- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once bir adet gormeye baslasaydim sana cevap verebilirdim canim artik patlamak uzereyim hala adet olmadim 13 aylik oldu yahu,surekli ruyamda hamile görüyorum kendimi esim 2.nin arasini acmayalim diyor benim hicc öyle bi dusuncem yok ama buna cok zor kaldim deli gibide korkuyorum ayni seyleri yasicam diye ,sana cevap vereyim derken icimide doktum iyi miİyi akşamlar kızlar. Emziren anneler adetiniz düzene girdi mi acaba. Ben sekiz ay falan düzenli gördüm sonra bi idrar yolları iltihabı oluştu onun tedavisinden sonra adetim iyice sapıttı. Hep gecikiyor 10 gün falan yani 33 günde olduğum oluyor. Sizin nası durumlar acaba![]()
Dort tane altta,iki buçuk tane de ustte var. Ustten dorduncuyu patlatmak üzere. Geceleri çok sik uyanıyor huzursuz ama gündüz bisey yok. İştah da eh işte. Her zamanki gibi yani.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim oglum tam 14 aylik ve bugün yine bir dış daha çıkarmış. Ilk azı dışı altta bitane çıkarmıştı. Bu üstte çıkartığı ikinci oluyor ve diğer taraftaki de patlamak üzere. Dış çıkarma konusunda çok hızlı gidiyor sürekli istahsiz ve huzursuz. Toplamda 10 tane dışı çıktı. Patlamak üzere olanla 11 tane. Sizlerin dış çıkarma şekli nedir açan?
Bu arada azilari çıkarmadı daha tabi. Ön kesiciler ve yan kesiciler çıkıyor. 20 Kasım doğumlu.Dort tane altta,iki buçuk tane de ustte var. Ustten dorduncuyu patlatmak üzere. Geceleri çok sik uyanıyor huzursuz ama gündüz bisey yok. İştah da eh işte. Her zamanki gibi yani.
Bende öyle korktum baya düzensizlik olunca kendimi hiç hazır hissetmiyorum şu an yeni bi bebeğe. Dr a gittin mi canım bi görün istersenOnce bir adet gormeye baslasaydim sana cevap verebilirdim canim artik patlamak uzereyim hala adet olmadim 13 aylik oldu yahu,surekli ruyamda hamile görüyorum kendimi esim 2.nin arasini acmayalim diyor benim hicc öyle bi dusuncem yok ama buna cok zor kaldim deli gibide korkuyorum ayni seyleri yasicam diye ,sana cevap vereyim derken icimide doktum iyi mi![]()
Bizim babanne üstüne ev verseler de bakamaz mışKızlar torununa bakan anneanne,babaanneye teşvik verilecekmis (!). Bu da kesin her zaman çıkan asparagas haberlerdendir. Ornegin,ogretmene her bayram bir maaş ikramiye verilir,her sene doğum izni arttırılır,emekliye zam,promosyon müjdesi vs vs :)
Bizde şu an yedi tane dört üstte üç altta kesiciler çıktıMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim oglum tam 14 aylik ve bugün yine bir dış daha çıkarmış. Ilk azı dışı altta bitane çıkarmıştı. Bu üstte çıkartığı ikinci oluyor ve diğer taraftaki de patlamak üzere. Dış çıkarma konusunda çok hızlı gidiyor sürekli istahsiz ve huzursuz. Toplamda 10 tane dışı çıktı. Patlamak üzere olanla 11 tane. Sizlerin dış çıkarma şekli nedir açan?
Bu öyle olmayabilir. Bakıcı yardımı pilot illerden sonra tüm ülkeye yayginlastirildi. Buda pilot illerden sonra yaygınlaşabilir bence.Kızlar torununa bakan anneanne,babaanneye teşvik verilecekmis (!). Bu da kesin her zaman çıkan asparagas haberlerdendir. Ornegin,ogretmene her bayram bir maaş ikramiye verilir,her sene doğum izni arttırılır,emekliye zam,promosyon müjdesi vs vs :)
Yumurtlama başlayınca adette baslamaz mı yaa, ben mı yanlış biliyorum. Gerçi benim koca katakulliye getirmez ama. 14 aylık oldu neredeyse hala ikinciyi yapmiycaktik diyip duruyor :)))Once bir adet gormeye baslasaydim sana cevap verebilirdim canim artik patlamak uzereyim hala adet olmadim 13 aylik oldu yahu,surekli ruyamda hamile görüyorum kendimi esim 2.nin arasini acmayalim diyor benim hicc öyle bi dusuncem yok ama buna cok zor kaldim deli gibide korkuyorum ayni seyleri yasicam diye ,sana cevap vereyim derken icimide doktum iyi mi![]()
İnşaallah dediğin gibi olur ama ben bakıcı yardımı alan da gormedim valla. O kadar arkadasimin çocuğuna bakıcı bakıyor ama. Belki de şartları çok ucuktur ondandır.Bu öyle olmayabilir. Bakıcı yardımı pilot illerden sonra tüm ülkeye yayginlastirildi. Buda pilot illerden sonra yaygınlaşabilir bence.
Çok uçuk değil aslında bebek iki yaşı bitirmeden başvurmak gerekiyor ve maaş üst limiti var. Bursa pilot ildi mesela ordan alanlar vardi. Şimdi genelleştirilmiş ama inceleme süresi vardır herhalde.İnşaallah dediğin gibi olur ama ben bakıcı yardımı alan da gormedim valla. O kadar arkadasimin çocuğuna bakıcı bakıyor ama. Belki de şartları çok ucuktur ondandır.
Doktoruma telefonla ulastim once kana gebelik baktir sonra konusalim dedi kanda gebelige baktirdim negatif cikti ama o ara esimin amcasi vefat etti gidemedim de arayamadim da uzerinden nerdeyse 2 ay gecti.Bende öyle korktum baya düzensizlik olunca kendimi hiç hazır hissetmiyorum şu an yeni bi bebeğe. Dr a gittin mi canım bi görün istersen
Yumurtlama baslar başlamaz o ay hamile kalınırsa hic adet gormeden hamile kalınmış olabiliyor.Ne biliyim valahi doktora gidip muayne olmam sartYumurtlama başlayınca adette baslamaz mı yaa, ben mı yanlış biliyorum. Gerçi benim koca katakulliye getirmez ama. 14 aylık oldu neredeyse hala ikinciyi yapmiycaktik diyip duruyor :)))
Hayırlı geceler canım.kızımında dişleri geç çıkmıştı.nerdryse yaşındaydı 1 dişi vardı.sonra pıtır pıtır peşpeşe gelmişti.geç gelen diş iyi olur derler.Hayırlı geceler her ne kadar yazamasamda takip edenleedenim..Benim kızımın altta iki disii var arkası yok hala normal mı sizcebende hala adet görmedim doktora da gittim iki kere emzirmeye bağlı olduğunu sütten kesince gorebilecegimi söyledi inş en kısa zamanda görürüm çünkü inanılmaz dugyu iniş çıkışları yaşıyorum.uzun oldu kusura bakmayın..Hasta bebislre Allah şifa versin inşallah
Canım Kıyamam sana valla bütün günü uykusuz geçirmek çok zor oluyor ,bazen birde gereksiz sınır oluyor bende resmen depresyona giriyorum uykusuzluktan..Rabbim güç kuvvet versin sanada canım ...Kızlar bu saat oldu oturuyoruz.kafayı sıyırcam az kaldıanlaşılan yarın yine ruh gibiyim