winstonlight 

çokkkkk mutlu oldum seninle ayni topige düsmemize
beni tanimazsin ama 5 günde 5 kilo diyetini bi aralar çok okuyordum ve yaparken orda senin yazdiklarindan güç aliyordum iradene hayrandim ben 
bak gizli bi hayranin cikti hamilelik topikinde 
Hayirli olsun insallah bu arada :)
satimiz ayniymis hemde
ilk bebisin mi olcak Allahin izniyle? Birde kilo durumlari neydi son olarak hamile kalmadan önce
Teşekkür ederim, senin de bebeğin sağlıklı, hayırlı olsun inşallah.
Demek gizli hayranımdım he mi , sanırsın dünya barışı sağlamış gibi biraz koltuk altlarımı kabartayım o zaman

Tamam kendime geldim, hanım hanımcık olayım gene
Kilo olayım, dünyaya 5 kilo gelip, pisboğaz olunca hep devam ediyor bacım. Boyum 1.80e yakın. İlk diyet sürecine girdiğimde 90 kiloydum, 67ye kadar indim. Sonraki yıllarda da hep korudum. 46-48 bedenden 38 oldum. En son protein ağırlıklı besleniyordum (Dukan) ama hamileliğin bana ilk etapta getirdiği gazla (eşimin "he he tabii gaz" diye dalga geçişlerine rağmen gerçekten gazdı

) bir de kabızlık eklenince bir de dukanı bıraktım diye Urfa ve dukan bana küsünce 4-5 kilo aniden şiştim. Neticede şimdi 40 bedenim, her an dobiş olabilirimin sinyalini veriyorum ve bu durumdan çok mutsuzum.

Yani onca emek, onca yıl çöpe gitsin ve ben çember içindeki fare gibi her yıl tekrardan diyete başlayayım istemiyorum. O yüzden bugün listeler yapacağım, akşam da alışverişe gideceğim. Her gün kalem kalem yediğim içtiğim, sporum, su miktarım, wcye çıkabildim mi, kaçta çıktımlar falan hep liste halinde olacak. Olacak ki ben şuursuz dobiş zamanlarıma geri dönmeyeyim.
İlk bebeğim olacak rabbim nasip ederse. Pek bebek fanı değildim, bir sabah kalkıp "bebeeeeğğğğk istiyorum huleeeynnn bebeeeğk" dedim, rabbim de aratmadı çok şükür.
Senin kilo/ bebek hikayen nedir?