- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi blueflower
-
Canım çok tatlı görünüyosunuzEki Görüntüle 1710024 çok özeniyodum sonunda yaptım doğurmadan :)
Tesekkür ederiz :)Yap benceCanım çok tatlı görünüyosunuz
Bana da güzel fikir oldu
Yapmak istiyodum böyle bişey
Oooo I iklimcan , sen, ben cuma sabahı 6 da hepimiz kavuşacağız meleğimize. Toplu doğum olacakKızlar bugün doktora gittim bebeğin suyu iyice azalmıs. Nst de sancımda çıktı. Cuma sabahı 6 da yatış verdi. Birde ciğer geliştirici iğne verdi. Yarın onu yaptırıcaz. Bir sorun yok ama dısarıya adapte olurken sorun yaşamasın diye verdim dedi. Sancılar devam ederse hemen gel dedi. Sona yaklaştıkca zaman duruyo sanki
Eşim diyor ki kurban gibi sıraya girip beklicez hepimizovtum sancın kaçlarda çıktı peki canım ?
Vallahi öyle olacak sankiEşim diyor ki kurban gibi sıraya girip beklicez hepimiz60 larda çıktı canım hala hafif hafif gelior sancı ama çok düzenli değil
Hayırlı dogumlar diliyorum saglıkla gelsin canımKızlar bugün doktora gittim bebeğin suyu iyice azalmıs. Nst de sancımda çıktı. Cuma sabahı 6 da yatış verdi. Birde ciğer geliştirici iğne verdi. Yarın onu yaptırıcaz. Bir sorun yok ama dısarıya adapte olurken sorun yaşamasın diye verdim dedi. Sancılar devam ederse hemen gel dedi. Sona yaklaştıkca zaman duruyo sanki
Tsekkürler canm hepimize sağlıklı doğumlar olur inşallah. Çok güzel olmuş partinizBen de baby shower partimden resim paylaşıyorum
Benimde az önce baya sıklaşıp yokladı yarım saattir yok bişey şükür. İnşallah beklesinler bu zamana kadar dayandılar azıcık daha dayansınlarVallahi öyle olacak sanki
Benimde geçen girdiğim nstde 40lar vardı bir kere 50 olmuştu. 80-90 dan sonra sanırım sıkıntılı oluyor.
Bende de gün içerisinde birkaç kere şööyle bir yokluyor ama geçiyor sonra şükür. Cumaya kadar dayanır kızçem inşallah
Kesinlikle, 2 gün 2 gündürBenimde az önce baya sıklaşıp yokladı yarım saattir yok bişey şükür. İnşallah beklesinler bu zamana kadar dayandılar azıcık daha dayansınlar
Canım hayırlı olsunKızlar bugün doktora gittim bebeğin suyu iyice azalmıs. Nst de sancımda çıktı. Cuma sabahı 6 da yatış verdi. Birde ciğer geliştirici iğne verdi. Yarın onu yaptırıcaz. Bir sorun yok ama dısarıya adapte olurken sorun yaşamasın diye verdim dedi. Sancılar devam ederse hemen gel dedi. Sona yaklaştıkca zaman duruyo sanki
Hadi insallah bi kaç saat kaldıCanım hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsınnbebişi umarım
İyi habrrlrrini bekliyorum :)
Coookk tebrik ediyorum şansı bahtı güzel olsun miniğinDün sabah 7:33 de kızıma kavuştum. 3.280 ve 52 cm prensesim.
Canım gözünaydın sağlıkla büyüt insallahDün sabah 7:33 de kızıma kavuştum. 3.280 ve 52 cm prensesim.
Canım gözün aydın :)Kızlar bizde sağlıklıyız çok şükür. Cuma sabahı 7:52 de geldi meleğimiz. Bekledigimizden daha küçük bir kızmış 2720 gr 49 cm. Bugün sağlık ocagına gittik 3000 gr olmuş bile. Allahım beklyenleri bi avazda kurtarsın. Çok müthiş bir duyguymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?