2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Güzel düşünelim güzel olsun canımmm bizde duyucaz bebisimizin sesini. Rabbim hayırlısini versin. Haftaya güzel Haberlerle gelicez mübarek günde dua edelim birbirimize..

Evet canımcım burada da beraberiz
Karataşta iyi bir hastane drları da iyi diye biliyorum. Bulantı bende de yok daha ama böyle sanki birşey kaynıyor içimde boğazıma kadar gelip kayboluyor. Oğlumda tam 6 haftalıkken başlamıştı. İnş. bunda olmaz.
Canlar bende geldim buraya cinarlida Güngör bey varmış onu önerdiler banada.
Canım kafanı karıştırmak istemem ama pek iyi şeyler duymadım o dr hakkında. Bir araştı oku istersen yorumları. Gerçi her dr herkeste aynı izlenimiz bırakmaz tabii. Ben de teşat beyden aldım randevu. Pazartesi gideceğim. Eğer kanım kaynamazsa Su Hospital e gideceğim. Orası da olmazsa eski druma giderim tekrar =)

Arastircam canım. Gittikten sonra da memnun kaldın mi kalmadın mi haber verirsin.:)

Tabii canım hepimiz birbirimize bilgi veririz. İlerde buluşma da ayarlarız izmir anneleri olarak
Ben karşıyakadayım bu arada kızlar.

Teşekkür ederim benim nasipse 2. çocuğum olacak. Ben de aslında İzmirli değilim, memur çocuğu olduğum için tayinle buraya gelmiştik. 96 senesinden beri İzmirli sayılırız artık
İzmirli sayilirsiniz artik dedigin gibi :)
Biz de aslen İzmirli degiliz ama annemler ben dogduktan 2 yil sonra gelmisler İzmir'e.. Cok ozluyorum İzmir'i :) O yuzden yazayim dedim

İzmirli sayilirsiniz artik dedigin gibi :)
Biz de aslen İzmirli degiliz ama annemler ben dogduktan 2 yil sonra gelmisler İzmir'e.. Cok ozluyorum İzmir'i :) O yuzden yazayim dedim
İyi yaptın canım, inş. buralara dönmek nasip olur

Arkadaşlar bugünki randevumuza gittim Çınarlıya. Reşat bey 4*4 lük bir dr. Gerçekten dedikleri kadar varmış. Çok çok pozitif birisi. Ve daha siz sormadan herşeyi anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim
Karından baktı, keseyi gördük içinde bebiş de var şükür. 2 hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi

MERHABA KIZLAR BEN BORNOVADA OTURUYORUM 6+1 HAMILEYIM SIFA HASTANESINE GITTIM GGECEN HAFTA KESE VARDI 0.85 CM AMA BEBEK KUCUK OLDUGUNDAN GRUNMEDI DN AKSAM KAHVERENGI AKIND,TI GELDI PECETEYE SILDIGIMZAMANDA COK KORKTUM BORNOVA HATTA IZMIRIN EN IYI DOKTORU OLAN BENIM ICIN COK KIYMETLI BI DOKTOR OP.DR SUHEYLA TOPALOGLUNE GTTIM OZEL POLIKINLIGINE KALP ATISINI DUYDUK RISKIN YOK GAYET IYI AMA NE OLCAGI BELLI OLMZ DEDI PROGESTAN YAZDI BOLE BI HEYCAN YOKKKKKKK KALP ATISINI DUUYMAK GBI BI HEYCAN YK DOGUMU SIFADA DUSUNUYORUM AMA MALESEFKI SUHEYLA HANIMIN ULTRASYONUNA GRMEYP SIFANINKINE GTSEYDM BUGUN KALP ATISINI DUYAAMAZDIM :) COK MUTLUYUM ALLAHIM INSALLAH BEBEGIMI ALMAZ ENDENN

Gözün aydın canım, erkenden duymuşsun maşallah kalp atışını İlacını ihmal etme ve ayaklarını yüksek tut.

arkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim gazi hastanesinde murat beye gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim gazi hastanesinde murat beye gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Hoşgeldin canım sağlıkla al kucağına. Gazi hastanesinde doğum yapıp memnun kalan arkadaşlarım olmuştu.

Arkadaşlar 6+4 gebelıgım. Dün çınarlıya gittim dr.güngör beye çok memnun kaldım.arkadasımın doktoru gungör beydı dogumunu da o yaptırdı çok memnun kaldı tavsşye uzerıne gıttım. Gercekten tecrubelı ve bilgili bir doktor. Ben memnun kaldım gitmek isteyen arkadaslara fikir olur dıye dusundum.

Ayrıca siz ne kaç haftalıkken kesede bebegği gördunuz ve kalp atısını duydunuz?

Ayrıca siz ne kaç haftalıkken kesede bebegği gördunuz ve kalp atısını duydunuz?
Merhaba canım. Ben de Çınarlıda Reşat beye gidiyorum. Çok memnun kaldım ben de.
5+3 de bebeği ve keseyi gördük. Pazartesi kalp atışı için çağırdı. 7+3 olacağız o zaman. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Kalp atısını duysam bebeği görsem içim rahatlıcak gunler gecmıyor sankı.senın ıcınde hayırlsı olsun iki gun kalmıs Allahtan hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bana progestan+ decavit verdi sizin kullandıgınız ilaçlar varmı varsa neler kullanıyorsunuz?

Bana progestan+ decavit verdi sizin kullandıgınız ilaçlar varmı varsa neler kullanıyorsunuz?
canım hayırlı olsun bebeğin ben 5. haftada keseyi gördüm 7+2 de kalp atışlarını duydum ve bebeği gördüm
kullandığım ilaçlar decavit, gynoferon, progestan tablet ve coraspin umarım bebeklerimiz sağlıklı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…