• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

ebru. lst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ................... redvelvetcupcake.............. -0,9 kg :KK9::KK71::KK73:
HAFTANIN İKİNCİSİ
........................... nilfer_pdr........................... -0,8 kg :KK55::D:KK49:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
.........................wetu16..................................-0,7 kg :KK9::KK8::KK52:

AYIN BİRİNCİSİ................... REDVELVETCUPCAKE........... -4,3 KG :nazar::nazar::nazar:
AYIN İKİNCİSİ
................................. WETU16...................................-3,4 KG :nazar::nazar::nazar:
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ
............................DESTİNA...............................-2,5 KG:nazar::nazar::nazar:

Aslinda sen ikinci ben birinciyim su tatilde aldigim kilolarin haddi hesabi yok izinli olmasaydim bana ayri bir kinanan cezalilar listesi yapmalari lazimdi :KK43:insallah haftaya kinanlarin birincisi ikicisi degil haftanin birincisi ikincisi oluruz:KK51:
Tomurcugum emegine zamanina saglik:nazar:

HAFTANIN BİRİNCİSİ................... redvelvetcupcake.............. -0,9 kg :KK9::KK71::KK73:
HAFTANIN İKİNCİSİ
........................... nilfer_pdr........................... -0,8 kg :KK55::D:KK49:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
.........................wetu16..................................-0,7 kg :KK9::KK8::KK52:
Bravo kizlar haftaya daha cok eksileri gorun tabi kilo bakimindan :nazar::KK73::KK9:

Kilo bildirimi bitti
Paylaşımlar diger sayfaya lutfen;)

Back
X