2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar, benim ikinci gebeliğim ve öğreneli yaklaşık iki hafta oldu.Bir hafta önce ultrasona girdim dr. keseyinin Etrafında kanamalar var dedi birde miyom varmış.10 gün sonra gel dedi.Pazartesi tekrar bakılacak.İlk muayenemde bu olumsuz şeyleri duyduğum için şu an eşim dışında oğlum dahil kimseye söylemedim gebeliğimi. İnşalla ptesi olumlu bir cevap alabilirim.

Merhaba arkadaşlar, benim ikinci gebeliğim ve öğreneli yaklaşık iki hafta oldu.Bir hafta önce ultrasona girdim dr. keseyinin Etrafında kanamalar var dedi birde miyom varmış.10 gün sonra gel dedi.Pazartesi tekrar bakılacak.İlk muayenemde bu olumsuz şeyleri duyduğum için şu an eşim dışında oğlum dahil kimseye söylemedim gebeliğimi. İnşalla ptesi olumlu bir cevap alabilirim.
Insallah olumsuz seyleri artim duymazsin ve bebegin seninledir. Kotu seyler dusunme Allah hayirlisini versin insallah.
Ben de gecen hagta gittim 5 haftalik dedi. Bu haftada maksimum gorebilecegimiz bu kese dedi. 2 hafta sonra gel tekrar kalp atisini dinleyelim dedi. Heyecanla 1 haftanin daha gecmesini bekliyorum. Insallah pit pitlari da biranonce duyabilirim.

Günaydın güzel anneler Mutlu hafta sonları olsun
Ne kadar az stres ve evham okadar rahat ve huzurlu hamilelik sağlar lütfen kızlar her üzüntümüz sadece bize ait değil artık öncelik bebeklerimizin :anneadayı:

Günaydın kızlar, dün Dr a gittim tam 6+0 iken, kesemizin boyu 6mm dedi, normal mi? Çok bişi anlamadım. 7,8 tüp kan verdim. Aslında Nisanın 8-10 U gibi bi tarihte gidecektim ama il dışına çıktık. Iyi bi yerde de muayene olmak istedim. Kalp atışları Allah izin verirse 7 ila 10 gün arası dedi. Sabah bulantıları başladı bende. Öğürüyorum resmen.

Kizlar evde uygulnan gebelik testi neden sabah yapilinca etkili 14 gun gecdi bhcg gecen hafta 10.25 cikdi hergun abartisiz test yapiorum evde yine bisiy yok yine yok
canım bence gebelik testinin hassasiyet aralığından dolayı bn adete 2 gün kala yaptım poz. çıktı. aynı gun kan testi yaptırdım 64 cıktı. bhcg 2 günde yaklaşık 2 kat arttığına göre bugunlerde poz. vermesi gerekiyor:)

canım bende aralık 31 inde bebeğimin kalp atışını duymaya giderken kalp atışı olmadığını bebeğimin öldüğünü öğrendim. kürtaj oldum çok zor geldi ama Allah ım dayanma gücü veriyor bir ay adet gördüm şimdi tekrar hamileyim. Sakın ümitsizliğe düşme ALLAH ım her seyin hayırlısını nasip ediyor. Şimdi korkuyorum daha doktora gitmedim kalp atışını duymak için. ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin. bu mubarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin.

inşallah bu defa sağlıkla kavuşursun bebeğine :)
ben de bi daha olursa korkarım diye düşünüyorum ama sen güzel düşün. dua et..

ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı

ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı
Benim de pek bulantı yok aç kalınca ya da çok bişiler yedigimde hazımsızlık gibi bişi oluyor. Önceki hamilelikte de böyleydi benim

Bizde dün 5+5te keseyi ve keseyi büyütünce içinde tahmini bebek oluşumunu gördük kalp atışları içinde 10 gün sonra yine gitçez,ama feci bulantılarım başladı 3-4 gündür,akşama kadar sürüyor,busabah zor dayandım çıkarmamak için,ilk kızımda böyle değildi ama dün dr.dan öğrendiğim üzere herzaman 2.gebelikler daha zor geçer doğumun daha kolay geçer.evdeki çocuk oyun ister ben uyumak isterim,eşimde yurtdışına gidicek 1,5 aylığına allah yardımcımız olsun

Fermante iyi dileklerin için çok teşekkürler arkadaşım. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Sever Bendede pek mide bulantısı olmuyor ama yemek görmekte istemiyorum.Kendim yapıyorum ama yiyemiyorum.Baş dönmesi de çok fazla yaşıyorum şu aralar.

Back
X