2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
KIZLAR,
GÖBEKTEN CLEXANE KULLANIM KARINDA ŞİŞME YAŞAYAN VAR MI KARNIM DAVUL GİBİ OLDU KORKMAYA BAŞLADIM DR. MUAYENEM VAR BUGUN AMA SAAT 5 DE NASIL SABREDECEĞİM :(

Geçen salı akşamından bu güne az az oluyor cnm ama çarşamba günü adet kanı gibi olunca hemen dra gittik progestan fitil verdi bide proluton iğne yaptılar hastanede sabah akşam fitil kullanıyorum yatıyorum çoğunlukla bugün yok gibi maşallah diyim inş biter artık ya
inşallah biter

Ayy çok sevindi inşallah mevlam saglikla sıhhatle kucuşuna almayı nasip etsin canım ya burası çok garip hiç tanımadıgın insanlar için dua edip üzülüp, çok mutlu oluyorsun seviyorum burayı :)))

amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim. ne güzel birbirimizi tanımadan dua etmek...birbirimiz için günahsız ağızlarla dua etmek :KK36:

Bizimki geçen hamileliğimde neler neler yaptı.. Ama bu sefer yokmuş gibi davranıyor adam korkudan :confused: İnsan şöyle el üstünde tutulmak istiyor ama nerdeeee!!
Al bendende okadar ilgi alakayı geçtim biraz yardımcı olsa keske bide şimdi eşim grip oldu ben ona bakıyorum başım döne döne :(

Ama şimdi hakkını yemiyeyim hediye almıştı

Eklentiler

• DSC_0010.webp
    DSC_0010.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 94
herkes eşlerinden şikayetçi :( benimki canım ne isterse alıyor sağolsun ama evde hiç yardım yok yemek yeniyor çay versen su versen şunu versen :cry:bende çalışıyorum eve gidince ilk isteğim uzanmak ama hiçççç :cry:

Back
X