2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Kızlar bugün doktora gittim bebeğin suyu iyice azalmıs. Nst de sancımda çıktı. Cuma sabahı 6 da yatış verdi. Birde ciğer geliştirici iğne verdi. Yarın onu yaptırıcaz. Bir sorun yok ama dısarıya adapte olurken sorun yaşamasın diye verdim dedi. Sancılar devam ederse hemen gel dedi. Sona yaklaştıkca zaman duruyo sanki

Oooo I iklimcan , sen, ben cuma sabahı 6 da hepimiz kavuşacağız meleğimize. Toplu doğum olacak

Eşim diyor ki kurban gibi sıraya girip beklicez hepimiz 60 larda çıktı canım hala hafif hafif gelior sancı ama çok düzenli değil
Vallahi öyle olacak sanki
Benimde geçen girdiğim nstde 40lar vardı bir kere 50 olmuştu. 80-90 dan sonra sanırım sıkıntılı oluyor.
Bende de gün içerisinde birkaç kere şööyle bir yokluyor ama geçiyor sonra şükür. Cumaya kadar dayanır kızçem inşallah

Hayırlı dogumlar diliyorum saglıkla gelsin canım

Ben de baby shower partimden resim paylaşıyorum

Eklentiler

• image.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 66
Benimde az önce baya sıklaşıp yokladı yarım saattir yok bişey şükür. İnşallah beklesinler bu zamana kadar dayandılar azıcık daha dayansınlar

Canım hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsınnbebişi umarım
İyi habrrlrrini bekliyorum :)

Kızlar bizde sağlıklıyız çok şükür. Cuma sabahı 7:52 de geldi meleğimiz. Bekledigimizden daha küçük bir kızmış 2720 gr 49 cm. Bugün sağlık ocagına gittik 3000 gr olmuş bile. Allahım beklyenleri bi avazda kurtarsın. Çok müthiş bir duyguymuş.

Canım gözün aydın :)
Analı babalı büyüsün minik kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…