• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Selam tatlişkolarimm
Geçen hafta 98
Bu hafta 98
Fark 0
Hedef 55:KK12: dünkü sarmalar beni tirmalar dun sabah 97 3 gördüm bu sabah 98 bu gun yemeye.davetliyim catliyana kadar yicem:KK14::kk77:
Hayır çatlayana kadar yemek yok ucundan tadıcan o kadarcık..

2 hafta once : 92.4
Güncel : 89.2
Fark : 3.2

Tabi geçen hafta izinli olduğum icin bu rakam ikiye bolunecek

Bu hafta fark 1.6

Ilk hedef 》》》》》85
Ayyy canim cok sevindim cok güzel kilo vermissin iki haftada 3.200 supersin canim maydanoz faydasini gostermis gr la degil kilo kilo gitmis masallah :nazar::KK73:

Kizlar mükemmel bir kilo verim var bu hafta acayip sevindim haftalardir eksi gormeyen arkadaslar bile eksiyi gormus hepiniz harikasiniz hepinizin bu hafta toplamda verdigi kilo dokuz on aylik bebek kilosu kadar asla az degil istenirse olabiliyormus demekki hepinizi tek tek tebrik ediyorum savasa devam:KK6:

ebrlst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ : ŞAHESTE..... 1,7 kg :KK9:
HAFTANIN İKİNCİSİ : MİLAD......... 1,6 kg :KK73:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ : AYSUN.......1,4 kg :KK55:

tebrik ediyorum kızlar

HAFTANIN KINANANLARI
1-CASTLE: +5,4 :KK43:
2- SARA: +0,7 :KK17:
3-TATLITAMBAK : +0,5 :KK57:

çok utandım ben :oops::oops::oops::oops::oops::oops: ama ama o kadar spor yaptım sadece bi defa pilav bi defa makarna yedim ekmeğide birgün fazla kaçırdım ama eskiden daha çok yerdim bu kadar çabuk kilo almazdım :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
önümüzdeki hafta telafi edecem inşallah:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Back
X