2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın herkese....
o kadar uykum var ki anlatamam...sabah işe gelmek çok zor oluyor...gün içinde de sürekli uyku basıyor...
ne zaman geçiyor bu uykusuzluk...uyuyup uyuyup doyamamak nasıl bişey böyle:KK16: bu arada 6.hafta dolsun pazartesi doktora gidelim dedik eşimle inşallah güzel haberler alırız :KK15:
günaydın ebru bende aynıyımm:( hiç kalkmak istemiyorum yataktan cumartesi gidelim diyoruz bizde.
Anladim cnm cok saol bide ben cok az su iciyorum bi kere daha kasiklarim agrimisti hamile degilken doktorum bol bol su ic demisti ondanda olabilir sanirim :)
aman canım suyu ihmal etme

Günaydınn kalbinizi ferah tutun hiç aklınıza getirmeyin öyle şeyler bende cumartesiyi bekliyorum kese yi görmek için.

geçmiş olsun coznur aman dikkat ıhlamur iç bol bol malum ilaç yasak. bende bir garibim bugün

merhaba simal hoşgeldin. aramızda 1 gün var oğlumda değerm 331 di o zamanda gebelik var demişti doktor kese görünmediği halde

merhaba hoşgeldin aramıza

Canim bisey sorucam ihlamur ic demissin arkadasa ya zarari olmaz dimi bende severmde ihlamuru :KK16:

birde hamilelikte kesinlikle içilmemesi gerek çaylar yeşil çay, ahududu, sinameki, fesleğen, adaçayı ve keten tohumu imiş.

sagol canım cevabın için. biraz olsun içim rahatladı. yani şu anda dış gebelik olsa agrım olurdu demi. bugünü bir atlatsam artık .
Canım aynı durumdayıs bede ılk bebegımı kaybettım ve cok korkuyorum Allah ın ıznıyle saglıklı bebıslerımız olcak. Cuma gunu de ben gıdıcem ınsallah

merhaba ben de eger nasipse haziran 2015 annesi olcağım ama hipertirod hastasıyım bu yüzden hiç sevinemiyorum özellikle bebekte zeka geriliğine sebep olabileceğini okudugumdan beri :(

sagol canım cevabın için. biraz olsun içim rahatladı. yani şu anda dış gebelik olsa agrım olurdu demi. bugünü bir atlatsam artık .
Rica ederim.evet dayanilmaz sanci olurdu ayrica da cok bulanti kusma olurmus arastirmistim.hayirlisi olsun az kaldi bak.icini ferah tut 2saat sonra guzel olacak hersey.ama kese gorunmezsede sknti yapma bazi bebislerin gec olusuyormus kesesi 6.haftada falan

kizlar meraba.ben de 5 haft 3 gunluk hamileyim.ama dusuk tehlikem var.evde hic kalkmadan yatiyorum.kanamam olmustu simdi azaldi ama yine de cok korkuyorum.2 gun once yapilan beta degerim 6680 cikti.cuma gunu doktora gitcem.umarim gorunur kese ve bebegim.dusuk riski beni cok endiselendiriyo.ilk gebeligim benim.

merhaba ben de eger nasipse haziran 2015 annesi olcağım ama hipertirod hastasıyım bu yüzden hiç sevinemiyorum özellikle bebekte zeka geriliğine sebep olabileceğini okudugumdan beri :(
Benmde gecen hafta kontrolm vardi ve TSH degerim 3,5 cikti.hamilelerde 2,5isteniyormus diye korkuttular ve ilac kullaniyorum 5gundur.levotiron diye.dahiliyeye ayda kontrole gitcekmisim.daha onceden yoktu boyle bi rahatsizligim

kizlar meraba.ben de 5 haft 3 gunluk hamileyim.ama dusuk tehlikem var.evde hic kalkmadan yatiyorum.kanamam olmustu simdi azaldi ama yine de cok korkuyorum.2 gun once yapilan beta degerim 6680 cikti.cuma gunu doktora gitcem.umarim gorunur kese ve bebegim.dusuk riski beni cok endiselendiriyo.ilk gebeligim benim.

canım üzülme inşallah görürsün bebişini de bişey olmaz benimde 4+1 düşük tehlikesi olup olmadıgı kanamadan mı anlaşılıyor kızlar ?

canım üzülme inşallah görürsün bebişini de bişey olmaz benimde 4+1 düşük tehlikesi olup olmadıgı kanamadan mı anlaşılıyor kızlar ?
Evet cnm kanama dusuk riski anlamina geliyo.doktor ilac veriyo.ve hep yatman gerekiyo.boyle beklemek ne olacak diye cok zor gercekten

Canım aynı durumdayıs bede ılk bebegımı kaybettım ve cok korkuyorum Allah ın ıznıyle saglıklı bebıslerımız olcak. Cuma gunu de ben gıdıcem ınsallah
inşallahh güzel haberlerinizi alırız.
merhaba ben de eger nasipse haziran 2015 annesi olcağım ama hipertirod hastasıyım bu yüzden hiç sevinemiyorum özellikle bebekte zeka geriliğine sebep olabileceğini okudugumdan beri :KK43:
mervecim hiç aklına kötüyü getirme olurmu benimde karaciğer rahatsızlığım var ve ilk gebeliğimde o kadar korkmuştum ki ama çok şükür rabbime son derece sağlıklı doğdu oğlum.
merhaba hoşgeldin nazenin inşallahh birşey çıkmayacak beta hcg de gayet iyi

Evet cnm kanama dusuk riski anlamina geliyo.doktor ilac veriyo.ve hep yatman gerekiyo.boyle beklemek ne olacak diye cok zor gercekten

slm kızlar aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı 3 gündür okuyorum ama bi türlü yazamadım açıkcası bende hala korkuyorum şu 3 ay geçse de rahat rahat hamileyiz diye bağırsakkk
bu arada vitamin takviyesi için erken zaten bebek ilk 3 ay yediklerimizden almıyor hatta folik asit bile bugünden sonra önemli değil diye yazıyordu vitaminler iştah açar ondan almak için acele etmeyin derim bizde bugün saat 5 de ilk doktor randevumuza gideceğiz dua edin bizim için de kızlar

slm kızlar aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı 3 gündür okuyorum ama bi türlü yazamadım açıkcası bende hala korkuyorum şu 3 ay geçse de rahat rahat hamileyiz diye bağırsakkk
bu arada vitamin takviyesi için erken zaten bebek ilk 3 ay yediklerimizden almıyor hatta folik asit bile bugünden sonra önemli değil diye yazıyordu vitaminler iştah açar ondan almak için acele etmeyin derim bizde bugün saat 5 de ilk doktor randevumuza gideceğiz dua edin bizim için de kızlar
hayalim inşallahh o günleride göreceğiz. bende folik asite başlayalı 2 gün oldu ama dün akşam ve öğlen unuttum almayı inşallah güzel haberlerle gelirsin

inşallahh güzel haberlerinizi alırız.

mervecim hiç aklına kötüyü getirme olurmu benimde karaciğer rahatsızlığım var ve ilk gebeliğimde o kadar korkmuştum ki ama çok şükür rabbime son derece sağlıklı doğdu oğlum.

merhaba hoşgeldin nazenin inşallahh birşey çıkmayacak beta hcg de gayet iyi
İnsllah cnm.Rabbim hepimizin gonlune gore versin.evde boylece yatip her dakika lekemi geldi diye endiselenmk beni yipratiyo ama bebegim saglikli olsun insallh bise istemiyorum baska

Benmde gecen hafta kontrolm vardi ve TSH degerim 3,5 cikti.hamilelerde 2,5isteniyormus diye korkuttular ve ilac kullaniyorum 5gundur.levotiron diye.dahiliyeye ayda kontrole gitcekmisim.daha onceden yoktu boyle bi rahatsizligim
merhaba evrem, daha önce tiroid rahatsızlığın yoksa hiç korkma hamilelikte cıkan tiroidin kontrol altına alınması daha kolay oldugunu okudum benim daha önce varmış doktor hamile kalamazsın dedi ilk soylediğinde ve ben aynı ay hamile kaldım yani eylülde. insallah sorunsuz hamilelik geciririz.

Back
X