- Emoji Skoru
- 7.245
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
- #80.841
Canım yaptır kurtul bir an önce.bizim yazılılar var şimdi olsa kızımla hiç ilgilenemem.ben genel anest.düşünüyorum.lokal anest.yeni doğanlara öneriyolar.benimki kıpır kıpır bide huylanırsa bitene kadar çıldırır.genel anest.vermeden önce bizimkiler küçük olduğundan tetkikleri yapıp öyle yapıyolarmış.iyi bi yer bulursam sorun olacağını düşünmüyorum.
Evet zor olur sana , illa ayri ilgi gostermen gerek sunnetten sonra.
Ben genelden yanaydim ama ameliyathaneye cocuk dr la beraber nasil girecek, oraya girene kadar kesin cok aglayacak birde sonra uyanma esnasini kotu anlatti birileri.. haliyle dusununce iki turlusude cocuklarda psikilojik olarak etki birakiyor.
Ben kucuk yerde yasiyorum o yuzden inan dr lara hic ama hic gubenmiyorum cunki iyi dr sayilidir herhalde..
Hakkimizda hayirlisi artik
Konusmus esim, dr kendi cocuguna bile genel yapmamis, pek onermiyorlar geneli. Anca 3-4 yaslarindan sonra yapiyolarmis uyanmasinda sorun olmasin diye..Onu doktorla konusmaniz lazim. Bacaklar hareketlenmeden genelde yapilmasi oneriliyor lokalin. Simdi buyukler bacaklari kipirdatmasin diye baglanilsa sanki o daha kotu bilincaltina etki eder
Ayrica senin panik atak vardi dimi. Kendini biraz rahatlat olumsuzu cagirma lutfen.
Cok rahat kolay geciyor cidden...
Senin enerjin bebegune de geciyor unutma.
Hayirli olsun ins.
Evet tahliller filan yapiliyormus ama bakalim buyuk ihtimal sadece orayi uyusturup yaptircaz
aynen onu etkilelememk icin rahat olmaya calisiyorum yaninda ama o gun geldiginde ne olur Allah bilir
bana gelmeye basladilar.
stabil bas agrim var.
biz iyiz sukur, bu sene sanmiyorum geleyim.. 12 saat ucakla lisayla
iyi eglenceler