- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi egenin_annesi
-
Dedim ya belkide elektrik meselesidir benim normalde yıllardır olan doktorum da tinaztepe de ama onuda bıraktım sağolsun bir lafı yetti ki daha önce bana yaklaşımını gören arkadaşlar bize böyle davranmiyor seninle ne kadar ilgileniyor demişlerdi yani kimseye de öyle uzun boylu güvenemiyorum sen kime gidiyorsun?J jasmine7676 burayamı yazmıstım baska bi izmir kadın doğum adlı başlıklı başka bi konuyamı yazdım hatırlamıorum ama ben bu doktorla alakalı neden bu kadar çok fazla yorum var bu sitede anlam veremedim burdan okuyup seçip gitmiştim halbuki hastanede çok daha fazla yoğun doktorlar var bazen huylanmıo deilim gözleri kapalı savunanlarada mana veremiyorum
Çok özel değilse neden riskli sin senCnm ben doğum ücretini göze alamam . Muayene olabilirim şuan sadece. Medical de cigdem hanım çarşamba çalışmiyormus zekeriya beyden aldım randevu bakalım ne dicek. Benim boyumu aşıyor derse prof a gideriz artık.
Bebegin suyu çok azalmış. Tam sınırda.Çok özel değilse neden riskli sin sen
Hımm umarım sağlıkla kavusursunuz birbirinizeBebegin suyu çok azalmış. Tam sınırda.
Evet şu tansiyon meselesi benimde ilk etapta dikkatimi çekti ki gebelik kontrolünün olmazsa olmazıdır ilk muayenede kese 4mm dedi ertesi gün devletteki Dr 9.5 mm dedi bir iki gün sonra tinaztepe deki ölçümle devletteki gayet tutarlıydi yani bende memnun kalmadı mC cornella vedat bey canım J jasmine7676 şuan zekeriya beye gidiorum gayet ilgili ben vedat beyin sorularıma verdiği cevaplardan tutunda bana hamile değilmişim gibi olan tavrından testelerle alakalı baya baya bişeyler varki burda yazmıyım neme lazım bi şikayet vs olur özelden yazarım canım bilmek istersen saçma sapan şeyler oldu sonra bende zekeriya beye gittim 5 aydır beni talipli hasta yapmayan vedat beyin aksine ilk günden beni takibe aldı artı her muayne sonrası tansiyon ölçtürüoki normali buymuş neyse ben randevu almadan kendileri arıolar sağolsunlar hastaneden bende direk gidiorum üstelik vedat bey karnımı deşio gibi bakıodu zekeria beuin daha iyi bi donanımı varmış kendi söledi yumusacık bakıo kızıma doya doya bakıorum ayrıca hamilelik tek basına deil haliyle çiftlerin geçirdiği bi dönem eşimide sağolsun işin içine sokuo...şeker yüklemesiyle alakalı bana mantıklı açıklamalar yaptı uzun bi konışmaydı vedat beyde 5 dak sonra çıkıpdum burda 10 dak buluo ilgili ve mesleğini seven bi doktor ben memnun kaldım çok
C cornella vedat bey canım J jasmine7676 şuan zekeriya beye gidiorum gayet ilgili ben vedat beyin sorularıma verdiği cevaplardan tutunda bana hamile değilmişim gibi olan tavrından testelerle alakalı baya baya bişeyler varki burda yazmıyım neme lazım bi şikayet vs olur özelden yazarım canım bilmek istersen saçma sapan şeyler oldu sonra bende zekeriya beye gittim 5 aydır beni talipli hasta yapmayan vedat beyin aksine ilk günden beni takibe aldı artı her muayne sonrası tansiyon ölçtürüoki normali buymuş neyse ben randevu almadan kendileri arıolar sağolsunlar hastaneden bende direk gidiorum üstelik vedat bey karnımı deşio gibi bakıodu zekeria beuin daha iyi bi donanımı varmış kendi söledi yumusacık bakıo kızıma doya doya bakıorum ayrıca hamilelik tek basına deil haliyle çiftlerin geçirdiği bi dönem eşimide sağolsun işin içine sokuo...şeker yüklemesiyle alakalı bana mantıklı açıklamalar yaptı uzun bi konışmaydı vedat beyde 5 dak sonra çıkıpdum burda 10 dak buluo ilgili ve mesleğini seven bi doktor ben memnun kaldım çok
Serkan güçlü bornova şifa daydı değil mi? Yanılıyor muyum yoksa.Yani sen muayene ücretleri doğum vs tamamen özel karşılamayı göze alıyorsan bence riskli gebelikte tek isim var kente geçmiş oda serkan güçlü
Cnm çok mu acil ki bu hafta gitmen gerek ne problem var bu arada gebeliğinde namık demir iyi sanırım yada üniv hastanelerine git bi oralarda da vardır proflarProf a gitmek istiyorum ama kime gideceğimi bilmiyorum. Fuat akercan a gittik ama o hastanede çalışmıyor. Namık demirin bu hafta kongreye gidiyormuş. E kim kaldı. Başka da doktor bilmiyorum çok zor karar vermesi.
Nasıl yani ne dedi ki valla çok merak ettim cnm ya merakımdan soruyorum yanlış anlama sakınYok kibarca hissettirdi sağolsun :)
Sermet sağol var o da ege den prof perinatolog. Biraz soğuktur r ama teşhislerinde hiç yanılmaz.Cnm yazdıkların beni biraz rahatlattı. Bende çarşamba gidecem zekeriya beye. İnşallah güzel. Şeyler duyarız.
Cnm çok mu acil ki bu hafta gitmen gerek ne problem var bu arada gebeliğinde namık demir iyi sanırım yada üniv hastanelerine git bi oralarda da vardır proflar
Sermet sağol var o da ege den prof perinatolog. Biraz soğuktur r ama teşhislerinde hiç yanılmaz.
Fuat beyi de çok övüyorlar. Sermet sağol un öğrenvisiymiş ege deyken. Ablamın bebeğine sermet sağol kalp hastası teşhisi koyduğunda bir başka doktor fikri almak için fuat beye de gitmiştik. O zaman bizzat kendi söylemişti. Fuat beye de güvenebilirsin iyi bir perinatolog tur. Namık beyin kongrede olması da isabet olmuş Fuat t bey ondan daha iyidir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBen fuat akercan gidiyorum cnm diğer doktorlar kararsız kaldığında. Zaten izmirin en iyi 3 perinatolog undan biri kendisi. Şuan teşhis durumumuz yok. Sadece sıkı takip gerektiren durumdayız. Bu aşama da bizi rahatlatacak güven verecek doktora ihtiyacımız var.
batan gemiyi terk etmiş sanırım :) kente geçmişSerkan güçlü bornova şifa daydı değil mi? Yanılıyor muyum yoksa.
Fuat beyi de çok övüyorlar. Sermet sağol un öğrenvisiymiş ege deyken. Ablamın bebeğine sermet sağol kalp hastası teşhisi koyduğunda bir başka doktor fikri almak için fuat beye de gitmiştik. O zaman bizzat kendi söylemişti. Fuat beye de güvenebilirsin iyi bir perinatolog tur. Namık beyin kongrede olması da isabet olmuş Fuat t bey ondan daha iyidir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
şimdi şu iyidir bu iyidir diyoruz da neyin ne olacağı da hiç belli olmuyor üniversite dönemim bir aile dostumuzun mol hastalığı var kanaması durmuyor rahminden parça vs de alındı artık rahmi alınacak 42 yaşında kendisi liseye giden bir oğlu var o zaman 9 eylül anabilim dalı başkanı olan namık demir in hastası sürekli aa bir farkedildi 5 aylık hamile tabi hoca alalım diye tutturdu ama anne ben cinayet işleyemem dedi doğurdu o çocuk bu yıl tıp fakültesi 1.sınıfı okudu yani bazı şeyler nasıl olacaksa öyle olacak ona şu hoca bu profesör vs öbür doktor müdahele edemez
vedat bey çok riskli gebelik seviyormuş gibi gelmedi bana çıtı pıtı problemsiz hamilelerle keyifli kendisi ama benden pek hoşlanmadı mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?