2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kizlar nasilsiniz? Biz iyiz ..kizimla oyun parkina gittik 2 saatt oyuncaklarla oynadi bebekler icin ozel oyun yerleri var yasina uygun, ayakkabilarimizi cikardik oyun alaninda oyle dolasiliyo, kisi artik boyle gecircez haftada birgun gideriz turkiyede varmi bilmiyorum,olsa super olur:)
Merhaba canim o minnak kizini operim :KK200::KK200: iyi bari enerji atip -eglenir :KK46:
IZmirde var oyle alan yas gruplarina gore cocuklari ilgili bolume aliyorlar .
Diger illerde de olabilir.

Elektrik kesintisi burayida etkiledi heralde ne kadar az giren olmus bugün nerdesiniz a dostlar:KK49:
2gundir bi geliyo bi gidiyo manyak ettiler bizi. Bi de üstüne su da gidince hicbisey yapamaz olduk. Akşamları geliyo neyseki işleri akşam yapıyorum bari babasi gelince. Neyse bu defa bütün mutfağı topladım su gitse de hazırlıkliyim

Slm kizlar nasilsiniz? Biz iyiz ..kizimla oyun parkina gittik 2 saatt oyuncaklarla oynadi bebekler icin ozel oyun yerleri var yasina uygun, ayakkabilarimizi cikardik oyun alaninda oyle dolasiliyo, kisi artik boyle gecircez haftada birgun gideriz turkiyede varmi bilmiyorum,olsa super olur:)
Oyun parkları var avm Ler de ama 1yas bebeklere göre varmi dır hic sanmıyorum cnm.. ıyi etmissin valla bizimki kapı açılmasın hemen çığlığı basıyor dışarı cikicam diye. Evde epey sıkılıyor. İyi gelmiştir minik kuşa..

Yilin son gunu ...
2016 dunya ve ulkemiz adina hic iyi gecmedi.
UMarim 2017 da moloz yigini olan yerlerden yeni bitkiler yeserir.
Gun gun serperler ulkemize...
Rabbim huzur ,baris ve saglik versin tum dunya halkina.
Evlatlarini kaybeden ailelerin gonullerine su serpsin.
Bizleri evlatlarimizin gelecegi ne olacak endisesinden kurtarsin.
Beraber paylasim yaptigimiz bir yil daha geride kaliyor.
IYi ki sizleri tanimisim.
Iyi ki dert ortagi olmusuz.
Anne yanimiz buyuyup gelisirken evlatlarimiz da buyudu.
Rabbim tum hastalarimiza _ve M Mavisu27 ye sifa versin. dermansiz dert vermesin. (2017 senin yilin olsun. 1hafta sonra bize guzel haberlerini ver insallah.)
Hanelerinizden gunes isigi eksik olmasin.
Saygi -sevgi-saglik basucunuzda olsun.
Hepinize saglikli yillar dilerim.
REelde gorusmeyip de cok guzel dert ortagi olunacagini.,arkadas olunacagini katti bana KK..
SEvgi dolu 2017.
:KK200: sizleri seviyorum.:KK46:minnaklarimi da opuyorum.:KK200:

Selam kızlar

DonukPudra DonukPudra temennilerin çok güzel kat ve kat fazlasıyla sen de yasa onları inşallah..

Herkesin yeni yılı sağlık mutluluk huzur sabır getirsin inşallah hepinize.. evlat hasreti çektirmesin yeni kardeşleri olsun bebislerimizin:)
Hepinizi seviyorum kendisine iyi bakın. Bebislerimizi daha bi seviyorum.
Aşkla sevgiyle dostça kalın.
:anne::KK60:

Yilin son gunu ...
2016 dunya ve ulkemiz adina hic iyi gecmedi.
UMarim 2017 da moloz yigini olan yerlerden yeni bitkiler yeserir.
Gun gun serperler ulkemize...
Rabbim huzur ,baris ve saglik versin tum dunya halkina.
Evlatlarini kaybeden ailelerin gonullerine su serpsin.
Bizleri evlatlarimizin gelecegi ne olacak endisesinden kurtarsin.
Beraber paylasim yaptigimiz bir yil daha geride kaliyor.
IYi ki sizleri tanimisim.
Iyi ki dert ortagi olmusuz.
Anne yanimiz buyuyup gelisirken evlatlarimiz da buyudu.
Rabbim tum hastalarimiza _ve M Mavisu27 ye sifa versin. dermansiz dert vermesin. (2017 senin yilin olsun. 1hafta sonra bize guzel haberlerini ver insallah.)
Hanelerinizden gunes isigi eksik olmasin.
Saygi -sevgi-saglik basucunuzda olsun.
Hepinize saglikli yillar dilerim.
REelde gorusmeyip de cok guzel dert ortagi olunacagini.,arkadas olunacagini katti bana KK..
SEvgi dolu 2017.
:KK200: sizleri seviyorum.:KK46:minnaklarimi da opuyorum.:KK200:
Can,canim,canimin içi DonukPudra DonukPudra m içinin güzelliği cunlelerinden dokulmus. Duan icin,guzel dileklerin için tesekkur ederim.
Minik Kereminle huzur mutluluk dolu bir yıl diliyorum canım.
2017 baris,huzur dolu bir yıl olsun hepimiz için. Bütün Kasım Annelerinin yeni yılı kutlu olsun.

Can,canim,canimin içi DonukPudra DonukPudra m içinin güzelliği cunlelerinden dokulmus. Duan icin,guzel dileklerin için tesekkur ederim.
Minik Kereminle huzur mutluluk dolu bir yıl diliyorum canım.
2017 baris,huzur dolu bir yıl olsun hepimiz için. Bütün Kasım Annelerinin yeni yılı kutlu olsun.
Amin .. hepimize insallah.:KK200::KK200:iyi ki varsin guzellik:anne:

Rabbim bütün bir yıl iyi insanlarla karşılaştırsın hepinizi , Öyle iyi dostluklar kurun ki yüreğiniz sıkışsa o birileri gelsin savsın yureginizdeki sıkıntıyı.

Rabbim sağlıklı günler versin hepinize ki yaramazlarin peşinde rahatça koşun ,ağzınızın tadı ,yaptığınız işin hayrı olsun:))

Öyle güzel bir yıl gecirinki kızlar ,yavrulariniza bu yılı anlata anlata bitiremeyin .

güzellikler ,sağlık ve huzur evinizden hiç eksik olmasın .

M Mavisu27 canım tabikide en çokta senin için dileklerim ve duam ... Sen öyle güzel anlar gecirki bu 2017 de ,çektiğin sıkıntılar aklına bile gelmesin ...oğlun ve eşinle çok ama çok mutlu ol ve bize hep böyle güçlü olarak örnek ol.canım arkadaşım bu yıl senin ,oğlunun ve eşinin olsun...

Rabbim bütün bir yıl iyi insanlarla karşılaştırsın hepinizi , Öyle iyi dostluklar kurun ki yüreğiniz sıkışsa o birileri gelsin savsın yureginizdeki sıkıntıyı.

Rabbim sağlıklı günler versin hepinize ki yaramazlarin peşinde rahatça koşun ,ağzınızın tadı ,yaptığınız işin hayrı olsun:))

Öyle güzel bir yıl gecirinki kızlar ,yavrulariniza bu yılı anlata anlata bitiremeyin .

güzellikler ,sağlık ve huzur evinizden hiç eksik olmasın .

M Mavisu27 canım tabikide en çokta senin için dileklerim ve duam ... Sen öyle güzel anlar gecirki bu 2017 de ,çektiğin sıkıntılar aklına bile gelmesin ...oğlun ve eşinle çok ama çok mutlu ol ve bize hep böyle güçlü olarak örnek ol.canım arkadaşım bu yıl senin ,oğlunun ve eşinin olsun...
Canım arkadaşım iyiki varsın. Diledigin bu güzellikler kabul olsun inşaallah ve on katiyla seni bulsun. Dort cocugunla (Burayı bastırarak söylüyorum :) ) ve esinle güzel,huzurlu,basarili,mutlu bir yıl geciresiniz. Taşa,keder hanenize hiiiic ugramasin.. Tek ve en büyük derdiniz Yağmur un döktüğü bisküvi kırıntıları olsun inşaallah :)

Yeni yilin ilk msj benden M Mavisu27 2017 sifa bulman dilegiyle..

Bazen seni çok şanslı buluyorum kanadali35 kanadali35 bu ülkede olmadığın için çünkü biz artık iyice karanlığa doğru gidiyoruz
Çocuğum olmadan bu kadar umutsuz karamsar olmazdım ama şimdi çok korkuyorum bitmedi bitmiyor bitmeyecek...

Back
X