2015 GEBELİK BELİRTİLERİ HİSSEDENLER LÜTFEN BURAYA!!!

ONU TAM BİLEMİYORUM CANIM OLABİLİR TEST ALIP YAP BENCE

aynen benimde kasım ağrım var rahatt 2hafta oldu sag kasık ağrım ve bel ağrım var hiç kasık ağrısı cekmedim şimdiye kadar beni düşündüren bu zaten..yarın yapıcam sanıırm

Kasik ağrısı hala devam ediyor aslında. Bir de ben ilk testi öğle vakti yapmıştım ve çıkmıştı. Ilk idrarla olması şart değil.

aynen benimde kasım ağrım var rahatt 2hafta oldu sag kasık ağrım ve bel ağrım var hiç kasık ağrısı cekmedim şimdiye kadar beni düşündüren bu zaten..yarın yapıcam sanıırm

Kasik ağrısı hala devam ediyor aslında. Bir de ben ilk testi öğle vakti yapmıştım ve çıkmıştı. Ilk idrarla olması şart değil.

Idrar yolu enfeksiyonu olmasın o ? Vakit kaybetmeden doktora gidin. Zira o belirtiler enfeksiyon belirtileri.

gittim munorol ve ilaç verdi ama yanmam geçti aşırı sık tuvalete çıkıyorum sabahtan beri,anlayamadım artık hamilelik olsun boş belirtiler yaşamak istemiyorum Allahım.

Hayır ilk ayda kaldım hamilr sadece klomen ke
bana da bu ay klomen verdi canım
bugün adetimin ilk günü
5. günü başlayacağım, çatlatma iğnesi vermedi
inşaallah ben de hemen hamile kalırım

canım sen nasıl kullandın klomeni ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem?
bir de yumurtan çatlıyor muydu klomenden önce?

Evet çıktı çok şaşkınım gerçekten ağlıyorum sürekli 58,1 doktorum iyi bir oran tebrikler dedi yarın tekrardan yaptıracağım Allah mı şükürler olsun
tuniss nbr canım benı hatrladn mı :) senı cok tebrık ederm o kadar sevndm kı rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…