• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Ellerine saglik tomurcukkk ikinci olduğuma sevindim:) aysuncum cok iyi gidiyorsun darısı diger haftaların başına

geçen hafta : 99,0
bu hafta : 98,9
fark : 0,300

az gitmiş ama olsun artıda olmaktan iyidir dimi :21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydın ilk bildirim benden gelsin

Daha önceki bildirim : 83,600
Bugünkü kilom : 84,00
Fark : +400 gram
Hedefim : 7 mayıs 79 kilo

Ancak bu kadar toparlayabilmişim.Buna da şükür daha da artıdaydım.ama bundan sonra yılmak yok 79 u görene kadar

Kizlar een buyuk fark benden malesef tam 2 kilo almisim..
Son bildirim 92
Guncel kilo 94.1
Fark:2.1
Kendimi kiniyorum kizlar
Yilmak yok bu hafta toparlayip diger haftalarda bol eksilerle devam etcem

Merhaba hanimlar yeni girdİm eve
Son bildirim: 81.8
Bu hafta: 82.5
Fark: +700 g
Ancak bu kadar toparlanabildim

Bu hafta masallah herkes artilarda
Ama vazgecmek yok yola devam

ebrlst.webp

Kızlar iki hafta önceki bildirimlerle son listeyi yaptığım için 2 haftalık fark olarak yansıdı listeye.Kendimizle yüzleşmemiz adına iyi oldu yeniden bildirim yapmak.Birinci ikinci diye derecelendirme yapmamayım bu hafta zaten wetu ve tambaktan başka eskide olan yok :) Tebrik ederim ikisini de.
Aslında artıda olanlar da daha fazla artıdaydı ancak bu kadar toparlayabildi bu da bir başarı.Kardan zarar oldu bir bakıma ;)
Diğer sayfamızda da dediğim gibi motivasyon eksikliği nedeniyle izinli yazmak yok artık,artı da çıkmış olsak bildirimde bulunalım.Diğer arkadaşlarımız geldiğinde de yeniden belirtiriz durumu...

herkese günaydın
geçen hafta : 100,8
bu hafta : 100,9
fark+100
neredeyse sevinecektim kızlar o denli yani ama çarşamba bomba gibi geliyorum :)

Back
X