Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta 84.6
bu hafta 83.2
fark 1400
dipnot
gecen pazartesi yani 2 martta 85.2 ile nehirin diyet listesine başladim.10 mart ta 83.2 ile tam8 ggünde 3 kg kaybim var. Ah ah persembe günü oruçtan dolayi kotu oldugum icin bozmuştum ve 2 gun onun telafisi ile uğrastim yoksa daha cok giderdi.
cnm banada yollarmısın o listeyiGecen hafta 84.6
bu hafta 83.2
fark 1400
dipnot
gecen pazartesi yani 2 martta 85.2 ile nehirin diyet listesine başladim.10 mart ta 83.2 ile tam8 ggünde 3 kg kaybim var. Ah ah persembe günü oruçtan dolayi kotu oldugum icin bozmuştum ve 2 gun onun telafisi ile uğrastim yoksa daha cok giderdi.
Arkadaslar kusura bakmayin cok yogunum bilgisayar basina gecmek bir yana telefonu yeni elime alabildim
Gecen hafta= 79 kg
Bu hafta= 77.2 kg
Aradaki fark= 1.8
Hedef= 65 kg
moralini bozma cnm önemli olan almamış olman ayrıcageçen hafta 106.5
bu hafta 106.5
aynı değişen bişey yok(
tebrikler kızlaaarrrrHAFTANIN BİRİNCİSİ........................REDVELVETCUPCAKE......................... -1,8 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ........................................TOMURCUK...................................... -1,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ...............TATLITAMBAK .... METRA .................... - 1,4 KG![]()
HAFTANIN BİRİNCİSİ........................REDVELVETCUPCAKE......................... -1,8 KG
HAFTANIN İKİNCİSİ........................................TOMURCUK...................................... -1,5 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ...............TATLITAMBAK .... METRA .................... - 1,4 KG![]()