2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallah Allah bozmasin muhabbetinizi :KK68:
Bizde üniversitede tanistik, okulu bitirdik bir yil calisip evlendik 5 senenin sonunda:KK68: sizin gibi 1 yilin sonunda bebis istemistik ama 2 yil 3 aylikken gelmek istedi, kismet böyle oldu :KK51:
26 yasindayim canim, genç anne olmak güzeldir, ilerdeki çocuklarin içinde enerjin olur insallah :KK66:

Amiin cümlemizin bozmasın inşaAllah :KK19:
Ne güzel sizin de olmuş baya,,,Rabbim ömürlük saadet versin :D
Olsun gelmiş ya çok şükür... hayırlısı olsun Rabbim bebişinizi sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin canım :KK19:

bide kızlarr pazartesi gideceğim doktora 5+1 oluyoruz o zaman belli olur mu ki acaba kesemiz?

Canim bende pazartesi gidecegim doktora 5 +2 olacagim tahminen ama keseyi gordum ben birde ben kan testi yaptrdim ustelik saglikocaginada gittim en azindan saglikocagina gitseydin keske ben masabasi calismadigim icin biran once rapor almak istiyorum masabasina gecmek icin oyuzden biraz da acele ediyorumo_O

benim rahim ters miş o sebeple ikinci gidişimdede alttan baktı karından gözükmüyor..neyim düz ki:KK49:
ilahi Gznn:KK68: pek hoşsun kız. :KK70:
öyle deme bak ters mers işler yolunda gidiyor işte. üzümünü yicen bağını sormican böyle bir durumda.
bu arada kuşum aydın gibi yazdım ben de.

masallah sabirlisin ben dayanamamistim :KK48:
Birak onu simdiden 9 ay bitmis olsa diyorum :KK48:
ilk bebeğimde bende aynıydım canım hatta gece test yapıp ertesi gün hemen doktora gitmiştim karından keseyi görememiştik 311 di betam. birde doktorum
Beta da mı yaptırmadın... Keşke yaptırsaydın , artışı kontrol ettirseydin...
pazartesi öğrendim gebeliğimi canım küçük bir ilçede yaşıyorum ve malesef ne sağlık ocağında nede devlet hastanesinde kanda bakılmıyor malesef. bugün gittim devlet hastanesine doktorda yok:( kendi doktorumada pazartesi gününe randevu bulabildim ancak. bahane gibi olacak ama çalışıyorum bayram sonrası rapor kullandım. bu haftada iş arkadaşlarım izinli olduğu içinde izin kullanamadım tekrardan.

herkese iyi haftasonları,
ben bulantılarımla çalışma mesaimi bitirip
oğluşumla olan mesaime gidiyorum..

allaha emanet olun..
görüşmek üzere..
sanada iyi haftasonları dilerim canım. Allah kolaylık versin şimdiden. bende oğlumu çokk özledim 5.30 da bitiyor mesaim haftasonu full beraberim inşallah kuzucumla

ilk bebeğimde bende aynıydım canım hatta gece test yapıp ertesi gün hemen doktora gitmiştim karından keseyi görememiştik 311 di betam. birde doktorum

pazartesi öğrendim gebeliğimi canım küçük bir ilçede yaşıyorum ve malesef ne sağlık ocağında nede devlet hastanesinde kanda bakılmıyor malesef. bugün gittim devlet hastanesine doktorda yok:KK43: kendi doktorumada pazartesi gününe randevu bulabildim ancak. bahane gibi olacak ama çalışıyorum bayram sonrası rapor kullandım. bu haftada iş arkadaşlarım izinli olduğu içinde izin kullanamadım tekrardan.
Hmm olsun o zaman... gidip baktırırsın pazartesi , telaş etme sakın :)

sanada iyi haftasonları dilerim canım. Allah kolaylık versin şimdiden. bende oğlumu çokk özledim 5.30 da bitiyor mesaim haftasonu full beraberim inşallah kuzucumla

Simdi okudum bende canim saglikocaginda yapilmiyor demissin :oops: insallah pazartesi gorursun ozaman Allah ne verirse hayirlisini versin insallah hepimize:KK19:

Hmm olsun o zaman... gidip baktırırsın pazartesi , telaş etme sakın :)
inşallahh canım bilmiyorum neden ama aklıma hiç kötüyü getirmiyorum
Simdi okudum bende canim saglikocaginda yapilmiyor demissin :oops: insallah pazartesi gorursun ozaman Allah ne verirse hayirlisini versin insallah hepimize:KK19:

inşallahh canım dört gözle bekliyorum bende

Birsen üzüldüm okuyunca benimki gitti tekrar olmadı canım aynı parça parça düştü..Allah hayırlı zamanda hayırlısı nasip etsin bizlere..doktor ne dedi sebep olarak...

bi sebeb söylemedi cnm 3 aya kadar oluormus boyle düşükler..dün kont vardı tam temızlenmems rahmım ama bugun kahveye dondu kanamam ve bıtıor gıbı..senın ne kadr sürdü parçalar kanama oldunmu

Cok heycanliyimmmmmm
Sabah 8 bucuk da doktora gidicez
Kizlaaaaar dua esin de duyalim kalbini
Esim de gelcek benle
Duycaz diye cok hazirladm kendimi.
Offf allahm insallah
Yarin tam 7 hafta oluyor.
İnşaAllah duyarsınız canım inşaAllah güzel haberler verirsiinn :KK19:

saol canım saglıksız dediler cok[/QUOTE cok uzuldum, allah yardimciniz olsun.benimde ilk gebeligim boyle sonuclanmisti, dusuk yapmadim karnimda ölmüştü ama sagliksiz demisti dr.kendimi boyle teselli etmistim
Cok heycanliyimmmmmm
Sabah 8 bucuk da doktora gidicez
Kizlaaaaar dua esin de duyalim kalbini
Esim de gelcek benle
Duycaz diye cok hazirladm kendimi.
Offf allahm insallah
Yarin tam 7 hafta oluyor.
Ins guzel haberlerle geleceksin.bizimle paylasmayi unutmaaa

Back
X