• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Off çok mutsuzum dün 5 km yuriyip 2.5 saat temizlik yapıp 40 dakka egzersiz yapıp diyeti bozacak birsey yemedigim halde dün 77.100 iken bugün nasılsa 77.400 çıktım neden böyleoldu snanlamıyorum
4 ızgara köfte yediğim için mi ? Onu da yemiceksem ne yycem aanlamadım gtti daha 17 gündür diyetteyim kilo durmasimi oldu acaba bu kadar erken olur mu öf öf ..

geçen salı : 77.900
Bugün : 77.400
Fark : - 500

Off çok mutsuzum dün 5 km yuriyip 2.5 saat temizlik yapıp 40 dakka egzersiz yapıp diyeti bozacak birsey yemedigim halde dün 77.100 iken bugün nasılsa 77.400 çıktım neden böyleoldu snanlamıyorum
4 ızgara köfte yediğim için mi ? Onu da yemiceksem ne yycem aanlamadım gtti daha 17 gündür diyetteyim kilo durmasimi oldu acaba bu kadar erken olur mu öf öf ..

geçen salı : 77.900
Bugün : 77.400
Fark : - 500

ama 500 gr vermişisn niye üzülüyorsunki bir haftayı göze al :)
çok fazla sporda ödem yapıyor biliyormusun

Kizlar ben yarin haftaya kadar tartiya cikmayacagim. O yuzden tomurcugum beni izinli yaz lütfen.
Peki canım,kendimi de izinli geçiyorum zaten.Reglim başladı çok ama çok şişim.Dün de baya tatlı pasta yedim bu yüzden haftaya kadar bana da tartılmak yok

Peki canım,kendimi de izinli geçiyorum zaten.Reglim başladı çok ama çok şişim.Dün de baya tatlı pasta yedim bu yüzden haftaya kadar bana da tartılmak yok

Kizlar bence tartilin bak ben de artidayim ama yine de tartilacagim biliyorum ki odem geçecek.keske kilo bildirimi yapsaniz ciddi bir sebeb olmadiktan sonra izinli yazdirmasak diye dusunuyorum.

Kizlar bence tartilin bak ben de artidayim ama yine de tartilacagim biliyorum ki odem geçecek.keske kilo bildirimi yapsaniz ciddi bir sebeb olmadiktan sonra izinli yazdirmasak diye dusunuyorum.
Ben şuan işteyim canım.Öğleden sonra da spiral taktırmaya gidiyorum.Eve geçtiğimde tartılıp bildireyim diyeyim ama aç olmayacağım büyük ihtimal.Yarın sabah tartılır bildiririm o zaman,haklısın

Ben şuan işteyim canım.Öğleden sonra da spiral taktırmaya gidiyorum.Eve geçtiğimde tartılıp bildireyim diyeyim ama aç olmayacağım büyük ihtimal.Yarın sabah tartılır bildiririm o zaman,haklısın

Bence tartil canim.kendi ile yuzlesiyor insan.. bu arada spiralin hayırlı olur insallah

.haklısın tambakcim ams benim sebebim ciddi :)) 3-4 gundur tartilmiyorum cunku tartida 90 li bir rakam gormek istemiyorum. Bu beni altust ediyor. Arti kahvalti yaptım su ictim simdi tartilirsam dogru çıkmayacak..

Selam :) Aktif olamadığımı biliyorum zira misafir akını durmuyor. Gelenler de yatılı kaldığı için pek forumda takılamıyorum.
Kilo bildirimi yapmaya geldim :)
109 kilo olmuşum geçen hafta ile bu hafta arasında 800 gram fark var.
Çok veremedim ama almamışım en azından buna da şükür :)

ama 500 gr vermişisn niye üzülüyorsunki bir haftayı göze al :)
çok fazla sporda ödem yapıyor biliyormusun

bu ödem nasıl geçecek peki neden çok fazla spor ödem yapıyor acaba ilk kez duydum bunu ööğrenmiş oldum gerçekten .
sadece yürüyş yapıp evdeki egzersizi kessem nasıl olur acaba _? dün 77.00 dım ya 900 gram vermiştim bugün nedense 76 beklerken 77.400 oldum geri

bakırlı spiral taktırcaksan dooktora sorabilrmisin ne kdr süre oluyormuş spiralin ömrü ? bende gitcem gitcem gidemedim bi türlü gitmişken :D bi sorarmısın cnm sana da yarar hem ne zamana kadar kullanabilirmişiz öğrenmiş oluruz

Back
X