- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.601
Yirttiklari oldu ama pes etmedim.Ben ne kadar kitap aldıysam hepsinin uçlarını kenarlarını yedi. Ben de kaldırdım. Hala daha ne bulsa ağzında kemiriyor.
Valla harika bende yapayimEki Görüntüle 1938049
Kızlar buda eşimin aktivitesiymis mühendis kafasını çalıştırdı top kaydıragi yapti
Hamileyken booolca vakit vardı şimdi aman yemeği, çişi, kakası, çamaşırı, hava güneşli hadi biraz gezdireyim şöyle böyle derken gün nasıl bitiyor anlamıyorumEsimin çocukken kac kez kolu bacagi kirilmis sayisini bilmiyorlar ama bzie gelince agizda laf bol.Rabbim biksin ne diyim.
Off Allahim korusun tum yavruları bu arada bende bildirimde adini gorunce sasirdim karman pek yazmiyordun sanki.Bende dogumdan sonra toplasan 1 haftadir aktifim.Hamileyken teli elime alica direk buraya girip yazardim.
Bende hiç kitap almadım ne bulsa yediği için cesaret edemedim dahaBen ne kadar kitap aldıysam hepsinin uçlarını kenarlarını yedi. Ben de kaldırdım. Hala daha ne bulsa ağzında kemiriyor.
Ben hiç özel olarak kitap alamadım ,ne zaman kitap yurduna girsem büyük bebeler limiti dolduruyor:)bide abla ,abiden ,kuzenler den kalan okadar çok kitap varki ...Eki Görüntüle 1938139
Kizlar bizim minnagin en sevdigi kitaplar bunlar.
Soldakiler sesli kitap cok guzel ve epey oyalaniyor ilgileniyor. O ses nedir?in tasitlar harici de var enstrumanlar hayvanlar gibi kalin yirtamazlar. her sayfada bir tasit ve basma butonu var basinca o tasita ait ses cikiyor.
Itfaiye Arabasi Gorevde 11tane ses butonu var . Hikayeyi okurken isaretler var ona gore o seslere basiliyor efektli okuma oluyor.
Saklanan Kim? yeni aldim. parmakla indirince hayvan cikiyor o sayfaya ait cok merakla yaptiriyor 1haftadir.
Miffy de pencereli kitap o 7.ayindan beri var hala vazgecilmezi.
Senin Sesin Hangisi de cok eglenceli buyuk delik ile basliyor hayvanlarin tam gozune gelcek sekilde en son sayfaya dek kademe kademe kuculuyor. Hikaye kismini okumadan hayvanlarin resimlerini gosterip seslendirmesi de yaziyor onu yapiyoruz.
BEn artik oyuncak almiyorum aldirmiyorum da. Boyle kitaplarla cok iyi egleniyor ve ogrendigini dusunuyorum.
Böyle kalın sayfali kitaplar bunları kolay kemiremezler büzüm en fazla oyalandigi şey kitaplar bence bian önce alBende hiç kitap almadım ne bulsa yediği için cesaret edemedim daha
Canım günaydın ben de sıra bekliyorum hastanede :) güzel haberler alırsın inşaallah. Ben de kulak burun boğaz geldim.Gunaydin hayirli sabahlar
Ben sira bekliyorum.hastanede
Gunaydin hayirli sabahlar
Ben sira bekliyorum.hastanede
Günaydın kızlar ıkinizden de güzel haberler bekliyoruzCanım günaydın ben de sıra bekliyorum hastanede :) güzel haberler alırsın inşaallah. Ben de kulak burun boğaz geldim.
Bel agrisi ve bacak kasilmasi vardi.Geçmiş olsun canım belinle mi ilgili gittin? Geçmişe bakamadım
Aynen oyle.DonukPudra geçmiş olsun canım inşallah ilaç iyi gelir ama sürekli uykusuzluk ve ayakta kalmaktan kronik hasta olduk :))valla pahalı olmasa terapiye falan gidicem o derece yani:))
Belki bir MR çekilirse o zaman ne var ne yok belli olurAynen oyle.
Cocugu yerde yatirsam icim.el vermiyo . kalorifer de yansa kis.
Hos yerde yatsa da sallarken gene bel bacak fidiyor.
Allahim.beterinden korusun.
Evet bende acikcasi film ceker diye bekledim ..Belki bir MR çekilirse o zaman ne var ne yok belli olur
Bende bel fıtığı var çocukla zor oluyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?