2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün Meleğin

[@Ebrufulya

ebrufulya doğum yaptın mı? Nasılsın
Merhaba canım 28 aralıkta 17 saatlik macera sonunda geldi bebişimiz normal doğumla suan emme problemi yaşıyorum malesef meme tutmada sorun var dr da ısrarla emzireceksin diyor pompa ile süt sagıp veriyordum ama suan yasakladı bugun 1,5 saat aglaya aglaya emdirdim biraz sıkıntılı geçiyor ilk günler

Allah analı babalı sağlıklı ömür nasip etsin. Bende emziremiyorum. Ucu yok mememin silikon uçla emzirmeyi denedim onunla da emmiryor. Pompayla sağıyorum ama git gide sütüm azaldı pompadan dolayı yok denecek kdar az bebeğin emmesi gerekiyor süt üretimi için maalesef bende çok ağladım dogumdan sonra emmiyor diye mecburen mama verdik. Şu an silikon uçla emse bile sütüm çok az oldugu için sinir yapıyor emmek istemiyor. Allah yardımcın olsun biraz sabır elbet memeyi tutar

Pompa ile sağdığında ne kadar geliyor süt?

Pompa ile sağdığında ne kadar geliyor süt?
Her iki göğüs toplam 100 cc senin nasıl?bende okurken aynı seyi sorayım dedim baktım arkadan yazmışsın Allah yardımcımız olsun inş maydonoz ve yesil mercimek bulgur yiyorum bol bol cnm

Her iki göğüs toplam 100 cc senin nasıl?bende okurken aynı seyi sorayım dedim baktım arkadan yazmışsın Allah yardımcımız olsun inş maydonoz ve yesil mercimek bulgur yiyorum bol bol cnm
Bende hiç yok 1 haftadır iki memeden 10 cc anca çıkıyor. Sütümün tadı değişti tuzlu gibi. Artık geceleri sağmaktan bıktım gece sağmıyorum diye sanırım tuzlu oldu. Sağıp sağıp gelmeyince moralim bozuluyor. Mama veriyorum verirken ağlıyorum. Malt içecekler bile bende işe yaramadı. Bir sürü sey denedim sütün çoğalması için bebeğin çeneyle uyarması gerekiyor o da bizde yok

Canım dr ne diyor valla bende sütüm azalcak diye panikteyim acıkcası emmiyor diye hiç garanti değil benim durumumdaGecen gün göğsümden kan geldi sagmalar yüzünden ...hiç moralini bozma bebegin saglıklı çok şükür hiçbir rahatsızlığı yok ne güzel ilk defa mama ile beslenen de seninki degil Allah baska dert vermesin buna canını sıkma daha kötü bişeyle sınanmadıgımıza şükredelim ben böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum Çarşamba dr kontrolumuz var iple çekiyorum

Doktor bebeğin emmesi gerekiyor uğraş diyor motive edici bir tarafı yok. Korkma sütün varsa azalmaz arkadasım 13 ay sağarak verdi hiç azalmadı sütü. Dogru söylüyosun allah bebeklerimize sağlık versin mamayla bi tek benimki büyümücek ama teselli olmuyor bu. Yinede alışmaya çalışıyorum. Bizimde salı günü kontrol. Hadi güzel haberlerini bekliyorum.

Dr lar duygusal bakmıyor bizim gibi bana da emecek diyor aynı sekilde çok ta takmamak lazım onun bizim gibi kaç bebek hastası var tek tek düşünmüyor emecek diyor geciyor en doğrusu anne kalbi sen kendini dinle üzülme

Canım kontrolünüz nasıldı? Bizim iyi geçti 1 kilo 100 gr almıs Sofya kalça ultrasonu normal çıktı. Ben hipotiroidi hastası olduğum için onunda tiroidler yüksek çıktı. Çocuk endokolojisine götürücez. Emme konusu yine aynı devam gelişme yok. Mememi verince artık öğürüp kusmaya çalışıyor. Onun dışında hersey güzel

Canım merhaba bizde2870 dogmustuk 3050 gram olmusuz dr kilo için sorun yok dedi bıyu da 1,5 cm uzamış bizde sorun her zamanki gibi emme akşam altı buçuktan 21:30 a kadar ugrastık cok yıprandı sonra biberonla verdik ama gece 23:30 da uyudu huzursuz oldu bu arada sütüm azaldı iki gündğr 50 cc geliyor ben çok fenayım pzt yine kontrol var nasıl olacak bilmiyorum sen şimdi mama veriyosun degilmi

Oyy maşallah kuzucuğa. Bende dün uğrastım doktor biberonu kaldır kaşıkla ver kilo kaybı olmaz inat et dedi onun inadını kır diyor. Mamayı kaldıralım yavas yavas diyor. Meme kalkanıyla emzirmeyi deniyorum emiyor ama süt gelmiyor. Oda yıpranıyor bu süreçte bitkin düşüyor. Aç olduğu için mamayı veriyorum dayanamıyorum. Mama tavsiye eder diye korkma sütünü arttırabilirisn. Facebookta emziren anneler grubuna üye ol. Birde Tomris Cesuroğlunun sağma ve emzirme kampı var onları dene. İşe yarıyor çoğu kişide ve o sayfada motive olursun. Senin yine iyi sakın sağmayı bırakma. Facebooktan beni ekleyebilrisin sayfayı bulamazsan seni eklerim sayfaya ismim Övgü Özalp moralini bozma en büyük düşman stres

Canım ebesi annesi grubunda sende varsın sanırım babyshower fotondan tanıdım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…