Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç sorma ya.Geçen hafta içi hiç menü paylaşmadım farkındaysan çünkü hep kaçamaklıydı.Pilav makarna falan da yemiştim akşam yemeklerinde.Pazar günü desen malum sabahtan akşama kadar kalori bombardımanı oldu.Hatta pazar akşam yemeğine evde bol tereyağlı iskender yaptım.Haliyle de artıdaydım 1 kilo kadar.2 gün dikkat edince indim yine sıfıra sıfır oldu anlayacağınaaaaa tomurcuğum sen neden veremedin?
olsun canım artık bırakmayalım bir birimiziCanım hiç sorma ya.Geçen hafta içi hiç menü paylaşmadım farkındaysan çünkü hep kaçamaklıydı.Pilav makarna falan da yemiştim akşam yemeklerinde.Pazar günü desen malum sabahtan akşama kadar kalori bombardımanı oldu.Hatta pazar akşam yemeğine evde bol tereyağlı iskender yaptım.Haliyle de artıdaydım 1 kilo kadar.2 gün dikkat edince indim yine sıfıra sıfır oldu anlayacağın
tomurcuuuuk çok sevindim canımmGünaydın ilk bildirim benden gelsin,
Geçen hafta: 84
Bu hafta : 81,8
Fark : 2,2 kg
Hedef: 7 mayıs 79 ve çok az kaldı hedefimeeee
Aslında daha çok gidebilirdi kilo ama bu kb diyeti wc problemi yapıyor.kaç gündür wcye çıkamıyorum ama olsun yine de çok iyi :))
canım sende güzel vermişin tebrik ediyorum inş daha çok vericez ...geçen hafta: 100,9
bu hafta :99,9
fark:1kg
ucundan da olsa 99
Canım ya bir ara ne güzel 98 küsürlere düşmüştün.tekrar o istikrarını yakalamanı istiyorum.bugün yeni bir başlangıç olsun senin adına.zayıflamanı gerçekten çok istiyorumbende yazayım kilomu
103,6 yani başladığım yere dönmüşüm![]()
Canım ya bir ara ne güzel 98 küsürlere düşmüştün.tekrar o istikrarını yakalamanı istiyorum.bugün yeni bir başlangıç olsun senin adına.zayıflamanı gerçekten çok istiyorum![]()
Bende o sebepten dolayı zayıflamanı çok istiyorum canım.çünkü yaşadıklarını zamanında bende yaşadım.pko vardı bende ve bebeğimin olması için 103 kilodan 85 e düşmüştüm o ay kendiliğinden hamile kalmıştım.yaşamayan anlayamaz bu durumu.o yüzden daha çok iradene sahip ol.pilavı makarnayı boşver artık.tadını bilmediğin şeyler değil sonuçta.düzenli sporunu yap.kilo verdikçe zaten herşey yoluna girer.zayıflamayı bende çok istiyorum güzellik için falan değil bebeğimin olması için anne olabilmek için ama irademi kontrol edemiyorum kendime çok kızıyorum çok ama bakarsan öyle abur cubur yemiyorum boş durunca bişeyler yemekde istemiyorum sadece öğünlerimde kalorili şeyler yiyorum sanırım patates yemeğiyle pilav etle pilav makarnayla salata gibi
AAa üzüldün canım ya.Geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfenBeni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.
bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin
Beni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.
bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin