- 26 Mart 2010
- 87
- 69
- 103
- Konu Sahibi egenin_annesi
-
Fotografci yokmus.gecen gun gittigimde sordum.dogumada sokmuyorlarmis enfeksiyon riskinden dolayi.Bornova şifa hastanesinde doğum yapan arkadaşlara sorum olacak..acaba doğum fotoğrafçıları varmı?yada özel doğum fotoğrafçısı alınabiliyormu doğuma??
Umarim oyledir cok sagolun@Behice31ocak
11 Ağustos Salı günü ayrıntılı ultrason için ben de gideceğim Serkan Bey'e.
Bozmayın moralinizi hiç. Umarım sıvı alınsa bile sonuç iyi çıkar. Dua edeceğim sizin için.
Ben fuat akercanin muayenehabesinee 300e yaptirdimHanimlar ayrintili ultrosonu nerede cektirdiniz ve kac lira ucret odediniz
130-170 arası birşey duymuştum sanki yanılmıyorsamIzmirde ahmet guler beye muayene olmak istiyorum tavsiye uzerine ahmet gulerin hastasi olup bilgi verebilecek var mi arkadaslar muayene ucreti nedir
Peki can bey de sana doguma ben girersem 3000 icapci hekim girerse 1750 dedimibende 5,5 aylık hamileyim.tınaztepe hastanesi can bey e gidiyorum şimdilik memnunum.tınaztepe de muayene 57tl, buca tıp ta ise 35 tl. doktorum haftanın belli günlerinde ve cmtesileri buca tıp da oluyor.haftaya prof.fuat akercan a ayrıntılı ultrason için gideceğim.memnun kalıp kalmadığımı yine yazarım.
Doktorunuz kimdi ve memnun kaldınız mı hastane çalışanlarından dikişleriniz nasıl yapıldı estetik mi bende egepol düşünüyorunBebeğimi kucağıma 28ağustosta aldım.zorlu bir foğumdu.16saat sancı çektim açılmam tam olmayınca doktorum sezeryana aldı.egepolde doğum yaptım
Doktorunuz kimdi ve memnun kaldınız mı hastane çalışanlarından dikişleriniz nasıl yapıldı estetik mi bende egepol düşünüyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?