2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.inşallah geçer gider çabucak.bizde hapşurmaya başladık.ilerlemez umarım.
Size de cok gecmis olsun.
Bizim kasim bebeleri de anlasmali galiba hepsi ard arda hastalaniyor.
Dun bende sogan koydum odasina aman Allahim resmen kafa yapti bende. basim catladi kokusuna
G GCA size de gecmis olsun. cidii anlamda gece insanin kafa kaldirmiyor bir de benimki ayaktan indirdigim an anliyor Allahim sabah olmak bilmedi bana .
KEreme bende yaptim biberondan iciremiyordum cay bunu pipetle icti.
Size de gecmis olsun.

M Mavisu27 ellerine saglik ayraclarin cok guzel olmus.
Emek verilen hersey guzel.
Tesekkur ederim.
CIdden oyleydi.boyle ciglik aglama hic.gormemistik Kerem de.
Buyudukce huy mu degisiyor yoksa cok mu agrisi oldu bilemedim.

Kızlar çok geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin çok zor hastalık
Anneler on kat daha yıpranıyor bedenen ve ruhen allah kolaylık versin
Amin cok sagol

Offf yavrum benim, kuzular hasta olmasinlar gül gibi soluveriyorlar hemen anne yuregimiz dayanamiyor onlari oyle görmeye. :anne: Fena salgin var galiba ,simdilik bize ugramadi ama yakindir kesin her ayin 1 haftasi kesin hastayiz.
Sagolasin. aynen oyle ben de gecen gun Kerem 2 aydir hastalanmadi dedim agzimla cagirdim resmen yavrum ertesi gun hasta oldu.
DonukPudra DonukPudra bu gece bari rahatlarsın dicem ama 2 3 gün sürüyor sıkıntıları inşallah rahat uyur.. ateş de oldu mu hepten zor.
O iyi olsun da ... insallah biraz uyuyabilse dinlencek. uzun kollu zibinla suan ince ortu attim pedifen.icirip.
Ayagimda bir de benim vucut isim da geciyor

Gunaydin canim.
Kerem iyi gibi ates yok simdilik.
Hirlamasi azaldi.
Insallah toparlar .atesi de cikmaz daha da.

Sen nasilsin? bugun dimi haberler
Evet canım bugün 11.20 de emara gireceğim. Ama sonuçlar bugün çıkmıyor galiba. Bakalım inşaallah güzel haberler alırız.
İnşaallah kerem de daha da toparlar. Bizimki de bu gece hiç yatmadi. Ne zaman tamamlanacak bu dişler of...

Evet canım bugün 11.20 de emara gireceğim. Ama sonuçlar bugün çıkmıyor galiba. Bakalım inşaallah güzel haberler alırız.
İnşaallah kerem de daha da toparlar. Bizimki de bu gece hiç yatmadi. Ne zaman tamamlanacak bu dişler of...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba Kasım anneleri,

bende kasım annesiyim, arada yazmıştım ama çok aktif olamadım bir türlü.

DonukPudra DonukPudra çok geçmiş olsun sana yazmak için tekrar giriş yaptım uzun zaman sonra siteye. Benim kızımda bir gece hiç uyuyamadı nefes alamıyordu kucağımda oturur vaziyette uyuttum bütün gece. Ertesi gün cold mix ile çok rahat nefes aldı uyudu. oda dinlendi ben de.

denemişsindir belki ama yazmak istedim :)

Merhaba Kasım anneleri,

bende kasım annesiyim, arada yazmıştım ama çok aktif olamadım bir türlü.

DonukPudra DonukPudra çok geçmiş olsun sana yazmak için tekrar giriş yaptım uzun zaman sonra siteye. Benim kızımda bir gece hiç uyuyamadı nefes alamıyordu kucağımda oturur vaziyette uyuttum bütün gece. Ertesi gün cold mix ile çok rahat nefes aldı uyudu. oda dinlendi ben de.

denemişsindir belki ama yazmak istedim :)
Merhaba hic almamistim cold mix
Alayim evde bulunsun.
Cok tesekkir ederim bu arada.

Daha iyi gibi ama genzi dolu hala.
Okyonus suyu gece rahatlatti sanirim.
Gunduz gene az uyudu.
Annemlerin ev klimali orda da nemsiz mi kaliyor oda anlamadim.
Buhar mak mi alsam napsam
Aslında bende düşünüyorum buhar mak.almayı.araştırmadım hiç.ne kadar hangisi iyi.geçen sene doktor kesinlikle al demişti.

Aslında bende düşünüyorum buhar mak.almayı.araştırmadım hiç.ne kadar hangisi iyi.geçen sene doktor kesinlikle al demişti.
Kimisi bihar mak sakincali diyo.
Anlamadim drlar da celisiyor.
Simdi msj attim dr a bende bakalim ne dicek. dun unuttm sormayi.
Evde peteklere suluk koyuyorum da annemlerde sikinti klimadan

Back
X