2015 İzmir Aralık Anneleri =)

İzmir ocak annesi olarak herkese merhaba :)ben de 24 ocak sabahı epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım.doğum çok rahat oldu.40+3 e kadar bekledik ama bebek aşağı inmedi.suni sancı deniycektik ama şansımız yüzde on onbeş dedi doktorum.öyle olunca sezeryana karar verdik.sizin bebişler büyümüştür artık .benimki bile 9 günlük oldu:)çok güzel bir duyguymuş gerçekten :)

Eklentiler

• 20160126_134356.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 105
Büyüyorlar canım bi anda aramıza hoşgeldin taze anne

Canım güle güle büyüt bebeğini aramıza hoşgeldin

Maşallah prensesine canım

hoşbuldum kızlar :) güzel şimdilik hatta gittikçe kolaylaşıyor 12 aralıkta doğum yaptım ben, ee büyüdü artık kızım,yeni üye oldum ve siteyi kullanmayı tam bilemiyorum alışacagım zamanla,sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl doğumlarınız nasıl geçti, ben 18 saat sancı çekip sezeryanla doum yaptım

Biz bugun 40 günlük olduk benim bir kızım var ilk bebeğim.ben de 17 saat sonra normal doğum yaptım dr um sayesinde ve çok güzel bir doğum oldu alışıyorum bende artık bebekli hayata hersey yolunda çok şükür

Hoşgeldin aramıza benim kızımda 11 aralık doğumlu.

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var

merhaba ege de doğum yaptınız mı? özgür beyden memnun kaldınız mı?

Selam kizlar..ege univeristesinde mete hocaya gidiyorum bende.daha önceki 2 dogumumu da özel hastanede yaptgim icin u iversite ortamiyla ilgili hic bir bilgim yok.dogum ücreti vs bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
merhaba ege de doğum yaptınız mı? bende özgür beye gidiyorum. fikriniz var mı? memnun kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…