- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #1.441
Daha beta da yaptıramadımki malesef canım inşallahh gösterir kuzum kendini.Görme ihtimalin yüksek canım... Bu biraz bünye ve betaya da bağlı ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha beta da yaptıramadımki malesef canım inşallahh gösterir kuzum kendini.Görme ihtimalin yüksek canım... Bu biraz bünye ve betaya da bağlı ama![]()
Masallah Allah bozmasin muhabbetinizi
Bizde üniversitede tanistik, okulu bitirdik bir yil calisip evlendik 5 senenin sonundasizin gibi 1 yilin sonunda bebis istemistik ama 2 yil 3 aylikken gelmek istedi, kismet böyle oldu
26 yasindayim canim, genç anne olmak güzeldir, ilerdeki çocuklarin içinde enerjin olur insallah![]()
Beta da mı yaptırmadın... Keşke yaptırsaydın , artışı kontrol ettirseydin...Daha beta da yaptıramadımki malesef canım inşallahh gösterir kuzum kendini.
Amiin cümlemizin bozmasın inşaAllah
Ne güzel sizin de olmuş baya,,,Rabbim ömürlük saadet versin
Olsun gelmiş ya çok şükür... hayırlısı olsun Rabbim bebişinizi sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin canım![]()
Kolay gelsin sanaAmin canim insallah
Ben biraz çalisayim gelirim yine![]()
bide kızlarr pazartesi gideceğim doktora 5+1 oluyoruz o zaman belli olur mu ki acaba kesemiz?
ilahi Gznnbenim rahim ters miş o sebeple ikinci gidişimdede alttan baktı karından gözükmüyor..neyim düz ki![]()
ilahi Gznnpek hoşsun kız.
öyle deme bak ters mers işler yolunda gidiyor işte. üzümünü yicen bağını sormican böyle bir durumda.
bu arada kuşum aydın gibi yazdım ben de.
ilk bebeğimde bende aynıydım canım hatta gece test yapıp ertesi gün hemen doktora gitmiştim karından keseyi görememiştik 311 di betam. birde doktorummasallah sabirlisin ben dayanamamistim
Birak onu simdiden 9 ay bitmis olsa diyorum![]()
pazartesi öğrendim gebeliğimi canım küçük bir ilçede yaşıyorum ve malesef ne sağlık ocağında nede devlet hastanesinde kanda bakılmıyor malesef. bugün gittim devlet hastanesine doktorda yokBeta da mı yaptırmadın... Keşke yaptırsaydın , artışı kontrol ettirseydin...
sanada iyi haftasonları dilerim canım. Allah kolaylık versin şimdiden. bende oğlumu çokk özledim 5.30 da bitiyor mesaim haftasonu full beraberim inşallah kuzucumlaherkese iyi haftasonları,
ben bulantılarımla çalışma mesaimi bitirip
oğluşumla olan mesaime gidiyorum..
allaha emanet olun..
görüşmek üzere..
Hmm olsun o zaman... gidip baktırırsın pazartesi , telaş etme sakın :)ilk bebeğimde bende aynıydım canım hatta gece test yapıp ertesi gün hemen doktora gitmiştim karından keseyi görememiştik 311 di betam. birde doktorum
pazartesi öğrendim gebeliğimi canım küçük bir ilçede yaşıyorum ve malesef ne sağlık ocağında nede devlet hastanesinde kanda bakılmıyor malesef. bugün gittim devlet hastanesine doktorda yokkendi doktorumada pazartesi gününe randevu bulabildim ancak. bahane gibi olacak ama çalışıyorum bayram sonrası rapor kullandım. bu haftada iş arkadaşlarım izinli olduğu içinde izin kullanamadım tekrardan.
sanada iyi haftasonları dilerim canım. Allah kolaylık versin şimdiden. bende oğlumu çokk özledim 5.30 da bitiyor mesaim haftasonu full beraberim inşallah kuzucumla
inşallahh canım bilmiyorum neden ama aklıma hiç kötüyü getirmiyorumHmm olsun o zaman... gidip baktırırsın pazartesi , telaş etme sakın :)
Simdi okudum bende canim saglikocaginda yapilmiyor demissininsallah pazartesi gorursun ozaman Allah ne verirse hayirlisini versin insallah hepimize
![]()
Birsen üzüldüm okuyunca benimki gitti tekrar olmadı canım aynı parça parça düştü..Allah hayırlı zamanda hayırlısı nasip etsin bizlere..doktor ne dedi sebep olarak...
İnşaAllah duyarsınız canım inşaAllah güzel haberler verirsiinnCok heycanliyimmmmmm
Sabah 8 bucuk da doktora gidicez
Kizlaaaaar dua esin de duyalim kalbini
Esim de gelcek benle
Duycaz diye cok hazirladm kendimi.
Offf allahm insallah
Yarin tam 7 hafta oluyor.
Evet cnm senin karnın nasıl..Gördüysen bile yeter canim çok sükür atiyor o minik kalbi
saol canım saglıksız dediler cok[/QUOTE cok uzuldum, allah yardimciniz olsun.benimde ilk gebeligim boyle sonuclanmisti, dusuk yapmadim karnimda ölmüştü ama sagliksiz demisti dr.kendimi boyle teselli etmistim
Ins guzel haberlerle geleceksin.bizimle paylasmayi unutmaaaCok heycanliyimmmmmm
Sabah 8 bucuk da doktora gidicez
Kizlaaaaar dua esin de duyalim kalbini
Esim de gelcek benle
Duycaz diye cok hazirladm kendimi.
Offf allahm insallah
Yarin tam 7 hafta oluyor.