en iyisi bugünü de beklemek bugün geldi geldi çok heyecanlıyımBelli olur. Yarın yap bence ☺
Henüz belli olmaz ama benim de ilk defa 10gün önceden göğüslerim hassaslaştı ve ağrım oldu tabi ama kişiden kişiye değişir diyorlar yaa oyüzden bişi diyemem en güzel denecek sey hakkımızda hayırlısı... ama geldiğinde yazalım ve gelmediğindede olurmuBen de bu ay klomen kullandım ve nerdeyse her gün yaptık. Adetime 11 gün var ama adet olacak gibi göğüslerim şişti ağrıyor ve kasıklarımda sancılar var psikolojik değil sanırım adet olacağım yada gebe miyim bilemedim kan testi yapsam belli olur mu ki
Ya inşallah bu ay tutmuştur Hayırlısı tabiide bekleyeceğim bakalım artık inşallah bir işarettirHenüz belli olmaz ama benim de ilk defa 10gün önceden göğüslerim hassaslaştı ve ağrım oldu tabi ama kişiden kişiye değişir diyorlar yaa oyüzden bişi diyemem en güzel denecek sey hakkımızda hayırlısı... ama geldiğinde yazalım ve gelmediğindede olurmu
en iyisi bugünü de beklemek bugün geldi geldi çok heyecanlıyım25 geçince dahada rahatlıcam ...senin durumun nasıl?
Kan sonucunu bekliyorum Ard arda yaptım ne diyorsunuz şuanda ağlıyorummKızlarr ben hamileyim sanırım kan verdim ama testlerde bu çıktı
test sonucu çıkmıştır ama , hamilesin bence .Kan sonucunu bekliyorum Ard arda yaptım ne diyorsunuz şuanda ağlıyorumm
Evet çıktı çok şaşkınım gerçekten ağlıyorum sürekli 58,1 doktorum iyi bir oran tebrikler dedi yarın tekrardan yaptıracağım Allah mı şükürler olsuntest sonucu çıkmıştır ama , hamilesin bence .
heyecandan gecikebilir. çıkmazsa hala umudun var ( geç döllenme) ama çıkarsa... çok sevinirsin.
ben tam gününde idrardan öğrenmiştim. 2 hafta süren kasık ağrım vardı sadece.
çok sükür darısı bizeEvet çıktı çok şaşkınım gerçekten ağlıyorum sürekli 58,1 doktorum iyi bir oran tebrikler dedi yarın tekrardan yaptıracağım Allah mı şükürler olsun
Amin Amin ben çok istedim dua ettim Allah'a şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsinçok sükür darısı bize
benide teşvik edeceksin teste :))bende sabırsızlanıyorum ciddi derecede benimde bugün bel ağrım ve kasık ağrım var allahım benide duy yaa rabbim çok sevindim tatlım aminnn nerde varsa tez zmanda bizide mutlu etsin...şimdi yapsam cıkarmı illa sabah diyorlar yaa??Amin Amin ben çok istedim dua ettim Allah'a şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Sabah çok ağrım oldu dedim kan testi ypayım değilsem ilaç içerim, kan verdim eve geldim dedim test yapayım ard arda görünce çizgi ağlamaktan sevinemedim Birde kanda çıkınca. Bende fark etmez sanırım ben öğlen yaptırdım yap bence ya Allahım nasip etsin tez zamandabenide teşvik edeceksin teste :))bende sabırsızlanıyorum ciddi derecede benimde bugün bel ağrım ve kasık ağrım var allahım benide duy yaa rabbim çok sevindim tatlım aminnn nerde varsa tez zmanda bizide mutlu etsin...şimdi yapsam cıkarmı illa sabah diyorlar yaa??
çatlatma iğnesi vurulmuş muydun klomen bittikten sonra?Ben de bu ay klomen kullandım ve nerdeyse her gün yaptık. Adetime 11 gün var ama adet olacak gibi göğüslerim şişti ağrıyor ve kasıklarımda sancılar var psikolojik değil sanırım adet olacağım yada gebe miyim bilemedim kan testi yapsam belli olur mu ki
Hayır ilk ayda kaldım hamilr sadece klomen keçatlatma iğnesi vurulmuş muydun klomen bittikten sonra?
AMİN EVET YARIN ALIP YAPICAM ZATEN YOKSADA KESİN CIKMAYACAK AMA BUNA HAZIRLIKLIYIM EN AZINDAN NET BİŞİ CIKAR Kİ RAHATLARIM EĞER KANDA ''HİÇ YOKSA'' HCT ZATEN YOKTUR BİRAZ BİLE OLMASI HAFİF ÇİZGİ BELİRTİSİNİ SAĞLIYOR YARIN SABAH YAPICAM UMARIM İYİ HABER ALIRIM ALAMAZSAMDA MUTLAK YAZARIM TUNİSSSabah çok ağrım oldu dedim kan testi ypayım değilsem ilaç içerim, kan verdim eve geldim dedim test yapayım ard arda görünce çizgi ağlamaktan sevinemedim Birde kanda çıkınca. Bende fark etmez sanırım ben öğlen yaptırdım yap bence ya Allahım nasip etsin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?