2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım çok üzüldüm cidden çok haklısın bende o yüzden bekliyorum aklıma kötüyü getirmiyorum olacağı varsa olur tabii. 7-8 haftada kalp atışlarını dinlemeye giderim diye düşünmüştüm ama öncesi gebeliği netleştirmek için cumartesi doktora gideceğim inşallah kan tahlili yaptırmadım çünkü bakalım hayırlısı artık.

sen iyi düşün ki bebeğin de iyi olsun ben bugün 21gün oldu düşük riski var diye yatıyorum progestan kullanıyorum. ilk haftalarda yeni olduğu için belki ultrasondan göremez alttan muane eder çünkü benm 2 gebeliğimde de keseyi ilk vajinal ultrosondan görüldü. dilerim sende görürsün bebişini. . .

Tatlım benim de ara ara ağrılarım oluyor, o gayet normal vücudumuz yeni bir oluşuma adapte olmaya çalışıyor :)
Ben bu perş gideceğim kalp atışı için bakalım, ne güzel sen ne zaman dinledin? Darısı bize olsun inş. çok merak ediyorum.

Ben ilk kez 6+0 da duymustum kalp atisini canim.. Sen kaçinci haftandasin suan ?
Insallah hayirlisiyla duyarsin :KK68:
Telefonuna kaydet mutlaka videoya çek, sonra dinlemesi harika oluyor :KK68:

sen iyi düşün ki bebeğin de iyi olsun ben bugün 21gün oldu düşük riski var diye yatıyorum progestan kullanıyorum. ilk haftalarda yeni olduğu için belki ultrasondan göremez alttan muane eder çünkü benm 2 gebeliğimde de keseyi ilk vajinal ultrosondan görüldü. dilerim sende görürsün bebişini. . .
çok teşekkür ederim serpilcim bencede ultrasonda görülmez anca kan testi ile netleştirebiliriz. oğlumda da o şekilde olmuştu değerlerim 311 olunca doktor gebelik var diyebilmişti. hani rahmin gebeliğe hazırlanması vs belki onları görebilir diye bi gideyim diye düşündüm.

çok teşekkür ederim serpilcim bencede ultrasonda görülmez anca kan testi ile netleştirebiliriz. oğlumda da o şekilde olmuştu değerlerim 311 olunca doktor gebelik var diyebilmişti. hani rahmin gebeliğe hazırlanması vs belki onları görebilir diye bi gideyim diye düşündüm.[

Git bence de için rahat etsin :) hayırlısı olsun bakalım.

merhaba arkadaşlar
2013 ocak annesiyim bir oğlum var şimdi tekrar hamileyim :) oğlumu daha dogurmadan hep diyodum iki sene sonra tekrar hamile kalıcam inşallah die gönlüme göre oldu bu guzel serüvende birlikte ilerlemek dileğiyle herkeze şimdiden ççookkk güzel bı hamilelik süreci diliyorum inşallah çok güzel şeyler paylaşmak nasip olur :)

bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptıran var mı arkadaşlar?

Aslında ben kalp atışlarını duyduktan sonra gidip yaptırmayı düşünüyordum s.ocağındaki hemşire aradı bende adetim gecikti ama haftaya kadar beklicem dedim doktordan gelince giderim diye düşünmüştüm ama hemşire hemen gel biz burda da yaparız testleri ve hemen kaydını yapmamız gerekir dedi yarın sağlık ocağına haftaya da inş. doktor'a gideceğim. Bence bebeğin kalp atışlarını duymadan kayıt yapmak saçma değil mi?? İlk gebeliğimde hemen 5 haftalıkken yaptı ve kanamam oldu düştü.

kızlar bence cumartesi kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim inş duyarız bebeğimizi...6 buçuk haftalık oluyor o zamana kadar kalp atışları duyulur herhalde demi?bi de çok tedirginim ya sankı heran bebeğime birşey olacakmıs gıbı kaygılar içerisindeyim.sizde de böyle duygusal geçişler yaşanıyor mu?
insallah canim kalbini duyarsin ama biraz kucuk degilmi duymak icin

merhaba arkadaşlar
2013 ocak annesiyim bir oğlum var şimdi tekrar hamileyim :) oğlumu daha dogurmadan hep diyodum iki sene sonra tekrar hamile kalıcam inşallah die gönlüme göre oldu bu guzel serüvende birlikte ilerlemek dileğiyle herkeze şimdiden ççookkk güzel bı hamilelik süreci diliyorum inşallah çok güzel şeyler paylaşmak nasip olur :)
Hoşgeldiniz ne güzel gönlünüze göre vermiş rabbim. bende oğlum bi büyüsün diyordum anca 4,5 yaşına gelince karar verebildim. inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder rabbim.

bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptıran var mı arkadaşlar?
bugun kayıt yaptırdım kan testimi gecen hafta orda yaptırmıstım saglıkocagındaki doktor once kadındoguma gidip kese resmiyle gelmemi sölemişti bende kuzumun kalp atışlarını gördüm cumartesi bugunde gittim gebelık kaydım açıldı

Aslında ben kalp atışlarını duyduktan sonra gidip yaptırmayı düşünüyordum s.ocağındaki hemşire aradı bende adetim gecikti ama haftaya kadar beklicem dedim doktordan gelince giderim diye düşünmüştüm ama hemşire hemen gel biz burda da yaparız testleri ve hemen kaydını yapmamız gerekir dedi yarın sağlık ocağına haftaya da inş. doktor'a gideceğim. Bence bebeğin kalp atışlarını duymadan kayıt yapmak saçma değil mi?? İlk gebeliğimde hemen 5 haftalıkken yaptı ve kanamam oldu düştü.
bilmiyorumki canım prosedürleri öyledir demekki. bende bugün giderim diyordum ama kaldı yarına.

bugun kayıt yaptırdım kan testimi gecen hafta orda yaptırmıstım saglıkocagındaki doktor once kadındoguma gidip kese resmiyle gelmemi sölemişti bende kuzumun kalp atışlarını gördüm cumartesi bugunde gittim gebelık kaydım açıldı
maşallahh size ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsunuz. burdaki sağlık ocağında yapmıyorlar malesef kan tahlili. birde dikkatimi çekti gebelik takvimi varya normalde 4 haftalık ama bu takvimde 5. hafta içindesiniz diyor sizinde öylemi?

arkadaşlar şuanda herhangi bi liste yok dimi oluşmuş hamile olan arkadaşların yer aldıgı ?

maşallahh size ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsunuz. burdaki sağlık ocağında yapmıyorlar malesef kan tahlili. birde dikkatimi çekti gebelik takvimi varya normalde 4 haftalık ama bu takvimde 5. hafta içindesiniz diyor sizinde öylemi?
aaa çok ilginç ist. da yaşıyorum ben gebelıik testimi sağlıkocağında yaptırdım bugun yine kan verdim hamilelikte yapılması gereken rutin testler için sonucunu yarın alıp kendi doktoruma götürücem.
4+ larda oldugunuz için 5 inci haftanın içindesiniz demektir oyuzden öle görünüyo :)

Ben ilk kez 6+0 da duymustum kalp atisini canim.. Sen kaçinci haftandasin suan ?
Insallah hayirlisiyla duyarsin :KK68:
Telefonuna kaydet mutlaka videoya çek, sonra dinlemesi harika oluyor :KK68:
Canım geçen hafta çarş dr a gittik keseyi gördük, 10 güne gelin kalp atışını duyarız dedi. Perş gidicez o yüzde ozaman 6+5 oluyor sanırım bakalım inş. duyarız.

Herkese slm ben aranizda yeniyim ve ilk gebelivim sanirim 5 haftalik kesesi olusmus ama iki gun sonra kalp atisini dinleyecez inal kanamalarim oldu dis gebeliktir korkuttular dua edin ltfn
kalbini ferah tut canim iyiyi dusun iyi olsun hem belki tutunma kanamsidir belki onlar kimi hamislerde oluyor canini uzupte bebegide germe bence hamileligin tadini cikar

Back
X