2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hamileyken booolca vakit vardı şimdi aman yemeği, çişi, kakası, çamaşırı, hava güneşli hadi biraz gezdireyim şöyle böyle derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum
Ama şu var ki yaşına girince daha bi rahatladım ben

Kizlar bizim minnagin en sevdigi kitaplar bunlar.
Soldakiler sesli kitap cok guzel ve epey oyalaniyor ilgileniyor. O ses nedir?in tasitlar harici de var enstrumanlar hayvanlar gibi kalin yirtamazlar. her sayfada bir tasit ve basma butonu var basinca o tasita ait ses cikiyor.
Itfaiye Arabasi Gorevde 11tane ses butonu var . Hikayeyi okurken isaretler var ona gore o seslere basiliyor efektli okuma oluyor.

Saklanan Kim? yeni aldim. parmakla indirince hayvan cikiyor o sayfaya ait cok merakla yaptiriyor 1haftadir.

Miffy de pencereli kitap o 7.ayindan beri var hala vazgecilmezi.

Senin Sesin Hangisi de cok eglenceli buyuk delik ile basliyor hayvanlarin tam gozune gelcek sekilde en son sayfaya dek kademe kademe kuculuyor. Hikaye kismini okumadan hayvanlarin resimlerini gosterip seslendirmesi de yaziyor onu yapiyoruz.

BEn artik oyuncak almiyorum aldirmiyorum da. Boyle kitaplarla cok iyi egleniyor ve ogrendigini dusunuyorum.

Ben hiç özel olarak kitap alamadım ,ne zaman kitap yurduna girsem büyük bebeler limiti dolduruyor:)bide abla ,abiden ,kuzenler den kalan okadar çok kitap varki ...
Yağmurda benim kitabı istiyor ,ben bu benim onlar senin deyince bırakıyor ama test kitaplarını ne yapsam karalatmayi biraktiramadim:)

Ayrıca kizlar yirtsin ,yesin,karalasın.benim büyük kız öyleydi, ozamanlar psikologum vardı onun tavsiyesiyle sık sık eski dergi ,kitap aldım ve sen ne istiyorsan yap dedim .Ne yaparsa yapsın sesimi cikarmadim ama sadece kendi kitaplarına ..İnanın kısa sürede kitap aşığı oldular

DonukPudra geçmiş olsun canım inşallah ilaç iyi gelir ama sürekli uykusuzluk ve ayakta kalmaktan kronik hasta olduk :))valla pahalı olmasa terapiye falan gidicem o derece yani:))
Aynen oyle.
Cocugu yerde yatirsam icim.el vermiyo . kalorifer de yansa kis.
Hos yerde yatsa da sallarken gene bel bacak fidiyor.
Allahim.beterinden korusun.

Aynen oyle.
Cocugu yerde yatirsam icim.el vermiyo . kalorifer de yansa kis.
Hos yerde yatsa da sallarken gene bel bacak fidiyor.
Allahim.beterinden korusun.
Belki bir MR çekilirse o zaman ne var ne yok belli olur
Bende bel fıtığı var çocukla zor oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…