- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.841
tamamdır bu iş o zaman.hadi hayırlı olsun...Yaa kislar silik cıkdı sabahdan yine yapcam test :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır bu iş o zaman.hadi hayırlı olsun...Yaa kislar silik cıkdı sabahdan yine yapcam test :)
tamamdır bu iş o zaman.hadi hayırlı olsun...
Superrr kan testi yaptir sende :)))Saol bebisim :) ay cok mutluyum
Yaa isde bu bebisler yapio :) bol bol sıvı tüket bakliyat hamurisi yemee
Neden oldugu konusunda bi bilgin varmiayy aynen.eşim senin karnın mı çıktı diyorilkinde 4 ay sonunda çıkmıştı.bunda şimdiden şiş...
Bende oyleyim canim sanki 5 aylik hamile gibi 3. Ayima girdim demeye utaniyom kocaman oldu:)Inanilmaz derecede karnim sisti ne yapicam yaaa niye boyle
Insallah olumsuz seyleri artim duymazsin ve bebegin seninledir. Kotu seyler dusunme Allah hayirlisini versin insallah.Merhaba arkadaşlar, benim ikinci gebeliğim ve öğreneli yaklaşık iki hafta oldu.Bir hafta önce ultrasona girdim dr. keseyinin Etrafında kanamalar var dedi birde miyom varmış.10 gün sonra gel dedi.Pazartesi tekrar bakılacak.İlk muayenemde bu olumsuz şeyleri duyduğum için şu an eşim dışında oğlum dahil kimseye söylemedim gebeliğimi. İnşalla ptesi olumlu bir cevap alabilirim.
canım dr. dediğinin dışına cıkma. daha once düşüğün mü var niye verdi doktorun kanaman fln mı vardı?Bugün 1 tane 200 ml alayım dedim ama ne yapsam ya.
canım bence gebelik testinin hassasiyet aralığından dolayı bn adete 2 gün kala yaptım poz. çıktı. aynı gun kan testi yaptırdım 64 cıktı. bhcg 2 günde yaklaşık 2 kat arttığına göre bugunlerde poz. vermesi gerekiyor:)Kizlar evde uygulnan gebelik testi neden sabah yapilinca etkili 14 gun gecdi bhcg gecen hafta 10.25 cikdi hergun abartisiz test yapiorum evde yine bisiy yok yine yok
canım bende aralık 31 inde bebeğimin kalp atışını duymaya giderken kalp atışı olmadığını bebeğimin öldüğünü öğrendim. kürtaj oldum çok zor geldi ama Allah ım dayanma gücü veriyor bir ay adet gördüm şimdi tekrar hamileyim. Sakın ümitsizliğe düşme ALLAH ım her seyin hayırlısını nasip ediyor. Şimdi korkuyorum daha doktora gitmedim kalp atışını duymak için. ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin. bu mubarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin.
Benim de pek bulantı yok aç kalınca ya da çok bişiler yedigimde hazımsızlık gibi bişi oluyor. Önceki hamilelikte de böyleydi benimya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı