- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım o senin elinde benim değilben bunu değil diğerini kastedmiştim tomurcukkkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o senin elinde benim değilben bunu değil diğerini kastedmiştim tomurcukkkk![]()
Eline sağlık canım
tebrikler kızlar daha nice eksi kilolara inş....HAFTANIN BİRİNCİSİ.....................................destina............................. -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................................tomurcuk.............................. -1,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............................. redvelvetcupcake......................... -1,5 kg![]()
vaaaav işte budur darısı başımaa başıma çok sevindim senin adına çoook tebriklergeçen hafta 100.3
bu hafta 99.2
fark -1.1
hedef 70
çok şükür ikili rakkamlardayım....
işte budurHAFTANIN BİRİNCİSİ.....................................destina............................. -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................................tomurcuk.............................. -1,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............................. redvelvetcupcake......................... -1,5 kg![]()
üzülmeyin geçen hafta bende kınananlardaydım acayip etkiliyo eminim haftaya ilk 3 te olursunuzHAFTANIN KINANANLARI !!!
1 - MİLAD = +0,8
2- AYSUN = +0,6
3- NİLFER_PDR = 0![]()