- 6 Ekim 2011
- 248
- 144
- 73
- Konu Sahibi egenin_annesi
-
Merhaba.. acaba orada dogum yapan arkadaslariniz normal dogum mu yoksa sezeryan mi yqptilar..ben Karatas hastanesine gidiyorum Osman Celik o kadar iyi ki 5 arkadasim orda dogum yapti hastane cok temiz ve cok ilgileniyorlar benim komsum orda ebe bide 1200 normal ve sezeryan dogum fiyatlari muhane ucreti 40 tl ozellikle osman celik ve ahmet kilyari oneriyorum cok ilgileniyorlar ve hemen basindan salmiyorlar guzelce herseyi anlatiyorlar bakiyorlar vs ben bi gidin derim cok memnun kalicaksiniz eminim arkadaslar :)
Cinarlida hangi doktora gidiyorsunuz acaba birde ikili test yaptirdinizmi fiyat soylemeniz mumkunmuİlk başta bende karataşa gidiyordum aysel hanıma kendisinden memnundum ama bana hastane hiç hijyenik gelmedi ve dr cok yoğun o yüzden değiştirdim. Şimdi çınarlıya gidiyorum.
ben de başından beri ahmet beye gidiyorum fakat sezeryan yanlısı diye duymustum, o yüzden doktor değiştirmeye karar verdim...kime sorduysam hep sezeryan yapıyor dediler, kafam karıştı şimdi... peki sizin arkadaşlarınız ahmet beyin özel muaynehanesine mi gittiler yoksa direkt hastaneye mibenim suan normal dogum diye gozukuyor kafasi asagada doktorada soyledim zaten . iki arkadasim normal dogum yapti birisi ahmet beyde diyeride odsman beyde diyer arkadasim sezeryan oldu oda kilosundan dolayi. diyer hastaneler hep sezeryan yapiyor cok arastirdim ama karatas hastanesi normal dogum yapiyor tabi bebegimize bagli :)
kesinlikle reşat bozoklarÇınarlıda hangi doktoru önerirsiniz kızlar?
Hatice aktanı duydum ama doğumdan ayrı Ücret alıyorumuş diye gitmedim Dr ayrı hastaneye ayrı Ücret veriliyormuş bilgi verirseniz fiyat konusunda sevinirimben alsancak camiinin karşısındaki kadomer hatice aktan'a gidiyorum.ablamın doğumunu da o yaptırmıştı hiçbir problem yaşamadık.anlaşmalı hastanesi çınarlı muhtemelen orada yapacağım bende.ama ablam doğum yaptığı zaman çok memnun kalmıştık personel temizlik vs. her şey yolundaydı.biz bir problemle karşılaşmadık.bu yüzden çınarlıda doğum yaparım.bir de egepol iyi arkadaşım çok memnun kaldı.orada gökalp bey varmış galiba o da iyimiş diye duydum.
evet canım doğum ayrı ücrete tabii.sezaryen ve normal doğum aynı bildiğim kadarıyla.7 yıl oldu ablam doğum yapalı nakit olarak 2000tl vermişlerdi.şimdi ne oldu hiç bilmiyorum sormadım henüz.muayene 225 tlHatice aktanı duydum ama doğumdan ayrı Ücret alıyorumuş diye gitmedim Dr ayrı hastaneye ayrı Ücret veriliyormuş bilgi verirseniz fiyat konusunda sevinirim
Kötü birşey demek istemiyorum ama kesinlikle değiştir dr arkadaşım onda doğum yaptı hiç memnun değil kaza sra bende gittim çok ilgisiz dahası var fakat yazmak istemiyorum başka dr bulum derim.Selam,
Ben de atasağlık çiğdem hanıma ve medicalpark zekeriya beye gidiyorum ama ikisi de pek içime sinmiyor, doğum için daha ilgili bir doktora ihtiyacım var..
hangisi için dedin canım çiğdem mi zekeriya mı?Kötü birşey demek istemiyorum ama kesinlikle değiştir dr arkadaşım onda doğum yaptı hiç memnun değil kaza sra bende gittim çok ilgisiz dahası var fakat yazmak istemiyorum başka dr bulum derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?