdi diyeceksiniz ki neden 4. leri de yazdın.1 olan arkadaşımız mebeyh fazla paylaşımda bulunmayıp sadece bildirim yapmaya girdiği için açık söylemek gerekirse 1.liğine gönlüm razı olmadı.Tebrik ederim güzel kilo vermiş ama bizimle birlikte verilmedi gibi sanki.O yüzden Aysun ve şabanınaşkının da sıralamada isimlerinin olmasını hakkettiklerini düşünüyorum.Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama gönülmden öyle geçti.
Kilo veren herkesi tebrik ederim...
Haklısın 2 küçük bebeğimle sizin yazışmalarınızı takip edemiyorum..
Kendi günlüğümle meşgulüm.. Ancak yetişebiliyorum günlüğüme..
Listeden çıkarabilirsin.. Sıralamalarda gözüm yok amacım kilo verip sağlıklı olmak..
amacim seni kirmak degildi.kusura bakma.yalniz sunu belirteyim hepimizin cocuklari var kimimizin 3 tane hatta.kimi ev hanimi kimi calisiyor.herkes bi sekilde yazmaya menulerini bildirmeye calisiyor.bende gecen hafta boyunca yoktum ama giremeyecegimi bildirdim.Yani şunu da söyleyim üslubunuz çok Kırıcı... Bir daha bildirimler yapıp sizi rahatsız etmem zaten.. Gruptaki Arkadaşlara sağlıklı yaşamlar dilerim..