2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimde haftaya cuma inşallah kalp atışını duyarızz..
sizde kasık ağrısı oluyormu kızlarrr. benim midem cok kötü ya ne yesem anında midemi şişiriyor sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum cok rahatsız oluyorum. yemeyince de aşırı bulantım oluyor :KK43:

İnşallah ya. O kadar heyecanlıyım ki. Benim de midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum. Dün gece midem bulandı limon yedim bu sefer de tansiyonum düştü. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu durumu doguma kadar ara ara yasayacksiniz cunku rahminiz surekli buyuyecek hissettiginiz agrilar bu yzuden korkulacak birsey degil.Ama boyle siddetli duramiyorum agri kesici icmem gerekiyor siddetinde birseyse bu normal degil ama hafif agrilar,baskilar, yanma benzeri bi aci hissi bunlari hissetmek cok normal

İnşallah ya. O kadar heyecanlıyım ki. Benim de midem çok kötü hiçbir şey yemek istemiyorum. Dün gece midem bulandı limon yedim bu sefer de tansiyonum düştü. Ne yapacağımı şaşırdım.
benımde oyle :KK43: hiç iyi değilim . çalışıyorum bide cok zorlanıyorum

Bu durumu doguma kadar ara ara yasayacksiniz cunku rahminiz surekli buyuyecek hissettiginiz agrilar bu yzuden korkulacak birsey degil.Ama boyle siddetli duramiyorum agri kesici icmem gerekiyor siddetinde birseyse bu normal degil ama hafif agrilar,baskilar, yanma benzeri bi aci hissi bunlari hissetmek cok normal

Evet benim doktorum da aynı şeyleri söyledi. Ben stres yapmıyorum o yüzden.

Aynı ben ya 2 gündür şiddetli mide bulantım var. öğlen iyiyim ama sabah ve akşam içtiğim su bile geri çıkıyor:(

Benim yeni başladı. Okulda nasıl duracagimi düşünüyorum kara kara.

Ama yine de bebegimi sağlıklı bir sekilde kucağıma alayım da razıyım agrisina sancisina bulantisina.

Aynı ben ya 2 gündür şiddetli mide bulantım var. öğlen iyiyim ama sabah ve akşam içtiğim su bile geri çıkıyor:KK43:

Valla tuzlu krakerle besleniyorum şu anda :) bazen bir yemeği canim cok istiyor yiyorum bu sefer midem acayip rahatsız oluyor. Ben de çözümü krakerle beslenmekte buldum :)

Valla tuzlu krakerle besleniyorum şu anda :) bazen bir yemeği canim cok istiyor yiyorum bu sefer midem acayip rahatsız oluyor. Ben de çözümü krakerle beslenmekte buldum :)
evet çubuk kraker ve peynir geçiriyor gibi bulantımı benim de. Hatta sabahları 2 tane kuru erik yiyorum sanki o da iyi geliyor gibi...İnşallah çabuk ve azalarak geçer bu bulantılarHoppa

Benim sabah olurdu ozellikle serviste yanima elma alirdim o keserdi birde yogun yemek kokusunda fena olurdum yemekhane kismindan yemegimi alirken aromali seker veya sakiz cignerdim belki bu tarz durumlar icin kurtarici fikir olur ama biticek bu mide bulantilari,

evet çubuk kraker ve peynir geçiriyor gibi bulantımı benim de. Hatta sabahları 2 tane kuru erik yiyorum sanki o da iyi geliyor gibi...İnşallah çabuk ve azalarak geçer bu bulantılarHoppa

Bir de ayvayi öneririm. Bana iyi geldi. Limon gibi tansiyonu da dusurmuyor hem.

Kizlar hic hamile gibi degilim ya hic bise hissetmiyorum bebegime bise mi oldu diye aklima gelmiyo degil siz ne durumdasiniz kafamdan cikmiyo

Benimde 6.hafta bulantılarm başladı çok kötü bişekilde 1 haftada 4 kilo verdim dün bulantm vardı bugün fazla yok hiç belli olmuyor yani bulantıların çaresi yok 3-4 ay devam ediyor ondan sonra azalıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Melegimin kalp atışıni duyduk cok sukur ama icerde biraz kanama var dedi 10 gun rapor verdi seviniyim mi uzuliym mi biledim:-((
Benimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor, düşük riski olabilirmiş. Pazartesi tekrarbakacak.Sende dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış bence

Back
X