2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Merhaba.. acaba orada dogum yapan arkadaslariniz normal dogum mu yoksa sezeryan mi yqptilar..

İlk başta bende karataşa gidiyordum aysel hanıma kendisinden memnundum ama bana hastane hiç hijyenik gelmedi ve dr cok yoğun o yüzden değiştirdim. Şimdi çınarlıya gidiyorum.
Cinarlida hangi doktora gidiyorsunuz acaba birde ikili test yaptirdinizmi fiyat soylemeniz mumkunmu

Çınarlıda reşat beye gidiyordum ikili testin fiyatına 50 lira demişlerdi. Ama ben orda yaptırmadım. O ara başka şehirdeydim o yüzden orda yaptırmıştım.

benim suan normal dogum diye gozukuyor kafasi asagada doktorada soyledim zaten . iki arkadasim normal dogum yapti birisi ahmet beyde diyeride odsman beyde diyer arkadasim sezeryan oldu oda kilosundan dolayi. diyer hastaneler hep sezeryan yapiyor cok arastirdim ama karatas hastanesi normal dogum yapiyor tabi bebegimize bagli :)

ben de başından beri ahmet beye gidiyorum fakat sezeryan yanlısı diye duymustum, o yüzden doktor değiştirmeye karar verdim...kime sorduysam hep sezeryan yapıyor dediler, kafam karıştı şimdi... peki sizin arkadaşlarınız ahmet beyin özel muaynehanesine mi gittiler yoksa direkt hastaneye mi

direk hastaneye gittiler canim ahmet bey basi cok kalabalik osman beye git derim osman bey cok iligleniyor ve cok konuskan yani baya ayrintili calisiyor guleryuzlu en onemlisi bide yani ben iyikide osman beye gittim diyorum oda arkadasimdan dolayi osman beye gittim. inanma derim benim orda hastanede 14 yildan beri komsumuz ebe yani yoksa bende gitmezdim eger sezeryan yapsaydi bence baska hastaneye gitme arastirma osman beye git derim tatlim on gorusme yaparsin icine sinerse devam gidersin canim

hastane temiz kendin biliyorsun zaten. Ve arkadasim burcu oda ahmet beye gitti normal dogum yapti ve cocugu 4 kilo dogdu genelde sezeryan yaparlar bebis tombis diye ama normal yaptirdilar. ne kadar cok arastirirsan o kadar cok kafan karisir ve karar vermezsin tatlim

Merhaba kizlar ozel hayat hastanesine giden yada o hastane ile ilgili bilgisi olan varmi genelde sezaryen ile dogum yaptirdiklari soyleniyor hamileligimin basindan beri o hastaneye gidiyorum ama pek icime sinmiyor hastane cok kucuk ve saglikli ortam olmadigini dusunuyorum izmirde yeniyim banada yardimci olursaniz cok sevinirimmm

çınarlı da yenidogan ünitesi 1. basamak varmış ikinci üçüncü durumlarda başka hastaneye sevk ediliyormuş bebek oyle bilgi aldım hastaneden Ahmet güler de çınarlı ya da kent hastanesinde doğum yaptırıyor bildiğim kadarıyla ,egepolde yeni doğan ünitesinin teşklatlı olduğunu duymuştum ne yapacağım bilmyoruum

ben alsancak camiinin karşısındaki kadomer hatice aktan'a gidiyorum.ablamın doğumunu da o yaptırmıştı hiçbir problem yaşamadık.anlaşmalı hastanesi çınarlı muhtemelen orada yapacağım bende.ama ablam doğum yaptığı zaman çok memnun kalmıştık personel temizlik vs. her şey yolundaydı.biz bir problemle karşılaşmadık.bu yüzden çınarlıda doğum yaparım.bir de egepol iyi arkadaşım çok memnun kaldı.orada gökalp bey varmış galiba o da iyimiş diye duydum.

Hatice aktanı duydum ama doğumdan ayrı Ücret alıyorumuş diye gitmedim Dr ayrı hastaneye ayrı Ücret veriliyormuş bilgi verirseniz fiyat konusunda sevinirim

Hatice aktanı duydum ama doğumdan ayrı Ücret alıyorumuş diye gitmedim Dr ayrı hastaneye ayrı Ücret veriliyormuş bilgi verirseniz fiyat konusunda sevinirim
evet canım doğum ayrı ücrete tabii.sezaryen ve normal doğum aynı bildiğim kadarıyla.7 yıl oldu ablam doğum yapalı nakit olarak 2000tl vermişlerdi.şimdi ne oldu hiç bilmiyorum sormadım henüz.muayene 225 tl

Selam,

Ben de atasağlık çiğdem hanıma ve medicalpark zekeriya beye gidiyorum ama ikisi de pek içime sinmiyor, doğum için daha ilgili bir doktora ihtiyacım var..
Kötü birşey demek istemiyorum ama kesinlikle değiştir dr arkadaşım onda doğum yaptı hiç memnun değil kaza sra bende gittim çok ilgisiz dahası var fakat yazmak istemiyorum başka dr bulum derim.

Kötü birşey demek istemiyorum ama kesinlikle değiştir dr arkadaşım onda doğum yaptı hiç memnun değil kaza sra bende gittim çok ilgisiz dahası var fakat yazmak istemiyorum başka dr bulum derim.
hangisi için dedin canım çiğdem mi zekeriya mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…