2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu arada bileniniz var mı ilk üç ay boyunca ayva yemek bebeğinizin güzel veya yakışıklı olmasını sağlıyormuş. Ayva sevmem ama zorla da olsa yiyorum. Annem kardeşimde yemiş ve fıstık gibi bir kardeşim var. Bende yemediğini söylememe gerek yok sanırım:)

Bu arada bileniniz var mı ilk üç ay boyunca ayva yemek bebeğinizin güzel veya yakışıklı olmasını sağlıyormuş. Ayva sevmem ama zorla da olsa yiyorum. Annem kardeşimde yemiş ve fıstık gibi bir kardeşim var. Bende yemediğini söylememe gerek yok sanırım:)
Ben ayva cennetindeyim canım ama hiç yemem oğlumdada hiç yemedim ama gamzeli oldu kuzum. ne derece doğru bilemiyorum öyle olsa burdaki herkesin pek güzel ve yakışıklı olması gerekti:)

Ben ayva cennetindeyim canım ama hiç yemem oğlumdada hiç yemedim ama gamzeli oldu kuzum. ne derece doğru bilemiyorum öyle olsa burdaki herkesin pek güzel ve yakışıklı olması gerekti:)
Orası öyle tabi türkiye güzeller ve yakışıklılar ülkesi olurdu ama yine de denemeye değer :)

ne güzel keseleri gördünüz kızlaryaa benimki pazartesiye kaldı randevu bulamadım malesef doktorumda:KK43:
Benım doktorum da yarın dolu ama ben kasık agrım var mutlaka doktoru gormelıyım dedım:) sagolsunlar yarın gel dedıler:)) ınsallah skntı olmadan muayene olurum

Merhabalar, ben de bir haziran annesiymişim.. şükürler olsun...
Aranıza yeni katıldım, formu kullanmayı dahi bilmiyorum, işimden fırsat buldukça olayı çözüp sizlerle daha rahat iletişim kurucam.. Bebeğim 6. haftasında, aslında 8 olmalıymış geç döllenmiş.. iyi bi doktora gidiyorum, sordum bişey olur mu diye "canı öyle istemiş öyle olmuş ne olabilir ki? " dedi...İstanbuldayım bu arada.
Canım seninle aynı durumdayız sanırım benimki de geç döllenme sat a göre 6+6 ama dr kafanı karıştırma sen 5+3 sün dedi.

Orası öyle tabi türkiye güzeller ve yakışıklılar ülkesi olurdu ama yine de denemeye değer :)
:) haklısın canım
Benım doktorum da yarın dolu ama ben kasık agrım var mutlaka doktoru gormelıyım dedım:) sagolsunlar yarın gel dedıler:)) ınsallah skntı olmadan muayene olurum
ben uzun uzun görüşeyim doktorla dedim o yüzden bekliyorum birde ilk bebeğimde emzirme sorunu yaşamıştık ilk 6 ay da kullanılan bir aparat var onla ilgilide bilgi alacağım için vaktim bölünmesin istedim canım. inşallahh seninde randevun iyi geçer.

üzme kendini bende hiç gözükmedi şurda ufak bişey var filan diyorlar. Geç döllenme sanırım bizimki. biz bir kaç hafta geriden geliyoruz galiba. Kan tahlilinde betan düzenli artıyorsa bir sorun yoktur canım bence. Cuma kesem görünmedi betam binbeşyüzdü beş gün sonra tekrar kesem görünmedi ama betam beşbinbeşyüz çıktı. Doktor beklemekten başka çaremiz yok dedi. Haftaya bir daha gideceğim. Sende bekle inş o zaman daha büyümüş bir bebek göreceksin
Sağol canım içimizi ferah tutalım inş. İnsanın elinde değil garip şeyler yaşayınca hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda varsın nazlı olsun geç gelsinler

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}No{/td}
{td}Annemiz{/td}
{td}Doğum Tarihi{/td}
{td}Yaş{/td}
{td}Kaçıncı{/td}
{td}Cinsiyet{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}Tatlikedi{/td}
{td}01.06.2015{/td}
{td}26{/td}
{td}1.{/td}
{td}Erkek hissediyor{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}Serpil94{/td}
{td}04.06.2015{/td}
{td}20{/td}
{td}1.{/td}
{td}Hiç bişey hissedemiyor :){/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}Denizyildizi2014{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Yesim_mm{/td}
{td}19.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}Grbtksu34{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Ladybanu{/td}
{td}02.06.2015{/td}
{td}33{/td}
{td}2.{/td}
{td}Kiz hissediyor{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

inşallah sende atlatır sağlıklı sıhatli alırsın kuzunu kucagına bol bol dinlen ... benim 8 haftaya kadar devam ettti en son 8 haftada parça düşürdüm bebek düşüyo die gittik doktora çok sukur hersey yolundaydı hatta kanama alanı bile yoktu rahimde
Tesekkurler cnm cevapladgin icin rahatladim biraz.yarin sabh 5+5 oluyorum ve doktora gitcem.tuvaletten sonra geliyo leke.progestan iciyorum.bekliyorum bakalim cnm insalaah tutunur bana kuzum.evde yatiyorum hic kalkmadan.insallh rabbim hayirlisini nasip etsin cnm hepimize.

[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}No{/td}
{td}Annemiz{/td}
{td}Doğum Tarihi{/td}
{td}Yaş{/td}
{td}Kaçıncı{/td}
{td}Cinsiyet{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}Tatlikedi{/td}
{td}01.06.2015{/td}
{td}26{/td}
{td}1.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}Serpil94{/td}
{td}04.06.2015{/td}
{td}20{/td}
{td}1.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Yesim_mm{/td}
{td}19.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}Grbtksu34{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Ladybanu{/td}
{td}02.06.2015{/td}
{td}33{/td}
{td}2.{/td}
{td}Kiz hissediyor{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

ECD75
08.06.2015
yaş 33
2.

ekleyebilir misiniz?

[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}No{/td}
{td}Annemiz{/td}
{td}Doğum Tarihi{/td}
{td}Yaş{/td}
{td}Kaçıncı{/td}
{td}Cinsiyet{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}Tatlikedi{/td}
{td}01.06.2015{/td}
{td}26{/td}
{td}1.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}Serpil94{/td}
{td}04.06.2015{/td}
{td}20{/td}
{td}1.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Yesim_mm{/td}
{td}19.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}Grbtksu34{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Ladybanu{/td}
{td}02.06.2015{/td}
{td}33{/td}
{td}2.{/td}
{td}Kiz hissediyor{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Monarosa_22
08.06.2015
Yaş 26
1.bebegim

Masallah kizlar 30 kisi olmusuz daha ilk günden :KK50:

Benden artik pes bugünlük;
ögleden sonra çok aktif olamadim buralarda, yarin devam ederim insallah ismini diger topige yazanlarla :KK51:
Hayirli aksamlar herkese :KK3:

Merhaba hanimlar suan buraya gozlerim dolmus bir sekilde yaziorum.bir haftadir girmiodum moralim cok bozuktu baskasina derken oluo ama basa gelince farkli oluo ama bir ara umudumu kaybeder gibi oldum ama suan morakim ust sinirda tavan yapti InsaAllah boyle gider geçen hafta cuma günü ultrasyon oldum normalde burda ilk 3 ay ustten bakilmaz ama bn safra kesisi kontrolu oluodum burdan 5 haftalik usten gozuken keseleri okuyunca umutlandim ki gozukmedi sonra buldugum turk kadin dr sine sordum 5 haftalik ustten kese gozujurmu dedim kesenin ewet dedi neyse aldi beni bir telas yine mi hayal kirikligi dedim neyse ozel dr oldugu icin hemen alttan baktirdimki hic bir sey yok be iki gozuk cesme agliorum dr de dio sakin ol kanda bakalim ne cikicak ama hafta sonu dio anca pazartesi tabi tam cikarkende desiki uzulmeni istemem ama hamilelik mucize olur dedi cunku iki sene once yumurtaligimin tekini tumor yuzunden aldirdim ve suan kalan tekinde de 3 cm lik kist var heraeye hazirlikli ol dedi tabi ben o gun hayalet gibi sokaklarda geziyorum az daha araba carpiodu o derce yani aglamk kirilmak sonra aksam dedimki ya ben ne yapiorum ewe geldim test yaptim yine kop koyu cikti kendime kizdim bebegim benimle kendimi ve bebgimi uzmucem gec dollenmesir desim ve iki cocugumun ilk ultrasyon kağıtlarina baktim oglumu 6 haftalik kizimida 6 bucuk haftalik gormusum bir kez daha sinir oldum kendime neyse o haftasonunu kafami dagitacak seyler yapyim pazartesi geldi catti dr aradi hamilesiniz dedi saskinliktan ne yapicagimi sasirdim ama degerim 315 demekki gec dollenme dedim yada acaba degerlerim dusuyomu dedim ama kanda yok neyse 30 dk ya gecti gecmesi ogkumun kresinden aradilar oglum spor dersinde kaza gecirmis anbulansi cagirdik gelin desi ne oldugunu anlamadan kostum gittim.kolu kirilms haataneye gittikki hadi sargilanip geri donucez derkrn acil ameliyata alindi bilek be dirsek arasindaki iki kemik oldugu gibi kirilmis tel takilip liflerin zarar gorup gormesigine bakicakmis neyse apar topar ameliyata girdiki o gun bnim.kontrolum vardi neuse erteledik sali gunu oglumu babanesine biraktim gittim esimle kontorlume ama yine umutlanmadim dedim keseyi gorsem yetercunku ozel dr hamileligin mucize olur dedi ya neyse bize sira geldi iceri girdik dr bakar bakmaz kesede bebkte gozuktu sok oldum ama daha kucuk dedi bebis hemde 10 mm olmus kesimizde allahima binlerce kez sukur ettim hem oglumun basina cok kotu birsey gelmediğinden hemde mucizemi bana verdigi icin ve anladimki gelecek icin hayal kurmak bosuna saniyeler sonra basimiza ne gelir bilmezken neyse kizlar kusura bakmayin uzun tuttum ama moralinizi bozmayin belki benim durumumda olanlar vardir die yazdim 3 gun once hic gozukmeyen kese ve 3 gun sonrasi hem kese hemde bebek birde dr 6 haftalik dedi rabbim InsaAllah bana ve butun hamilelere mucizelerininkicagina almayi nasip eyler
Canım geçmiş olsun. Yazını korkarak okudum bebeğine bir şey olmuştur diye. Tebrik ederim kesesini görmüşsünüz canım.

allah hepınızı bebeklerınıze sagsaglım kavustursun uınş ben butun ılaçları kestım dusuk olmasını bekliyoruz.eger haftaya olmazsa kurtaj dedi iki dr hayırlı dogumlar

günaydın ebrucum anlıyorum seni ama kendini üzme olur mu

günaydın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Çok şükür miniğimin sesini duydum. Allah'ım o nasıl güzel bi ses nasıl heycanlandım tarifi mümkün değil :KK36: Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah çok güzel haberler alırız bundan sonra :KK36:

Bugün miniğimin kalp atışlarını duydum :KK68: aklıma geldikçe o ses ağlamak istiyorum. Hayatım boyunca en çok bugün heycanlandım :KK22: anneeemm seni çok seviyorum. Sağlıkla bize bağışlasın seni Rabbim :)

Back
X