- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.461
Basiniz saolsun canim. Mekani cennet olsun.Büyükbabam vefat etti..
Hepinizden Fatiha ve dua rica ediyorum..
Okudum canim Rabbim kabul eder ins. Amin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz saolsun canim. Mekani cennet olsun.Büyükbabam vefat etti..
Allah yardimciniz olsun.
Haklısın canım.çok üzücü.emeklerimiz boşa gitmez inşallah.şimdiden bizi stresi sardı.neye göre kim okuyacak cevapları?kolaymı milyon kadar öğrenci var.test daha iyiydi.Allah yardimciniz olsun.
Ucu acik soru torpil olasiligini daha da arttiriyor.
Allahim saka gibi ya. Cocuklar okula basladigi an cocukluklari bitiyor resmen. Ne bicim bir sistem bu .
Bazen keske buyumeseler diyorum .
Aynen oyle ...Haklısın canım.çok üzücü.emeklerimiz boşa gitmez inşallah.şimdiden bizi stresi sardı.neye göre kim okuyacak cevapları?kolaymı milyon kadar öğrenci var.test daha iyiydi.
Hani derler ya çocuk büyüyünce sorunlarda büyüyo.gerçekten doğru.gelecekleri söz konusu olunca gözün hiç bir şeyi görmüyo.bu sistem oturmaz değişir yine 3 seneye..olan bize olacak yine
Canim basiniz sagolsun ,rabbim size sabir versin ,nur icinde yatsin ...Büyükbabam vefat etti..
Ah ah sorma canim ,kizimla oturduk haberin basinda bir guzel aglastik ... yok yani nasil bir mantiktir yaz boz tahtasimi bu ,cocuklarin gelecekleri soz konusu nasil boylesine gamsizca hareket ederler ..tek kisinin agzindan cikana bakilabilirmi ,her yerin ayri kurumu ,egitimli insani yokmudur .. bizim ulkemizde nasil boylesine ucuz hersey ,hadi kendimi gectim resmen cocuklarimizida degersizlestiriyorlar.
Ah canım benim.kızımız bir senedir tatil demeden çalıştı kıyamam göz yaşlarına..gercekten çok saçma oldu.sınavsız sistem gelicek deyip duruyolardı bumuydu?yazıklar olsun.bu sene görecez bakalım nasıl olacak?benim bile moralim alt üst oldu sizi anlıyorum canım.aklımdaki bazı şeyleri yazamıyorum işteAh ah sorma canim ,kizimla oturduk haberin basinda bir guzel aglastik ... yok yani nasil bir mantiktir yaz boz tahtasimi bu ,cocuklarin gelecekleri soz konusu nasil boylesine gamsizca hareket ederler ..tek kisinin agzindan cikana bakilabilirmi ,her yerin ayri kurumu ,egitimli insani yokmudur .. bizim ulkemizde nasil boylesine ucuz hersey ,hadi kendimi gectim resmen cocuklarimizida degersizlestiriyorlar.
Ne oldugu ortaya cikti simdi herkes isyanda sosyal medyada ,hani sinav stres oluyordu ,psikoloji bozuyordu diyorlar .teog 2sinavdi simdi tek sinav ve acik uclu sorular ...dahada fazla stres ..yani torpille yerlestirebilmek icinmi yapiliyordu bu sistem degisikligi diye soruyor insan ..hani oldugunu biliyoruzda bari bu kadar dusulmesin .inan ben kizimi ,tanidik ozel okula ucretsiz yollamadim sirf esitligi savundugum icin..
Ah canim cok yazdim kusura bakma ama cok doldum tabii calismaya devam inadina daha cok ,olmazsada olmaz ama kizimada diyorum sen elinden geleni yap , vicdanin rahat olsun
Ucu acik soru derken yine test seklindedir heralde ya. Oyle acik sinav mi olur yapamazlar zannetmem..Haklısın canım.çok üzücü.emeklerimiz boşa gitmez inşallah.şimdiden bizi stresi sardı.neye göre kim okuyacak cevapları?kolaymı milyon kadar öğrenci var.test daha iyiydi.
Hani derler ya çocuk büyüyünce sorunlarda büyüyo.gerçekten doğru.gelecekleri söz konusu olunca gözün hiç bir şeyi görmüyo.bu sistem oturmaz değişir yine 3 seneye..olan bize olacak yine
Yaptılar canım.artık a.b.c.d şıkkı yok.sorunun altına cocuk cevabı yazıcak.mat.sorularında işlemi yapıcak.bildiğin klasik yazılı şeklinde olacak malesef.Ucu acik soru derken yine test seklindedir heralde ya. Oyle acik sinav mi olur yapamazlar zannetmem..
BAşınız sağolsun canımBüyükbabam vefat etti..
Bizler iyiyiz canim lisayla sen nasilsin ? Hic ellemiyim o zaman ne ogreniyorsa kardir .Slm lar huhu nasilsiniz? M mambur sakin engel olmayin ogrensin anadili turkce herkes turkce konusuyo nasilsa ogrencek:) bu yasta kapiyolar, ben arkadaslarim gelince lisayla iletisimi kendi dilinizde yapin diyorum. Șu an anlamasa bile kaydediyo ilerdw cok yararlancak, yagmuru yerim lisanin mektup arkadasi![]()
Benjm buyuk cocuklar hep tv de goruyorlar felaket merak ediyorlar cadilar bayramini .kiz bari bir foto yolla bizedeEkim sonu cadilar bayrami. Lisaya kostum bakiyorum, kendisi cadi olur biraz, seker toplamaya gitcez,
![]()
Cok dogru tamda boyle olacak canim ama yapabilecegimiz hic bir sey yok malesef bakalim basa gelen cekilir yasayip gorucez herzamanki gibiAh canım benim.kızımız bir senedir tatil demeden çalıştı kıyamam göz yaşlarına..gercekten çok saçma oldu.sınavsız sistem gelicek deyip duruyolardı bumuydu?yazıklar olsun.bu sene görecez bakalım nasıl olacak?benim bile moralim alt üst oldu sizi anlıyorum canım.aklımdaki bazı şeyleri yazamıyorum işte
Kesinlikle torpil olacağını düşünüyorum bazı okul müdürl.yazamıyorum hangi okullar olduğunu baskı yapıcaklardır.bişeyler dönicek belli.rabbime havale ediyorum.
Ahh kuzum benim.kıyamam yaa.çok geçmiş olsun.ne kadar aşılarımızı tam olsakda bulaşıyo su çiçeği kızamık gibi zor geçen bi hastalık.Allahın izniyle çabuk geçsin inşallah.ülkemiz yabancı insanlarla dolu.böyle hastalıklar çoğaldı malesefSlm kuzular herkes iyidir inşallah. Bizim hiç tadımız Yok ya Perşembe ateş 39.5 gittik dryr Boğaz kızarmış sesi. Kana baktı enfeksiyon var dedi. İdrar da da birazcık varmış ama el ayak ağız hastalığı salgın aynı böyle başlıyor döküntü olursa gelin sesi. Antibiyotik verdi ateş düşürücüyle. Dün döküntü oldu bişey yiyemiyor kuzum bugün gittik tekrar. Ne yazık ki el ayak ağız hastalığıymış. Kızlar ağzının içi full yara inanamazsınız. Ağız spreyi verdi antibiyotik bıraktık. 10 güne geçermiş inşallah ama çok yıpranır dedi
Çabuk toparlar inş bende sana yazacaktım sonuçları sormak için allah şifa versin kuzumaSlm kuzular herkes iyidir inşallah. Bizim hiç tadımız Yok ya Perşembe ateş 39.5 gittik dryr Boğaz kızarmış sesi. Kana baktı enfeksiyon var dedi. İdrar da da birazcık varmış ama el ayak ağız hastalığı salgın aynı böyle başlıyor döküntü olursa gelin sesi. Antibiyotik verdi ateş düşürücüyle. Dün döküntü oldu bişey yiyemiyor kuzum bugün gittik tekrar. Ne yazık ki el ayak ağız hastalığıymış. Kızlar ağzının içi full yara inanamazsınız. Ağız spreyi verdi antibiyotik bıraktık. 10 güne geçermiş inşallah ama çok yıpranır dedi