2015 GEBELİK BELİRTİLERİ HİSSEDENLER LÜTFEN BURAYA!!!

Artug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
29
6
1
44
EN SON ADET DÖNGÜ 25 AĞUSTOS 2015/ BUGÜN AYIN 21.09,2015 BENDEKİ BELİRTİLERE GELİRSEK KASIK AĞRIM,GÖĞÜS AĞRIM MEVCUT GEÇENLERDE ÇÖMELDİM KASIK KISMIMDA MÜTHİŞ BIÇAK SAPLANIR GİBİ AĞRI OLDU, HELE Bİ ARA İNANILMAZ ŞİDDETLİ Bİ GAZ SANCIM BUGÜNDE BEL AĞRISI VE YORGUNLUK VE BİRAZ KARNIMA YÜKLENİNCE KASIK AĞRIM OLUYOR VE BELİME VURUYOR..ADETİMDE YA YARIN GELECEK YADA 23DE GELECEK ÇOK MERAK EDİYORUM TEST YAPSAM BELLİ OLURMUUU?

Ben de bu ay klomen kullandım ve nerdeyse her gün yaptık. Adetime 11 gün var ama adet olacak gibi göğüslerim şişti ağrıyor ve kasıklarımda sancılar var psikolojik değil sanırım adet olacağım yada gebe miyim bilemedim kan testi yapsam belli olur mu ki

Henüz belli olmaz ama benim de ilk defa 10gün önceden göğüslerim hassaslaştı ve ağrım oldu tabi ama kişiden kişiye değişir diyorlar yaa oyüzden bişi diyemem en güzel denecek sey hakkımızda hayırlısı... ama geldiğinde yazalım ve gelmediğindede olurmu

Ya inşallah bu ay tutmuştur Hayırlısı tabiide bekleyeceğim bakalım artık inşallah bir işarettir

en iyisi bugünü de beklemek bugün geldi geldi çok heyecanlıyım 25 geçince dahada rahatlıcam...senin durumun nasıl?

heyecandan gecikebilir. çıkmazsa hala umudun var ( geç döllenme) ama çıkarsa... çok sevinirsin.

ben tam gününde idrardan öğrenmiştim. 2 hafta süren kasık ağrım vardı sadece.

Kızlarr ben hamileyim sanırım kan verdim ama testlerde bu çıktı

Eklentiler

• image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 236
heyecandan gecikebilir. çıkmazsa hala umudun var ( geç döllenme) ama çıkarsa... çok sevinirsin.

ben tam gününde idrardan öğrenmiştim. 2 hafta süren kasık ağrım vardı sadece.

aynen benimde kasım ağrım var rahatt 2hafta oldu sag kasık ağrım ve bel ağrım var hiç kasık ağrısı cekmedim şimdiye kadar beni düşündüren bu zaten..yarın yapıcam sanıırm

Amin Amin ben çok istedim dua ettim Allah'a şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
benide teşvik edeceksin teste :))bende sabırsızlanıyorum ciddi derecede benimde bugün bel ağrım ve kasık ağrım var allahım benide duy yaa rabbim çok sevindim tatlım aminnn nerde varsa tez zmanda bizide mutlu etsin...şimdi yapsam cıkarmı illa sabah diyorlar yaa??

Sabah çok ağrım oldu dedim kan testi ypayım değilsem ilaç içerim, kan verdim eve geldim dedim test yapayım ard arda görünce çizgi ağlamaktan sevinemedim Birde kanda çıkınca. Bende fark etmez sanırım ben öğlen yaptırdım yap bence ya Allahım nasip etsin tez zamanda

merhabalar kızlar bende bu ay iyi çalıştık derken adete 12 gün kala idrarda yanma sık idrara çıkma söz konusu ,enfeksiyon olduğumdan şüphe ederekten monurol içtim geçti derken bugünde durmadan sık idrara çıkıyorum yanma yok acaba böyle birşey hamileleik belirtisi olabilir mi???

çatlatma iğnesi vurulmuş muydun klomen bittikten sonra?

AMİN EVET YARIN ALIP YAPICAM ZATEN YOKSADA KESİN CIKMAYACAK AMA BUNA HAZIRLIKLIYIM EN AZINDAN NET BİŞİ CIKAR Kİ RAHATLARIM EĞER KANDA ''HİÇ YOKSA'' HCT ZATEN YOKTUR BİRAZ BİLE OLMASI HAFİF ÇİZGİ BELİRTİSİNİ SAĞLIYOR YARIN SABAH YAPICAM UMARIM İYİ HABER ALIRIM ALAMAZSAMDA MUTLAK YAZARIM TUNİSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…