• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Selam kizlar
Gecen hafta 94.1
Bu hafta 95
Fark + 1
Bu sayfada artik arti kilo bildirimi yapmak istemiyorum sıkı tutacam artik

aaaaa tomurcuğum sen neden veremedin?
Canım hiç sorma ya.Geçen hafta içi hiç menü paylaşmadım farkındaysan çünkü hep kaçamaklıydı.Pilav makarna falan da yemiştim akşam yemeklerinde.Pazar günü desen malum sabahtan akşama kadar kalori bombardımanı oldu.Hatta pazar akşam yemeğine evde bol tereyağlı iskender yaptım.Haliyle de artıdaydım 1 kilo kadar.2 gün dikkat edince indim yine sıfıra sıfır oldu anlayacağın

Canım hiç sorma ya.Geçen hafta içi hiç menü paylaşmadım farkındaysan çünkü hep kaçamaklıydı.Pilav makarna falan da yemiştim akşam yemeklerinde.Pazar günü desen malum sabahtan akşama kadar kalori bombardımanı oldu.Hatta pazar akşam yemeğine evde bol tereyağlı iskender yaptım.Haliyle de artıdaydım 1 kilo kadar.2 gün dikkat edince indim yine sıfıra sıfır oldu anlayacağın
olsun canım artık bırakmayalım bir birimizi:KK19:
ama işte hep böyle temenni ediyoruz da herşey bizim elimizde olamayabiliyor maaleseff:KK43:

ebrlst.webp

eline sağlık tomurcuğum
kızlar ciddi anlam da toparlanmamız lazım ne yapıp ne edip bu iştah patlamamızı frenleyip eksileri hızlıca görmeliyiz
wetu canımsın ya canı gönülden tebrikler gülüm içimizden bir sen ekside çıktın az moral oldu bana

Günaydın ilk bildirim benden gelsin,
Geçen hafta: 84
Bu hafta : 81,8
Fark : 2,2 kg :KK71:
Hedef: 7 mayıs 79 ve çok az kaldı hedefimeeee :KK6:

Aslında daha çok gidebilirdi kilo ama bu kb diyeti wc problemi yapıyor.kaç gündür wcye çıkamıyorum ama olsun yine de çok iyi :))

Günaydın ilk bildirim benden gelsin,
Geçen hafta: 84
Bu hafta : 81,8
Fark : 2,2 kg :KK71:
Hedef: 7 mayıs 79 ve çok az kaldı hedefimeeee :KK6:

Aslında daha çok gidebilirdi kilo ama bu kb diyeti wc problemi yapıyor.kaç gündür wcye çıkamıyorum ama olsun yine de çok iyi :))
tomurcuuuuk çok sevindim canımm:KK9::KK9::KK9:

Canım ya bir ara ne güzel 98 küsürlere düşmüştün.tekrar o istikrarını yakalamanı istiyorum.bugün yeni bir başlangıç olsun senin adına.zayıflamanı gerçekten çok istiyorum :KK19:

zayıflamayı bende çok istiyorum güzellik için falan değil bebeğimin olması için anne olabilmek için ama irademi kontrol edemiyorum kendime çok kızıyorum çok ama bakarsan öyle abur cubur yemiyorum boş durunca bişeyler yemekde istemiyorum sadece öğünlerimde kalorili şeyler yiyorum sanırım patates yemeğiyle pilav etle pilav makarnayla salata gibi

zayıflamayı bende çok istiyorum güzellik için falan değil bebeğimin olması için anne olabilmek için ama irademi kontrol edemiyorum kendime çok kızıyorum çok ama bakarsan öyle abur cubur yemiyorum boş durunca bişeyler yemekde istemiyorum sadece öğünlerimde kalorili şeyler yiyorum sanırım patates yemeğiyle pilav etle pilav makarnayla salata gibi
Bende o sebepten dolayı zayıflamanı çok istiyorum canım.çünkü yaşadıklarını zamanında bende yaşadım.pko vardı bende ve bebeğimin olması için 103 kilodan 85 e düşmüştüm o ay kendiliğinden hamile kalmıştım.yaşamayan anlayamaz bu durumu.o yüzden daha çok iradene sahip ol.pilavı makarnayı boşver artık.tadını bilmediğin şeyler değil sonuçta.düzenli sporunu yap.kilo verdikçe zaten herşey yoluna girer.
bu saatten sonra hiçbirimizin amacı güzel görünmek değil zaten.kilodan kaynaklı sağlık problemleri yaşamamak için veriyoruz çoğumuz canım

Beni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.

bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin

Beni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.

bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin
AAa üzüldün canım ya.Geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen :(

ranaşevvale çok üzüldüm konuşursan geçmiş olsun dediğimi söyle lütfen

sanada geçmiş olsun canım şeker sinsi hastalık aman dikkat et

Back
X