- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Benmde lekelenmem yok aslında daha kan tahlılılerımı doktorum görmedı sadece oluşabılecek rısklerı ortadan kaldırmak adına progestana baslattı umarım sakıncası olmazBenim kan testlerim güzel çıktı. Şükür bu hamileliğimde lekelenmem olmadı hiç, o yüzden progestan kullanmıyorum.
Sadece folic asit hapı verdi, onu da sabahları yarım içiyorum. Diğer vitamin, demir ilaçları sanırım 3. aydan sonra verecek. Bulantım var ama şükür herşeyden yiyorum.
Sen hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun? Hepimizin hayırlı olsun rabbım yuzlerını görmeyı nasip etsıncanım hayırlı olsun bebeğin ben 5. haftada keseyi gördüm 7+2 de kalp atışlarını duydum ve bebeği gördüm
kullandığım ilaçlar decavit, gynoferon, progestan tablet ve coraspin umarım bebeklerimiz sağlıklı olurlar
6+1 iken kese de bebeği gördük canım kalp atışını da 7+2 iken gördük.Ayrıca siz ne kaç haftalıkken kesede bebegği gördunuz ve kalp atısını duydunuz?
özel gazi hastanesi murat beye gidiyorum iyi bir doktor tavsiye ederimSen hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun? Hepimizin hayırlı olsun rabbım yuzlerını görmeyı nasip etsın
Çok sevındım canım bende bugun gıttım devlet hastanesıne teslerı yaptırtmak için doktor bebegı ve kalp atışını gösterdı.çok guzel bır duygu gercekten. Benımde cuma gunu çınarlıda randevum var. Bı tane test var foçadakı devlet hadtanesınde yapılmıyo onun için bı yer bulmam lazım önerınız var mı?Arkadaşlar bugün ki randevumuza gittim. Şükür herşey yolunda, kalp atışlarını da duydum minik meleğimin.
Doktorum çok iyi, kesinlikle ona devam edeceğim Çınarlı'da Reşat beye. Doğum sezeryan ya da normal farketmiyormuş. 1550 Tl ( ssk varsa ) İçinde herşey dahil. Daha iyi bir oda istenirse 100 tl fark veriliyormuş. Bilginize
kizlar takibimizi yapan doktorun dogumumuzu yaptirmasi sart mi?Benim doktorum unide prof muayenehanesine gidiyorum cinarlida dogumu 5000 e yapiyor diye duydum.son ay baska doktora gidip yaptirsam olmaz mi acabaArkadaşlar bugün ki randevumuza gittim. Şükür herşey yolunda, kalp atışlarını da duydum minik meleğimin.
Doktorum çok iyi, kesinlikle ona devam edeceğim Çınarlı'da Reşat beye. Doğum sezeryan ya da normal farketmiyormuş. 1550 Tl ( ssk varsa ) İçinde herşey dahil. Daha iyi bir oda istenirse 100 tl fark veriliyormuş. Bilginize
Bilmiyorum ki canım. Neden çınarlıdan bir dra takip ettirmiyorsun. Çok iyi drlar. Diğer türlü senin dediğin gibi çok pahalıya geliyor.kizlar takibimizi yapan doktorun dogumumuzu yaptirmasi sart mi?Benim doktorum unide prof muayenehanesine gidiyorum cinarlida dogumu 5000 e yapiyor diye duydum.son ay baska doktora gidip yaptirsam olmaz mi acaba
Teşekkürler canım. Hangi test bu ? Ben bazı testlerimi sağlık ocağında bazılarını da çınarlıda yaptırdım.Çok sevındım canım bende bugun gıttım devlet hastanesıne teslerı yaptırtmak için doktor bebegı ve kalp atışını gösterdı.çok guzel bır duygu gercekten. Benımde cuma gunu çınarlıda randevum var. Bı tane test var foçadakı devlet hadtanesınde yapılmıyo onun için bı yer bulmam lazım önerınız var mı?
Gecen sene 18 haftalik erken dogumum oldu egepole gidiyordum ozel hastanelere guvenim kalmadi.ayni seyi yasama olasiligim oldugu icin bu sefer peritanalogu tercih ettim.egede profosör ama orda hasta bakmiyor ve dogumada girmiyor yoksa ilk tercihim egede dogum yapmak olurdu.Bilmiyorum ki canım. Neden çınarlıdan bir dra takip ettirmiyorsun. Çok iyi drlar. Diğer türlü senin dediğin gibi çok pahalıya geliyor.
Anladım canım, başın sağolsun. Rahim ağzı yetmezliğimi var ? Ege de peki doğumuna giremiyor mu ?Gecen sene 18 haftalik erken dogumum oldu egepole gidiyordum ozel hastanelere guvenim kalmadi.ayni seyi yasama olasiligim oldugu icin bu sefer peritanalogu tercih ettim.egede profosör ama orda hasta bakmiyor ve dogumada girmiyor yoksa ilk tercihim egede dogum yapmak olurdu.
sagol canim.evet ray olasiligi var ona gore planlama yapacak.dogum konusunu konusmadim kendisiyle henuz cok erken diye.ray forumunda benimle ayni doktora giden bir arkadastan ogrendigime gore erken dogum yada tehlikeli bir durum olursa egeye yatiriyormus ama yinede girmeyebiliyormus.ne yapsam bilemiyorum.Anladım canım, başın sağolsun. Rahim ağzı yetmezliğimi var ? Ege de peki doğumuna giremiyor mu ?
Canım böyle riskli doğumlarda egede bile olsa uzman kişiler girer doğumuna bence. Senin durumun daha özel.sagol canim.evet ray olasiligi var ona gore planlama yapacak.dogum konusunu konusmadim kendisiyle henuz cok erken diye.ray forumunda benimle ayni doktora giden bir arkadastan ogrendigime gore erken dogum yada tehlikeli bir durum olursa egeye yatiriyormus ama yinede girmeyebiliyormus.ne yapsam bilemiyorum.
gerci cok erken bunlari dusunmek icin.insallah saglikla,hayirlisiyla o gunlerimizi goruruzCanım böyle riskli doğumlarda egede bile olsa uzman kişiler girer doğumuna bence. Senin durumun daha özel.
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.gerci cok erken bunlari dusunmek icin.insallah saglikla,hayirlisiyla o gunlerimizi goruruz
Zaten ben tiroid hastasıyım tiroid için aç bakmaları gerekıyo normalde çınarlıda ben tokken kan aldılar acmısın tokmusun dıye sormadılar bende guvenmedım devlette yaptırdım onuda. Benım sordugum asıl test Anti HBc/gg hepatıt testı sanırım bu. Bugun çınarlıyı aradım 20 tl karsılıgında yapıyolarmıs orda yaptırtcam artık. Foçadakı devlet hastanesı bunu yazamıyor nedense. Sana bişi daha sorucam saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırmam gerekıyo dimi aşılar için.Teşekkürler canım. Hangi test bu ? Ben bazı testlerimi sağlık ocağında bazılarını da çınarlıda yaptırdım.
Gozun aydin canim cok sevindim. Canım 1550 tl ise iyiymiş sabit fiyat mi acaba bu zam gelirse degisceklermi? Gecen sene doğum yapan biri 1800 e doğum yaptım demişti bana Güngör beye acaba doktoruna göre değişiyor mu. Anlayamadım.Arkadaşlar bugün ki randevumuza gittim. Şükür herşey yolunda, kalp atışlarını da duydum minik meleğimin.
İyi bari orada yapıyorlarmış. Evet canım sağlık ocağına gidip bildiriyorsun. Onlar sana ne zamanlar geleceğin hakkında bilgi veriyorlar.Zaten ben tiroid hastasıyım tiroid için aç bakmaları gerekıyo normalde çınarlıda ben tokken kan aldılar acmısın tokmusun dıye sormadılar bende guvenmedım devlette yaptırdım onuda. Benım sordugum asıl test Anti HBc/gg hepatıt testı sanırım bu. Bugun çınarlıyı aradım 20 tl karsılıgında yapıyolarmıs orda yaptırtcam artık. Foçadakı devlet hastanesı bunu yazamıyor nedense. Sana bişi daha sorucam saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırmam gerekıyo dimi aşılar için.
Teşekkürler canım. Şu an ki fiyatı söylediler canım. Yakının belki suit odada kalmıştır o zaman fiyat farkı oluyor. Ya da belki dediğin gibi dra göre değişiyor olabilir. Yine de eski rakamlara göre çok çok iyi. Oğluma hamilelik zamanımda orada doğum yapanlar 4.000-4.500 tl veriyorlardı.Gozun aydin canim cok sevindim. Canım 1550 tl ise iyiymiş sabit fiyat mi acaba bu zam gelirse degisceklermi? Gecen sene doğum yapan biri 1800 e doğum yaptım demişti bana Güngör beye acaba doktoruna göre değişiyor mu. Anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?