2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de Pazartesi doktora gideceğim, umarım güzel şeyler söyler.Devlet Hastanesine gideceğim.
Pazartesi 5+4 günlük olmuş olacak.
Ultrasonla karın üstünden mi bakılıyor yoksa vajinal ultrason mu yapılıyor ? Bilgi verebilir misiniz kızlar ?
Bana karindan bakti.ama kizimda 3 ay alttan bakmisti doktor

Selamlar kızlar,tadım tuzum yok midem yüzünden yazasım gelmiyo
Aslında aynı dert bendede var biliyormusun, akşama doğru zaten bi çıkarttım içimdekileri rahatladım gibi ama bitmiyor bulantı, özellikle işe gidip gelirken otobüsde çok kötü oluyorum..

Bende azonce yedim yaaaa benmi istedim bebismi istedi bilmiyorum ama balik cekti canim yaaa catlayana kadar yedim :)

Aslında aynı dert bendede var biliyormusun, akşama doğru zaten bi çıkarttım içimdekileri rahatladım gibi ama bitmiyor bulantı, özellikle işe gidip gelirken otobüsde çok kötü oluyorum..
Ben çıkartmıyorum ama bulanıyorum sinir oluyorum sonra canım.. Ki otobüse bindiğimi hayal bile edemiyorum :( bayadır çıkmıyorum dışarı,dr a gidersem ancak... Ağzımda çok kötü bi tat var geçmiyo ys zaren sinirliyimdeee anlatamam varya şuanki halimiiii

Ben çıkartmıyorum ama bulanıyorum sinir oluyorum sonra canım.. Ki otobüse bindiğimi hayal bile edemiyorum :KK43: bayadır çıkmıyorum dışarı,dr a gidersem ancak... Ağzımda çok kötü bi tat var geçmiyo ys zaren sinirliyimdeee anlatamam varya şuanki halimiiii
Malesef dışarı çıkmama gibi bir ihtimalim yok, hergün işe git gel yapıyorum, araçda yok otobüsle dolmuşla ama genelde otobüs kullanıyorum ve hep iş saatleri olduğundan kalabalık ve çokda havasız oluyor iyice kötü oluyorum..

Back
X