2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşallah cumartesi görüceksin:KK39:
bende de iştah az, arada adet ağrısı oluyor hafif, gaz var, uyku var. mide bulantısı yok. kısa zaman önce doğum yapan yakın arkadaşlarım saolsun beni bilgilendiriyorlar. ilişki 1 ay yasak die daha dün sölemişti arkadaşım da bana:oops:
bebişlerimiz iyi olsun da artık hayatlarımıza onlara göre şekillendiricez:KK68:
amin canım amin. ben de başka bir şey istemiyorum. hepimiz için güzel geçsin bu dönem. benim iş yerinde hep uykum gelirdi zaten, şimdi de geliyor, kaynağını bi yere yoramadım, kafayı dayasam anında uyuyacak moddayım ben de. gecenin köründe uyanıyorum, "hamileyim ben!" deyip bir dizi hayal kurup, dua edip uyumaya çalışıyorum falan.
valla öyle tuhaf ki duygu halim, sevinçten mi yoksa stresten mi ölücem bilemedim. anlık hepsi. o yüzden de biraz moronlaştım.:KK17:
gün gelsin de "amaaaannnn boş yere sıkıntı yapmışız" diyebilelim.

Âmin inşallah :KK68: çok şükür herşeyi yolunda,umarım bütün anne adaylarının keyfi yerindedir:KK68: Allah nasip ederse İkimiz de aynı gün anne olucaz :KK54:

Allah dahada iyilik versin evet canim ayni güne denk gelmisiz :)
Ama doktora her gittigimde bebegin ölçülerine göre 25 mayis falanda yazabiliyor belki haziran annesi olamayabilirimde bakalim nolcak :)

sağol Yeşim'cim. ben alttan ultrason olduğunu bile bilmiyordum.(pek sevdiğim bir konu değildir, ilgilenmediğim için de bilmiyorum yöntemleri ve terimleri) sanırım görenler bu şekilde görmüş ve döllenme süresi, kişinin vücut ısısı falan da önemliymiş gelişimde. stresimi azalttım ama yine de bir ohhhh demem için sağlıklı doğurmam lazım sanırım:KK64:

Öyle canım benim her an bir heyecan stres var inşallah hayırlısıyla, sağlıklı şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK46:

Günaydın canım aminn inşallahh. aman bulantı falan olmasın zaten. bende uyku halini saymazsam iyiyim çok şükür birde akşamları midemde inanılmaz şişlik oluyor o rahatsız ediyor sadece

uyku hali bende de var canim onu saymamistim bak :)

Tamda benimde 5inci haftamda midem aksamlari cok sisiyordu ve inanilmaz gazwoman olmustum :KK57:
insallah geçer çabucak çok rahatsiz eden bir durum malesef :(

hmmmm e benim doktor demedi bana bi şey:110:
vayyy kalleş doktor!!
doktorlar öyle canım ya. herşeyi bildiğimizi sanıyorlar. ben de bi kere yumurtam çatladımı die baktırmaya gitmiştim. görememişti ve nie sıkışık gelmedim die fırça atmıştı bi de.:KK34: sonradan araştırdım sıkışık olmak gerekmiş karından ultrason için.

Allah dahada iyilik versin evet canim ayni güne denk gelmisiz :)
Ama doktora her gittigimde bebegin ölçülerine göre 25 mayis falanda yazabiliyor belki haziran annesi olamayabilirimde bakalim nolcak :)
Bende burdaki takvime guvenerek kendim safak gibi takvim yaptim excelden ciktisini aldim hergun biten gunun ustunu cizicem :KK69:

askimesim ben seni nerden hatirliyorum çikaramadim?
Tedavi yoluyla mi hamile kaldin canim?
Yok dogal yolla canım bilmm eskiden cocuk özlemimle ilgili konu acmıştım ordan olabilir 3 yıla yakın hic hamile kalmadım ve dogal yolla oldu cok şükür inşallah allah tamamını erdirir insallah bizler icin..

Ne güzel sayfalar ilerlemiş :) ben her firsat buldukça okuyorum ama yazamiyorum haftaya gidicem doktora inş kese ve kalp atisini duyarim minik melegimin bu güzel cuma günü Rabbim hic birimizin ellerini bos çevirmez inş.bu aralar bir tasinma telasim var daha sonraki gunlerde daha aktif olurum inş. Bebislerinize iyi bakin güzel anneler :)

Back
X